Goede kwaliteit en pasvorm
Snelle levering en prima kwaliteit!
Ontzettend klantvriendelijk. Alles netjes verpakt. Snel en efficient. En zo persoonlijk met de brief erin. Geweldig.
Snel en netjes ontvangen supermooie kleding
Prima ervaring. Snelle levering met vriendelijke brief. Ook duidelijke beschrijving over eventuele retourzending, maar gelukkig niet nodig gehad. Zal zeker nog bestellen! Vind de website een uitstekende service. (vooral nu met de coronacrisis)
goede omschrijving, maatindicatie klopt, goede levering. Wel uitkijken met verpakken in alleen papieren enveloppe van blouses ivm eventueel vocht. Er zat nu verder geen extra bescherming omheen. Maar gelukkig is het goed gegaan.
Prima ervaring. Snelle levering met vriendelijke brief. Ook duidelijke beschrijving over eventuele retourzending, waar ik helaas gebruik van moest maken. Maar dat had niks met de service te maken 😉
Zeer snelle levering, prima geregeld!
wat ik bestel is altijd heel snel op mijn adres, top bedrijf, ook in deze moeilijke tijd houd vol en ga zo door. bedankt voor de goede service.
Via de nieuwsbrief zag ik een leuke blouse. Maar ik durfde niet zomaar te bestellen want ik twijfelde over de lengte. Dus vroeg vroeg per mail hoelang deze blouse was. En ik kreeg persoonlijk en goed antwoord. Daarna heb ik de blouse besteld en, hoewel de post een paar dagen vertraging had, ontving ik de blouse keurig verpakt en hij is helemaal goed. Prettige ervaring vanwege de merkbare persoonlijke aandacht!
Ik kom regelmatig en de winkel in Akkrum. Vaak vind ik wel iets en het is prettig winkelen. De webshop is handig (nu met Corona-crisis) en service prima. Toch pas ik liever in de winkel. Zien, voelen, ideeën opdoen.
Juiste artikel, goede maat, snelle levering
Ze doen wat ze beloven. Een vlotte levering van het bestelde product!
Toen ik in friesland woonde kwam ik vrij regelmatig in de winkel en daar is het altijd gezellig winkelen. Nu woon ik in gelderland en is de afstand wat te groot, maar gelikkig is daar "Maatje Meer". Ook hier is het prettig winkelen en als je cw verkeerde maat besteld hebt😉, is een telefoontje genoeg om het op te losen.
Goede kwaliteit . Mocht iets niet passen dan is retour sturen geen probleem.
Duidelijke website, eenvoudig bestellen en keurig verzonden. Na twee dagen in huis. Mooie kwaliteit kleding.
Snelle levering,mooie kwaliteit broek.
Graag gedaan Annet. En je weet ons nu te vinden. Haha. Bedankt. Ruud
Vanuit het mooie Brabant de trip gemaakt naar jullie winkel. Erg hartelijk ontvangen en goed kledingadvies. WE KOMEN ZEKER NOG EENS TERUG👍
Jenny, Bedankt voor deze fijne woorden. Erg leuk dat je de moeite voor deze recensie neemt. Hinke was er ook erg blij mee. 😊 Graag tot een volgende keer. Gr Ruud
Waardeloos
Eindelijk een 1. Één van de eerste. Het pakketje werd zoals afgesproken binnen 2 werkdagen verstuurd. Sterker nog binnen 1 dag. Jammer genoeg bleef het pakket bij PostNL hangen en kwam hij inderdaad veel te laat. Iets van 6 dagen nadat wij het hadden overgedragen. Tsja.. Zeg het maar. Gaat dit over ons? Of over PostNL ? Overigens komt dit zelden voor dus PostNL is ook zo slecht nog niet. :) Ben ik wat cynisch? Mijn excuus, maar dat klopt. Gr. Ruud
Aankopen worden vlot en goed uitgeleverd
Dankjewel Nel. Fijn dat je de moeite hebt genomen voor zo een fijne beoordeling. We blijben ons best doen. :)
Heb iets gekocht in de sale en had het binnen 2 dagen in de brievenbus. Super, ik was hartstikke blij.
Fijn dat je deze goeie ervaring hebt verstaald in zo een mooi cijfer. Dat betekent veel voor ons. Thanks. ;)
Het is voormij een feestje als er een pakje word geleverd de kleding zit perfect
Thanks Corrie. We zijn je graag nog lang tot je dienst.
Kleding netjes verpakt. Een 8 omdat er toch nog plastic wordt gebruikt. Mijn 8 wordt een 10 als het plastic vervangen wordt door bijvoorbeeld papier.
Dankjewel Riem. Wel een punt wat je noemt. Gaan we over nadenken. Gr. Ruud
Zie vorige vraag TOP!!
Dankjewel. Volgens mij ben jij (uit mijn geheugen) een klant van het eerste uur. Dat waarderen we heel erg. En we zijn blij dat je zo tevreden blijft. Groet, Ruud