Pluspunten
Snel verstuurd,nette benadering klant. Verstuurt
Pluspunten
Al na 1 dag geleverd!
Pluspunten
Leuke collectie! Zeer snelle levering met track trace.
Pluspunten
snelle levering. Mooi product. Helaas te groot
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle bezoebging en goede service
Pluspunten
Keurig verzorgd!
Pluspunten
Alles keurig verzorgd , vooral de bijgestuurde retourlabel vind ik een pluspunt
Pluspunten
snelle levering geen verzendkosten netjes verpakt
Verbeterpuntengrotere collectie van het merk Request (er zijn nu maar enkele artikelen op de website te vinden van dit merk)
Pluspunten
Snel, duidelijk en gewoon goed
Pluspunten
Altijd snel je bestelling in huis, is het niet naar wens, snel je geld terug! Super!!!
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat er te verbeteren valt!!!
Pluspunten
Snelle levering en bij retour snelle terug betaling.
Pluspunten
Persoonlijk contact.Het was direct duidelijk of het artikel nog aanwezig was. De verkoopster was zeer behulpzaam bij het meten van de lengte van het artikel. Het artikel werd al voor mij apart gehangen, zelfs voordat ik betaald had. De levering ging vlot en het artikel is naar wens. Ik weet dat het een mooie winkel is, heb tijdens een vakantie leuk gewinkeld bij de Kleankast!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering; goede kwaliteit stoffen vooral omdat deze grote maten moeilijk te vinden zijn. Retournering bedrag teruggestuurde artikel ook keurig. Zeer tevreden
Pluspunten
goede service en snelle levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel en accuraat ! Blij met mijn aankoop
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Dat stellen we erg op prijs.
Pluspunten
Alles perfect verlopen
Wat vriendelijk dat je de moeite hebt genomen om ons dit prachtige cijfer te geven. Tot een volgende keer. Ruud en Ineke
Pluspunten
snelle levering en heel vriendelijk! Mooie blouse voor een hele redelijke prijs.
Verbeterpuntengeen
We zijn hier erg blij mee Anita. Fijn dat je ons eigenlijk steunt met deze reactie. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Je kunt bijzonderheden aangeven, bijvoorbeeld een voorkeursdag voor verzending. Prettig dat het volgens verzoek wordt uitgevoerd.
Dankjewel Joke. Leuk dat je de meoeite even hebt genomen om te reageren. Het was weer fijn om jou tot je dienst te zijn. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Goed en vriendelijk geadviseerd...snelle levering en gratis verzenden
Dankjewel Bets. We zijn erg blij met je reactie. Tot een volgende keer. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering. Betrouwbare indruk.
Yohanna. Wat aardig dat je de moeite hebt genomen om deze reactie te polaatsen. Erg bedankt daarvoor. En hopelijk tot een volgende keer. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Ook telefonisch contact gehad met vragen. Vriendelijk en deskundige hulp en antwoorden.
VerbeterpuntenOp dit moment: geen
Yvonne. Je weet het. We blijven ons best doen. Erg fijn dat je dit waardeert en nog leuker dat je een reactie hebt geplaatst. Bedankt! Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Prima survice
Jettie. Bedankt voor je reactie. We zijn blij dat je de moeite hebt genomen. Graag tot een volgende keer.
Dankjewel voor je reactie. We vinden het erg fijn dat je de moeite hebt genomen. Gr. Ruud en Ineke