Pluspunten
zeer snelle levering en na het terug sturen van het pakketje was ook het geld zeer snel weer terug
Dankjewel. Fijn dat onze service qua retourbeleid jouw zo bevalt. Graag gedaan ! Hopelijk tot en volgende keer.
Pluspunten
Supersnelle service.
VerbeterpuntenGa zo door!
Els. Dat zullen we zeker doen. Doorgaan! De groep tevreden klanten groeit. Mede soms ook aangestoken door de fijne woorden van anderen zoals jij. Erg bedankt en graag tot een volgende keer.
Dankjewel voor deze nbeoordeling. We stellen dit erg op prijs. Tot een volgende keer. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Bestelling werd correct uitgevoerd.
VerbeterpuntenAantal dagen om gratis te retourneren is te kort. Door mijn werk kan ik enkel op zaterdag.
Dankjewel voor deze reactie. En wat een mooi cijfer!! We zijn hier erg blij mee. Over het terugzenden. Je mag altijd de wettelijke termijn aanhouden. Dat is 14 dagen. Dus weet dat het geen enkel probleem is in de toekomst dat je de artikelen later terugstuurt. Het is voor ons als winkel/webshop fijn dat kleding in principe zo snel als mogelijk weer in de winkel/webshop 'hangt'. Daarom willen we mensen stimuleren om alles snel af te handelen. Wij handelen op onze beurt ook het te retourneren geld zeer snel af. (Binnen 1 werkdag) Samengevat. Maak je in de toekomst geen zorgen. Neem de tijd. Het etiket is op zich langer geldig. Graag tot een volgende ker en nogmaals erg bedankt voor je reactie.
Pluspunten
Goede Webschop endat er word gezegd dit valt groter uit of kleiner uit zo heb ik altijd de goede maat
VerbeterpuntenGeen ga zo verder
Merci Corrie. Erg fijn dat je de moeite hebt genomen om ons zo goed te beoordelen. Graag tot een volgende keer. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Snelle service en mooie broek
Annette, wat aardig dat je even de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Voor een kleine webshop als de onze is dat erg fijn en stimulerend. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
kwalitatief zeer goede kleding en behulpzaam personeel. Nu voor de eerste keer in de webshop besteld en kreeg het keurig verpakt geleverd.
Dankje Tiny. Fijn dat alles zo goed verlopen is en fijn dat je ons dit mooie cijfer gunt. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Hele snelle afhandeling van je verzoeken. Zeer klantvriendelijk.
Dankjewel, Joan. We blijven ons best doen. Erg leuk dat je dit waardeert en dat je voor ons de moeite neemt om dit kenbaar te maken. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Duidelijke informatie over de maten van de diverse merken.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunt.
Erg bedankt Els voor deze reactie. We vinden het fijn dat je even de moeite genomen hebt om ons te beoordelen. En wat een mooie woorden. Tot een volgende keer. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Snelle verzending en goede kleding
VerbeterpuntenIk kreeg een andere trui dan ik besteld had: Persona Alteo i.p.v. Persona Alto. Maar de trui die ik kreeg vond ik mooi en de kwaliteit (groter aandeel wol) beter. Dus tevreden.
Winkie. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Maar eind goed al goed gelukkig. Dankjewel voor de mooie beoordeling. Dat stellen we erg op prijs. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Mooi artikel en op tijd afgeleverd
Dankjewel voor deze reactie en de mooie beordeling. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Prima en snelle levering, alles naar wens.
VerbeterpuntenGeen
Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om ons deze mooie beoordeling te geven. Graag tot een volgende keer. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Snelle levering En persoonlijk nog een briefje erbij. En goed geregeld met evt retourneren enz!
VerbeterpuntenNvt
Dankjewel. We blijven ons best doen om klanten zoals jij 100% tevreden te hebben. Bedankt voor je reactie. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Gevarieerde collectie
Dankjewel Joke. Fijn dat je de moeite hebt genomen te reageren en .... wat een mooie beoordeling. We hopen aan het begin te staan van een lange relatie. Gr. Ruud en Ineke
Dankjewel voor deze mooie beoordeling. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Snelle en correcte levering Binnen 5 werkdagen gratis retourneren Snelle terugbetaling Complimenten. Hier kunnen veel grote bedrijven nog veel van leren.
Wat een aardige woorden, Marianne. We hopen nog lang jou van dienst te kunnen zijn. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Mooie kleding van mooie merken, uitstekende kwaliteit. Bestelling werd ook snel en correct behandeld. Ik kom de volgende keer graag weer bij jullie :)
Renske. En of je welkom bent de volgende keer :) Fijn dat de kennismaking zo goed verlopen is. Graag tot een volgende keer. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
keurig verzonden en op tijd
Dankjewel voor deze reactie. Uiteraard blijven we ons best doen. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
zeer snelle service, vooral in deze drukke sinterklaastijd.
Heel graag gedaan. Bedankt voor dit mooie cijfer. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Snelle levering, en leuke winkel en goed personeel.
Superleuk dat je dit zo zegt, Ina. Stellen we erg op prijs. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
netjes en snel
Thanks Liesbeth. Fijn dat ons zo een moi cijfer geeft. Graag tot een volgende ker. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
koop al vele jaren bij dit bedrijf, ik kom ook met enige regelmaat in Akkrum, ik ben super blij met ze, ik raad ze aan op de zelfde wijze door te gaan, groetjes van carry uit purmerend
Verbeterpuntennee geen tips
Carry. We gaan zeker op deze wijze door.Hierbij gesterkt door het enthousiasme van mensen zoals jij, die hardop ons complimenteren. Super bedankt. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Fijne winkel, kom hier al jaren. Nu door tijdgebrek Mona Lisa broek besteld. Snelle levering, broek past perfect.
VerbeterpuntenGeen.
Dankjewel voor deze reactie. En inderdaad het voordeel van de webshop heb je nu ook ondervonden. Maar je blijft graag welkom in Akkrum hoor, :) Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
Mooie site, mooie merken, makkelijk bestellen met duidelijke bevestiging. Vriendelijk en snel contact, snelle levering. Conclusie: Betrouwbaar! !
VerbeterpuntenGeen
Hanneke. Fijn dat je dit zo ervaart. En voor ons weer een steuntje in de rug. Gr. Ruud en Ineke
Pluspunten
VerbeterpuntenErg late levering , dat ken ik niet van jullie.
Lia. Nee dat is ook zeker nooit de bedoeling. Hiopelijk is dit een incident geweest. Bedankt voor je feedback. Gr. Ruud en Ineke