Pluspunten
Snelle levering, er wordt goed gecommuniceerd wanneer het pakket bezorgd wordt.
Pluspunten
Altijd een snelle en correcte levering. Leuk assortiment.
Pluspunten
Prima contact en zeer goede service!
Pluspunten
Wederom een toptransactie. Bedankt maar weer!
Pluspunten
VerbeterpuntenMeerdere lange shirts / tuniek. Ik ben lang en wil shirts over mijn kont dragen.
Pluspunten
Goede communicatie over de levering, snelle levering ondanks Koningsdag ertussendoor. Track & Trace code. Retourbon zat in de verpakking, vergemakkelijkt een eventueel retour. Ga hier zeker meer bestellen!
Wat een leuke reactie Esther. Daar krult onze neus van :) . Bedankt voor de moeite en graag tot een volgende keer. Groet, Ruud
Pluspunten
snelle levering en goede webshop
Dankjewel Ida voor deze review. We stellen dat erg op prijs. Groet, Ruud
Pluspunten
prima bedrijf, goede service, goede kwaliteit kleding.
Verbeterpuntengeen
Dankjewel Carry. Graag in de toekomst nogmaals tot je dienst. Groet, Ruud
Pluspunten
Correcte afhandeling van bestelling
VerbeterpuntenGeen
Dankjewel Fran. Graag gedaan en graag tot een volgende keer.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en vlotte retourregeling. En vooral: mooie kleding.
Fijn om te horen Marieke. Bedankt voor deze mooie recensie.
Pluspunten
VerbeterpuntenMijn broek is na 1 keer dragen stuk gegaan ..nu is de broek niet meer op voorraad.er werd alleen een oplossing gegeven een nieuwe knoop te bestellen. Niet van helaas of dat is niet de bedoeling u kan een korting krijgen of u kan de broek terug brengen. De broek is toch 90 euro
Beste Jannet. Wat een misverstand. Uiteraard mag je de broek terugsturen. Je mailde dat je het zo'n mooie broek vond. Vandaar dat ik voorstelde om de knoop er opnieuw op te zetten. Ik neem via de mail nog contact met je op. We lossen alles naar beiden tervredenheid op :)
Pluspunten
Snelle levering. Vlotte afhandeling en terugbetaling bij retourneren. Kortom prima service.
Dankjewel Anja. Graag gedaan.
Thanks Hilda. Fijn dat je even de moeite hebt genomen.
Pluspunten
het was naar wens jammer dat het artikel te breed was op de schouders. Dus moest ik het retourneren.
Verbeterpuntenkijken of de maat klopt met opgegeven grootte.
Dankjewel voor je reactie.
Bedankt voor deze reactie.
Pluspunten
Alles. Vriendelijk en behulpzaam bij een telefonische vraag. Levering direct de volgende dag. Retourneren simpel en geld snel terug. Top!
Mirjam, graag gedaan. Jij op jouw beurt bedankt dat je een reactie hebt geplaatst. Gr. Ruud
Pluspunten
Pluspunten
snelle en correcte levering met aandacht voor de klant.
Heel erg bedankt voor deze reactie. Gr. Ruud
Pluspunten
Snelle levering,binnen twee dagen in huis. Prettig vind ik dat het met een track and trace code wordt verzonden via post.nl.
VerbeterpuntenGeen minpunten te bedenken.
Graag gedaan Mirjam. En jij op jouw beurt hartelijk dank voor deze mooie woorden. Gr. Ruud
Pluspunten
Snel geleverd en kosteloos verzonden...prima service
Dankjewel Bets vor deze review. Heel fijn dat je even de moeite hebt genomen.
Pluspunten
Snelle services en kwaliteit spullen.
VerbeterpuntenGeen
Dankjewel Yvonne voor deze fijne reactie. Doet me goed. Groet, Ruud
Pluspunten
Mooie merken, snelle en goede levering.
Dankjewel Hety. Fijn dat je de moeite hebt genomen. En wat een mooi compliment! Gr. Ruud
Pluspunten
Geen enkele opmerking, geweldig bedrijf!!! Van mij krijgen jullie een 10.
Rikie bedankt voor deze lovende woorden. Groet,Ruud
Pluspunten
Snel, tijdig en correct
Dankjewel Evelyn voor deze fijne reactie. Dat doet ons goed. Groet, Ruud