Ik had mijn T-shirt in 1 dag netjes thuis bezorgd top

geweldig!

heb al meerdere keren iets besteld, snelle levering en klantvriendelijke medewerkers. Spullen zijn van goede kwaliteit. Een aanrader voor n “ maatje meer!”

Keurig verpakt en erg blij met mijn blouse

Snelle service, netjes verpakt. Kortom ga hier zeker vaker kopen!

Snelle levering en bij retour snel bericht

Hoop snel keer naar Friesland heen te kunnen

De bestelling was snel binnen en zag er goed uit.

Goede service, vlot afgehandeld

Bestelling vlot verwerkt, betaald via Ideal. Bestelde producten zijn bezorgd, 1 artikel was niet geleverd, geld stond de volgende werkdag weer op mijn rekening.

Geweldig positief

Snel , goed verzorgd en persoonlijke benadering, klasse hoor

Mooie kleding, vlotte levering

De blouse die ik bestelde werd vlot geleverd. Het is een mooie blouse van prettige stof. Goede kwaliteit.

Keurig verzorg en bezorgd!

Tsja, wat zal ik zeggen? Ik ben gewend om jullie face-to-face te ontmoeten, daar kan natuurlijk niks tegenop.... En voor online shoppen proberen jullie het echt zo makkelijk en ook zo persoonlijk mogelijk te maken. Ik hoop echt dat jullie de moed erin houden en doorgaan. Veel sterkte! Harte groet, Ellen Kersten.

Prima en makkelijk te bestellen in de webshop.

Snelle levering en mooie kleding. Compleet pakket met retourticket en persoonlijk briefje. Er is aandacht aan besteed.

het shirt was precies als afgebeeld en heeft een perfecte pasvorm.

Fijne winkel

Snelle levering. Mooie kleding. Ik kom al jaren in de winkel en nu (in coronatijd) bestel ik via de website. Website is goed overzichtelijk.

Mooie kleding snelle levering kortom top

De jurk die geleverd werd kwam niet overeen met het plaatje op de web-site hier stond een T-shirt model jurk echter bij de tekst stond shirt-dress. Er is ook een shirt-dress geleverd met het zelfde patroon waar ik ook erg blij en tevreden mee ben

Fijne webshop, grote keus aan mooie kleding van een goede kwaliteit. Daarbij nog de snelle verzending met altijd een duidelijke brief erbij voor evt. retourzending, alles is zeer duidelijk en netjes verzorgd. Ik ben een fan, wil heel graag de winkel nog eens in het echie bezoeken!

Snelle afhandeling vanuit de webshop.

Goede webshop en prima winkel.

Mooie snelle levering en snel alles afgehandeld na retourneren.

alleen maar positief

ik heb een aantal keren gebruik gemaakt van deze optie nu de winkels gesloten zijn. de bestelling wordt altijd zeer snel geleverd en wanneer er eens iets retour gaat, is ook de betaling snel weer terug. heel prettige en goede service!

Helemaal tevreden.

Ben blij met mijn broek met fantastische pasvorm.

Nette levering

Pakketje en kleding zagen er netjes uit. Vond het wel wat lang duren voordat ik het thuis gestuurd kreeg. Kan ook bij Postnl liggen naar heb er een week op mieten wachten. Vind ik persoonlijk jammer en vraag mij een beetje af of dat echt zo lang moet duren.

Een verdiende negen