Prima en makkelijk te bestellen in de webshop.

Snelle levering en mooie kleding. Compleet pakket met retourticket en persoonlijk briefje. Er is aandacht aan besteed.

het shirt was precies als afgebeeld en heeft een perfecte pasvorm.

Fijne winkel

Snelle levering. Mooie kleding. Ik kom al jaren in de winkel en nu (in coronatijd) bestel ik via de website. Website is goed overzichtelijk.

Mooie kleding snelle levering kortom top

De jurk die geleverd werd kwam niet overeen met het plaatje op de web-site hier stond een T-shirt model jurk echter bij de tekst stond shirt-dress. Er is ook een shirt-dress geleverd met het zelfde patroon waar ik ook erg blij en tevreden mee ben

Fijne webshop, grote keus aan mooie kleding van een goede kwaliteit. Daarbij nog de snelle verzending met altijd een duidelijke brief erbij voor evt. retourzending, alles is zeer duidelijk en netjes verzorgd. Ik ben een fan, wil heel graag de winkel nog eens in het echie bezoeken!

Snelle afhandeling vanuit de webshop.

Goede webshop en prima winkel.

Mooie snelle levering en snel alles afgehandeld na retourneren.

alleen maar positief

ik heb een aantal keren gebruik gemaakt van deze optie nu de winkels gesloten zijn. de bestelling wordt altijd zeer snel geleverd en wanneer er eens iets retour gaat, is ook de betaling snel weer terug. heel prettige en goede service!

Helemaal tevreden.

Ben blij met mijn broek met fantastische pasvorm.

Nette levering

Pakketje en kleding zagen er netjes uit. Vond het wel wat lang duren voordat ik het thuis gestuurd kreeg. Kan ook bij Postnl liggen naar heb er een week op mieten wachten. Vind ik persoonlijk jammer en vraag mij een beetje af of dat echt zo lang moet duren.

Een verdiende negen

Blij met Maatjemeer

Al een aantal shirts besteld. Nu een vest besteld. Snel ontvangen, prima verpakt. Helemaal goed! Blij mee!

Supergoede afhandeling van mijn bestelling!

Maatjemeer.nl kenmerkt zich door een superhoede en complete afhandeling van mijn bestelling. Ze communiceren goed eten snel te leveren en sturen een aan mij persoonlijk gerichte brief mee. Dat voelt goed! Dank daarvoor en graag tot een volgende keer.

Mijn bestelling was top

De bestelling is volgens de aangegeven meldingen verzonden. . Op de aangegeven tijd bezorgd. Ik ben zeer tevreden. Zeker voor een kleine website prima in orde.

Fijn ondergoed

Ik ben reuze blij met het ondergoed, fijn materiaal en het zit goed. Ik ben er blij mee

snelle goede service

Altijd goede ervaringen gehad met bestellen bij deze zaak. Mocht er iets retour moeten gaan dan geldt wederom een snelle , nette afhandeling.

Erg goed.

Snelle bezorging. Producten passen goed. Zeer tevreden

Leuke website

Heel makkelijk te bestellen, snel in huis en keurig verpakt

Mijn broeken waren snel binnen en pasten perfect

Snelle afhandeling van bestelling ,goede service