Telefonisch contact gehad, hierbij ben ik vriendelijk en erg behulpzaam te woord gestaan. Super kleding van super aardige mensen.
Wat een lieve woorden en mooie beoordeling Pietsje. We blijven ons uiterste best doen. Groet, Ruud
Besteld artikel was volgens website leverbaar. Bleek echter niet leverbaar te zijn. Overige 2 geleverde artikelen staan nu nog als leverbaar op de website. Klopt dat wel?
Joke bedankt voor je reactie. Dat was inderdaad vervelend dat een artikel niet leverbaar was. Dat gebeurt jammer genoeg wel eens. Dat de andere artikelen toen nog leverbaar waren klopte. Ik heb dat nog even nagekeken. Graag tot een volgende keer. Groet, Ruud
Ik had een vraag over een blouse. Ik ben erg goed en vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Vlotte levering. Helaas moest de blouse toch terug. Maar ook het terugbetalen ging snel.
Dankjewel Marion voor deze fijne beoordeling. En en volgende keer beter. :) Groet, Ruud
Duidelijke website, goed omschreven artikelen en snelle levering. Wat wil een mens nog meer!
Elis, bedankt voor je reactie. Erg leuk voor ons om te lezen. Graag tot een volgende keer. . Gr. Ruud
Eerste keer hier maar zal zeker vaker bestellen...mooie site en genoeg keus.
Mevr. Winschoten, u bent 24 uur per dag welkom. :) Heel erg bedankt voor de moeite om ons een mooi cijfer te geven. Gr. Ruud
Altijd snel geleverd. Mooie kleding. Zeer klantvriendelijk.
Els, We blijven ons uiterste best doen. Fijn dat je dat in de vorm van deze feedback en het mooie cijfer beloond. Gr. Ruud
In alle opzichten: classe! Ben zekervan plan de winkel eens te bezoeken
Marieke, Je bent meer dan welkom in de winkel. Vlakbij toch? Binnenkort starten we met de nieuwe collectie. Hel erg bedankt voor deze mooie worden. Gr. Ruud
Prachtig shirt en snel geleverd. Blij mee!!
Jeanette, Hel erg graag gedaan en jij erg bedankt voor deze mooie reactie. Gr. Ruud
Snelle levering en goede kwaliteit kleding.
Els, We waarderen jouw reactie enorm. Het is fijn om zulke positieve feedback te krijgen. Graag tot een volgende keer. Gr. Ruud
Van uit België besteld en zeer vlot ontvangen. Mooie shirt zoals beschreven. Het enige wat ik miste was een retour ettiket Was gelukkig niet nodig want het paste perfect.
Marleen, Bedankt voor je reactie en het moie cijfer. Retouren vanuit Belgie gaan via een online procedure. Dat staat in de mail die je ontvangen hebt. Daarin stat een link om het retouretiket te maken. Fijn dat je blij was met het shirt en graag tot een volgende keer. Gr. Ruud
Gebruiksvriendelijke site en snelle levering.
Carla, Dankjewel voor deze mooie beoordeling. We zijn er blij mee. Gr. Ruud
Snelle levering, brievenbuspost prima, gevonden op internet, sta op mailing list.. Fijne webshop...
Mevr. van den Borne, Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om ons zo een positieve beoordeling te geven. We waarderen dat zeer. Graag tot een volgende keer. Gr. Ruud
De shirtjes had ik binnen een week thuis. Gelukkig niet in een enorme doos, maar brievenbuspost. Prima.
Petra, Hartelijk dank voor je beoordeling. We zijn er blij mee. Graag tot een volgende online ontmoeting. Gr. Ruud
Website is overzichtelijk en werkt goed. De bestelling is volgens afspraak verzonden. Prima eerste ervaring met uw winkel.
Ingris, Fijn dat onze eerste kennismaking heeft geresulteerd in dit mooie cijfer. We zijn daar erg blij mee. We zijn je graag in de toekomst tot je dienst. Gr. Ruud
Maatjemeer heeft mooie kleding. De informatie over de stof en de maat van de kleding helpt bij het maken van een keuze. Als je kleding onverhoopt gebreken vertoont - stiksel laat los - zorgt Maatjemeer voor reparatie.
Anneke, Fijn dat alles goed gelopen is. En bedankt voor deze beoordeling. Doet ons goed. Gr. Ruud
Het overzicht in de webshop is duidelijk. Wanneer je op zoek bent naar een bepaald merk ben je gelijk bij het product dat je graag zou willen. Bestellen en 2 dagen later in de brievenbus.
Benita, Wat aardig dat je even de moeite hebt genomen om ons een beoordeling te geven. Dat waarderen we zeer. Graag tot een volgende keer. Gr. Ruud
Gevonden op internet. Snelle levering en goede communicatie. Zal er zeker weer bestellen !
Kratia, Dankjewel. We blijven ons best doen en zulke reacties doen ons erg goed. Groet, Ruud.
Goede foto’s op site Helder en klantgericht aankoopproces Mooie kleding met voor mij iig perfecte pasvorm!
Yvonne, Wordt er bijna verlegen van. Hartelijk dank voor deze mooie woorden en het mooie cijfer. Graag tot een volgende keer. Groet, Ruud.
Was op zoek naar een specifiek merk broek. Nergens te vinden, tot Maatjemeer.nl. En gelijk in meerdere kleuren! Fantastisch. Ook het bestellen gaat eenvoudig. Het ontvangen duurt misschien iets langer maar dat maakt mij niets uit. De communicatie is duidelijk en prettig. Terugsturen is mogelijk maar in mijn geval absoluut niet nodig; perfecte pasvorm en precies wat ik wilde. Ga in de toekomst zeker nog eens kijken.
Mevr. van Eijk, Dat was inderdaad fijn om de favoriete broek te vinden. Erg bedankt voor deze beoordeling. We zijn daar op onze beurt blij mee. Groet, Ruud.
Duidelijke site en snelle correcte bezorging. Volgende keer zal ik zeker jullie site weer bezoeken.
Thea, Dankjewel voor deze mooie beoordeling. Dat doet ons goed. Groet, Ruud.
De kleding is van goede kwaliteit en er wordt bij het inpakken en verzenden duidelijk aandacht aan besteed.
Wilma, We doen daar inderdaad ons best voor. Fijn dat je dit opmerkt. Graag tot een volgende keer. Groet, Ruud.
Super snel geleverd! Top!
Leontien, Dankjewel voor deze beoordeling. We proberen inderdaad binnen 24 uur te verzenden, wat vor een kleinere webshop best bijzonder is. Fijn dat je dit zowaardeert. Bedankt. Groet, Ruud.
Gemakkelijk bestellen en prima afhandeling
Joke, Bedankt voor deze beoordeling. En wat een mooi cijfer. We zullen in de toekost ons best doen om jou tevreden te houden. Voor nu heel erg bedankt. Groet, Ruud.
Het laatste jaar ben ik minder goed op de hoogte gehouden van alle veranderingen en nieuwe aanbiedingen in uw collectie. Ik heb dit echt gemist! Toen ik vorige week mijn bestelling wilde plaatsen, kon ik niet zo maar even inloggen. Vreemd. Misschien omdat ik de afgelopen periode niets had besteld???
Joke, Dankjewel voor deze reactie. Het klopt dat we een bepaalde periode de aandacht moesten hebben bij de verbouwing van onze winkel De Dames van Akkrum. Sorry daarvoor. Vanaf nu zal alles mijns inziens weer als vanouds verlopen. Groet, Ruud.
Zeker voor herhaling vatbaar. Artikel paste helaas niet maar ook dat is goed geregeld.
Nel, Dat kan inderdaad gebeuren. Maar blij dat je tevreden bent met de gehele procedure. Erg bedankt voor deze mooie beoordeling. Groet, Ruud.