Al een aantal shirts besteld. Nu een vest besteld. Snel ontvangen, prima verpakt. Helemaal goed! Blij mee!
Hallo Lenie, Wat een geweldige beoordeling, dankjewel hiervoor. We wensen je heel veel plezier van je prachtige shirts en vest. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Maatjemeer.nl kenmerkt zich door een superhoede en complete afhandeling van mijn bestelling. Ze communiceren goed eten snel te leveren en sturen een aan mij persoonlijk gerichte brief mee. Dat voelt goed! Dank daarvoor en graag tot een volgende keer.
Hoi Geke, Dankjewel voor je fantastische reactie! Wat lief. Wij waarderen dit soort mooie uitgebreide opmerkingen enorm :) Heel veel plezier van je prachtige aankopen en hopelijk mogen we je na de lockdown ook in onze winkel verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
De bestelling is volgens de aangegeven meldingen verzonden. . Op de aangegeven tijd bezorgd. Ik ben zeer tevreden. Zeker voor een kleine website prima in orde.
Hoi Lies, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Lieve reacties doen ons altijd goed! :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Ik ben reuze blij met het ondergoed, fijn materiaal en het zit goed. Ik ben er blij mee
Hoi Angelique, Bedankt voor je fijne opmerking! Wat fijn om te lezen. Zoals je misschien wel weet hebben wij een ruime keuze uit ondergoed in verschillende pasvormen, lengte en leuke kleurtjes. Altijd op voorraad :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Altijd goede ervaringen gehad met bestellen bij deze zaak. Mocht er iets retour moeten gaan dan geldt wederom een snelle , nette afhandeling.
Hallo Joanna, Wat een lieve opmerking! Dankjewel :) Ik ben blij om te lezen dat je zo'n goeie ervaring met ons hebt. We zijn blij om jou een van onze vaste klanten te mogen noemen. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Snelle bezorging. Producten passen goed. Zeer tevreden
Hoi Sjoukje, Dankjewel voor je lieve opmerking en goeie beoordeling :) We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt. Heel veel plezier van je mooie aankopen. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Heel makkelijk te bestellen, snel in huis en keurig verpakt
Hoi Maria, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen :) Wat lief. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Mijn broeken waren snel binnen en pasten perfect
Hoi Trudy, Heel veel plezier van je broeken. We hebben een uitgebreid broeken assortiment dus we helpen je de volgende keer graag weer. Bedankt voor de super beoordeling. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans
Hoi Cindy, Super bedankt voor de top beoordeling! Tot snel online. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans
Ik heb het kledingstuk dan wel niet gehouden, de zending en retour prima geregeld. Dank jullie wel.
Hallo, Jammer dat het artikel niet helemaal goed was, we hopen dat u de volgende keer wel weer goed slaagt bij ons. Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans
Makkelijke website om te bestellen en snelle levering.
Hoi Heidi, Dank je wel voor de top beoordeling! Wij vinden dit fijn om te lezen. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans
De bezorging van mijn artikel ging volgens afspraak. De broek past perfect, kom vast nog wel een keer weer op de website
Hoi Joke, Wat fijn dat de broek zo goed past! We hebben een erg uitgebreid broeken assortiment, als je weer een broek zoekt kun je altijd bij ons terecht. ;). Bedankt voor de super beoordeling. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans
Snelle levering en dat vlak voor de feestdagen...ook met zorg ingepakt...top.
Hoi Jenny, Fijn dat je bestelling op tijd was. Dit is altijd ons streven. Ik hoop dat je fijne kerstdagen hebt gehad in je nieuwe jurk. Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Lummie Akkermans
Ik ga zeker nog vaker bij jullie bestellen
Hoi Ineke, Super bedankt voor je mooie beoordeling! Tot snel in de webshop. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans
Prima vlot geleverd
Hoi Renate, Bedankt voor je top beoordeling! Dit vinden wij erg fijn om te lezen. Met vriendelijke groet, Lummie Akkermans
Ze was de ster op eerste kerstdag. Kom zeker nog een keer langs online.
Hoi Ylie, Dank je wel voor je super beoordeling! Wat fijn dat ze zo heeft gestraald met de kerst. We zien je online graag snel terug.:) Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans
Een artikel past perfect maar de blouse was veel te groot wel van mooi kwaliteit ik heb die meteen terug gestuurd maar nog niks van vernomen. Ook meteen een maatje kleiner besteld. Is natuurlijk nu erg druk met de feestdagen dus ik wacht nog even af .
Hoi Wilma, Ik zie dat je onlangs de blouse in een kleine maat hebt ontvangen. We hopen dat je van die blouse enorm veel plezier ervaart. Inmiddels hebben we een aantal dagen na jouw beoordeling hier het geld over gemaakt. We hebben een retour beleid waarin het geld binnen 2 werkdagen bij binnenkomst van het retour weer op jouw rekening staat. Helaas is het bij PostNL rond de kerstdagen altijd druk, dus kan het zijn dat het pakket wat vertraging had op de weg terug naar ons ;) Veel plezier van je aankopen, Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Snel geleverd, keurig verzonden en makkelijk te retourneren. Geld was ook snel weer terug op de rekening.
Hallo, Dankuwel dat u deze fijne beoordeling geeft. Dit doet ons als bedrijf goed om te lezen. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
mooie spullen en vragen worden netjes afgehandeld
Hoi hermi, Bedankt voor je lieve beoordeling, fijn dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Snel geleverd. Top
Hallo, Bedankt voor je top beoordeling! Wat lief. ;) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Het jasje kwam netjes aan, en is mooi, maar vond het best prijzig.
Hoi Helma, Bedankt voor de beoordeling! Super lief. Wij hebben inderdaad een prijs kwaliteit verhouding die wat hoger ligt. Daardoor zijn wij een unieke exclusieve plus size dames mode zaak. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Woensdagmiddag besteld en zaterdag in de brievenbus.
Hoi Anjo, Bedankt dat je ons een goeie beoordeling geeft, dit doet ons al bedrijf enorm goed. Fijn je weekend beginnen met een prachtig pakketje van ons ;) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Prima service! Besteld en de volgende dag al thuis!
Hoi Sjoukje, Wauw, dat is snel! Super fijn dat je dit met ons deelt en ons die goeie beoordeling gunt :) Veel plezier van je prachtige aankopen. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Mooie merken, super collectie en snelle& fijne afhandeling! TOP!!
Hoi Sophia, Bedankt voor je top beoordeling en de 5 sterren! Graag tot ziens bij ons online of na de lockdown misschien wel in de winkel ;) Met vriendelijke groten, Mirjam Douma
Ik heb voor het eerst bij jullie besteld en ben zeer tevreden , snel en keurig verpakt , ik ben heel blij met mijn geweldige mooie Jurk van Mat dankjewel !!
Hoi Thea, Enorm veel plezier gewenst van je mooie jurk, Mat is inderdaad een top merk! Misschien zit er in de nieuwe collectie die over een aantal weken weer online staat ook wel weer wat leuks van Mat. voor je bij ;) Bedankt voor je super beoordeling! Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma