Snelle levering. Kleur was wat donkerder dan op website, maar dat kan ook door instellingen bij mij komen.
De site biedt een groot aanbod aan broeken. Om daar uit een keuze te maken is best ingewikkeld . En op en neer pakketten te versturen is duur en niet duurzaam. Via de telefoon en op het vroege tijdstip , er waren nog geen klanten in de winkel ,heeft de mevrouw mij super fijn geholpen . Een ervaren vakvrouw met kennis van modellen en stoffen heeft mij een heerlijke broek en mooie top geadviseerd. Zeker met een maatjemeer juist zo fijn. De site straalt deze persoonlijke aandacht uit zodat je al het gevoel krijgt dat Maatjemeer voor jou “ passende “ kleding heeft. Prima site en prima winkel.
Mijn vest is precies wat ik hoopte en de levering gaat zoals ze aangeven. Kortom, ik kom zeker nog terug!
Zoals altijd weer een goed verzorgde zending, snel, attent. Daar kunnen veel web-reuzen nog wat van leren. Ga zo door!
Die ene zin geeft voldoende weer dat de service goed is.
Zeer tevreden!
Super snelle levering. Kleding is van zeer goede kwaliteit.
Uitstekende en snelle service. Kwaliteit van de kleding is ook erg goed.
Omschrijvingen kloppen evenals het maatadvies, snelle en goede bezorging. Erg fijn is dat als het lukt brievenbuspost wordt gebruikt dit helpt het milieu ook weer!
Zaterdag besteld en dinsdag al in huis, super. Mooie overzichtelijke site, hier ga ik haken shoppen...
Als hierboven omschreven.
Mijn broek zaterdag besteld en dinsdag al binnen gekregen.
Bedankt voor de tuniek van Twister,superleuk. Zoals altijd snelle levering. Wat ik fijn vind aan de bezorging is dat als het door de brievenbus past dat netjes staat aangegeven in de track en trace code.
Kan niet anders zeggen , dan dat ik heel tevreden ben.
Goede webwinkel met prima service
Prachtige winkel in Akkrum waar ik tijdens vakantie bij toeval langs kwam. Hoorde daar van de webshop. Bestelling geplaatst, snelle en goede levering. Helaas 1 artikel wat te klein was terug moeten sturen. Ook deze afhandeling ging perfect. Mijn complimenten.
Eerste keer besteld en al heel snel in huis ben helemaal tevrede
Eerste keer iets besteld. Vlotte bestelling.
Al vaker in Akkrum geweest, nu online besteld. Beide ervaringen tip top! Kwaliteit, ruime keuze, goede prijs kwaliteit en fijne, vriendelijke service.
Late reactie Ineke. Maar fijn dat je ons zo waardeert. Op naar het nieuwe (lente) seizoen. Tot je dienst.
Zeer snelle levering. Helaas moest ik ook iets terugsturen. Geld binnen 2 dagen retour.
Dankjewel Monika. Erg fijn dat je de moeite hebt genomen ons te ondersteunen met deze mooie recensie.
Goede service, snelle bestelling. Moest helaas retourneren omdat de stof voor mij te dun en te glad was. Dat is het enige nadeel van online bestellen. Je kunt de stof niet voelen. Maar ook de retourzending is super snel afgehandeld en geld is snel terug betaald.
Nel, Wat fijn dat je ons deze prachtige beoordeling en cijfer gunt. Graag de volgende keer meer succes met de bestelling. Gr. Ruud
Goede en snelle service, zeker voor herhaling vatbaar
Ann, Dat horen we graag. Bedankt voor je beoordeling. Gr. Ruud
Snelle levering en correcte afhandeling van de bestelling.
Dankjewel Geertje. Doet ons goed deze beoordeling. Groet, Ruud
Het duurt lang voordat je je geld terug krijgt als je iets retour stuurt. Daarbij moet je daar vreemd genoeg zelf aan bijdragen.
Beste Rolinda, Bedankt voor deze beoordeling. Sorry dat de terugbetaling wat langer duurde. Jouw retour was bij ons binnen op vr. 9 augustus. Het retoursbedrag is op zondag 11 augustus verwerkt. Het kan sneller, maar ik ben het niet met je eens dat dit lang duurde. Evenzogoed. Graag tot een volgende keer. Groet, Ruud