Had 2 artikelen van de nieuwe collectie + 1 artikel van de uitverkoop besteld. Kreeg bericht dat het artikel uit de uitverkoop niet voorradig was. Tot enkele dagen daarna stond het uitverkoopartikel in mijn maat nog steeds in de webshop met 70% korting. Nadat ik daar een email over gestuurd heb is dat aangepast. Nu staat hetzelfde artikel op mijn maat na in de webshop met 30% korting. Lijkt er op dat het uitverkoopartikel mij niet gegund is met 70% korting. HET IS MIJ AL VOOR DE 2E KEER OVERKOMEN DAT EEN UITVERKOOPARTIKEL NIET LEVERBAAR WAS. UIT DE NORMALE COLLECTIE IS MIJ DAT NOOIT OVERKOMEN. Rara, hoe kan dit?
Beste Joke, Wat vervelend om te horen dat het uitverkoopartikel niet geleverd kon worden zoals je hoopte. Ik begrijp heel goed dat dit teleurstellend is, vooral omdat dit al eerder bij je is gebeurd. We willen je graag verzekeren dat dit zeker niet expres gebeurt. Soms kan het voorkomen dat de voorraad in ons systeem niet helemaal up-to-date is, waardoor een artikel tijdelijk niet leverbaar lijkt, of juist weer beschikbaar wordt weergegeven. We vinden het ontzettend jammer dat dit bij jouw bestelling is gebeurd en begrijpen dat dit je vertrouwen kan aantasten. We doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen en werken continu aan het verbeteren van onze voorraad- en bestelprocessen. We waarderen je feedback enorm, want daarmee kunnen we onze service beter maken. Hopelijk mogen we je bij je volgende bestelling een veel betere ervaring geven, zodat je weer met plezier bij ons kunt shoppen. Met vriendelijke groet, Marit
Een prettige website nooit geen problemen
Hoi Wil, Bedankt voor je review! Fijn dat je onze website prettig vindt en dat alles goed verloopt. Met vriendelijke groet, Eefje
Fijn bedrijf ,keurig verpakt en snelle levering.
Hallo Carla, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de verpakking en snelle levering. Bedankt voor je mooie woorden! Met vriendelijke groet, Eefje
Veel keuze, mooie kleding en snel en correct geleverd!
Hoi Gera, Dank je wel voor je review! Fijn dat je blij bent met de ruime keuze, mooie kleding en snelle levering. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Snelle bezorging en wat ik terug stuurde, heel snel geld teug. Super.
Hallo Marry, Wat fijn dat alles zo snel is verlopen met je bestelling en retour! Bedankt voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Renske
Blij dat er deze winkel is met een mooie kleding lijn voor een maatje meer
Hoi Corrie, Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze winkel en kledinglijn! Bedankt voor je mooie woorden. Met vriendelijke groet, Renske
Fijne en betrouwbare webshop
Hallo Annemarie, Dank je wel voor je review! Fijn dat zowel levering als retouren snel en netjes verlopen zijn. Met vriendelijke groet, Renske
Elke keer weer zijn de bestellingen en de retourzendingen goed afgewerkt. Complimenten!
Beste I., Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de bestellingen en retouren altijd goed afgehandeld worden. Met vriendelijke groet, Renske
Snel en netjes verzonden. Bestellen ging simpel
Hoi Ange, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met je blouse en dat de verzending snel en netjes ging! Groetjes, Karlijn
Ik zou er zo weer wat bestelling
Hallo Dineke, Bedankt voor je review! Leuk dat je zo tevreden bent en snel weer wat wilt bestellen. Groetjes, Karlijn
Ik bestel niet graag maar dit ging als een trein. Ik ben erg blij met de broek!
Hoi Henny, Wat fijn dat alles zo vlot geregeld was en dat je blij bent met je broek! Groetjes, Karlijn
Weer een fijne bestelling met mooie afprijzingen gehad, en het ene artikel dat toch niet paste werd vlot terugbetaald. Ik ga hier vast weer bestellen!
Hallo Nicoline, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat je tevreden bent over de bestelling en de terugbetaling. Met vriendelijke groet, Lummie
Een hele duidelijke website! Ik snuffel er graag op rond. Het is gemakkelijk om je bestelling te plaatsen. De levering is altijd zeer netjes en prima op tijd.
Hoi Evalien, Wat fijn om te horen dat de website en levering zo goed bevallen! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Lummie
De website liep elke keer vast daardoor contact gehad en dit liep heel fijn.
Dag Snjezana, Goed om te horen dat het contact fijn verliep ondanks de technische problemen op de website. Bedankt voor je geduld en feedback! Met vriendelijke groet, Lummie
Ik zou willen dat ik dichterbij woonde maar ik moet het helaas doen met de webshop. Ook daar goede service, snelle verzending en fijne producten!
Hoi Manja, Wat leuk dat je zo tevreden bent met de webshop! Fijn dat alles snel en goed verloopt. Als je eens in de buurt bent ben je altijd welkom! Groetjes, Hinke
Zoals eerdere keren ging alles naar wens.
Hallo Hanneke, Dank je wel voor je review! Fijn dat alles ook deze keer naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Hinke
Alles war omschreven werd klopte
Beste J.M., Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat alles precies klopte zoals omschreven. Met vriendelijke groet, Hinke
Elke keer als ik kleding bestel via de webshop ben ik weer verrast . Snelle verzending , mooie kleding ,goede aanbiedingen. En retour is geen enkel probleem , snel geld terug . Kortom zeer aan te bevelen !
Hoi Willeke, Wat een mooie review, dank je wel! Fijn dat je elke keer weer blij wordt van je bestelling en dat je tevreden bent over de verzending en service. Groetjes, Aukje
Oké
Hallo Elly, Bedankt voor je review en je aanbeveling! Fijn dat je tevreden bent. groet, Aukje
Hele fijne website om op te kijken en bestellen! Keurig netjes geleverd en ingepakt met een leuke attentie erbij.
Beste J., Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat uw bestelling netjes is geleverd en dat u de attentie waardeert. Mvg, Tjitske
De afhandeling met de terug betaling was super snel. Vind ik heel fijn, Prettig
Hoi Jozefien, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de terugbetaling zo snel geregeld was. mvg, Tjitske
Wat is het fijn bestellen bij Maatje Meer. Vriendelijk, klant en oplossingsgericht. Daarnaast prachtige kleding en uitstekende merken.
Hallo Arlet, Wat een fijne woorden, dank je wel! Leuk dat je zo blij bent met onze collectie en service. Mvg, Tjitske
Artikel retour gestuurd, betaling binnen vijf dagen weer terug op rekening.
Dag Arjo, Bedankt voor je review! Fijn dat ook het retourneren en de terugbetaling snel en goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Marit
Snelle en goede levering. Alles zat perfect!
Hoi Marja, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn dat alles perfect paste en snel bij je binnen was. Lieve groet, Marit
Vlotte service bij leveren, maar ook bij retourneren. Elk bedrijf of winkel wil graag verkopen, maar Maatje Meer doet net zo vlot als je terug wil sturen. Geld retour is ook geen probleem. Groot compliment voor klantenservice en daarom ook 5 sterren!
Hallo Pieternel, Wat een mooi compliment, dank je wel! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en het retourneren. Met vriendelijke groet, Marit