Mooie collectie Maten die aangegeven worden kloppen. Snelle levering van bestelling via Internet

Zoals ALTIJD: geweldig

snel, correct

Zeer goede service ze doen wat ze zeggen en de broek is prima

Zeer vlotte service!

De laatste tijd verbaas ik me er steeds weer over hoe snel jullie de bestelling leveren. Heel fijn! En het zijn producten van een prima kwaliteit! Eerder leverden jullie een "brievenbuspakketje" af in een zak, tegenwoordig zit het in een doos. Keurig verpakt, alleen....ik krijg het moeilijker uit mijn brievenbus. Dit is voor mij (persoonlijk) een klein minpuntje. Verder.....niets dan lof!!!

Persoonlijke service

Tijdens vakantie in omgeving Akkrum per toeval deze winkel ontdekt. Meerdere blouses gekocht van voelbare goede kwaliteit viscose. Eenmaal thuis in Brabant via de webshop besteld. Fijne, persoonlijke service wat net een stapje verder gaat.

Snelle levering. Ze doen wat ze zeggen!

Prima bedrijf goede producten goed contact. Altijd snelle levering

Nette levering

De door mij bestelde kleding werd geleverd in een nette doos met een persoonlijke brief erbij. Er is aandacht aan besteed. Dat kan je zo zien Dit maakt het voor mij wel dat ik vaker ga bestellen. ..enne ja de kleding was ook perfect.

goede kwaliteit. en snelle levering.

Echt een aanrader!!

Voor het eerst iets besteld bij Maatje meer. En ik ben heel tevreden!! Vriendelijk werd mijn vraag beantwoord. Trui niet voorradig in mijn maat, maar er werd meteen moeite gedaan om hem te bestellen en binnen korte tijd had ik de trui in mijn maat thuis. Heel blij ermee!!

Goede kwaliteit kleding

altijd een feest als het pakje er is en erg klant E

Vriendelijk en behulpzaam. Goede kwaliteit kleding

Vriendelijk en behulpzaam. Goede kwaliteit kleding

Goede service!

Mijn online bestelling werd keurig verpakt verzonden. Pakketje was te volgen via Track & Trace van Post.nl en het is prettig dat e-mailverkeer omtrent bestelling helder is.

Wederom uitstekend

Zoals altijd weer uitstekend. Snel en keurig verpakt geleverd, goede kwaliteit, en het teruggestuurde item werd vliegensvlug verwerkt en terugbetaald. Daar kan menige webreus een voorbeeld aan nemen!

Blij met Maatjemeer

Fijne site. Gemakkelijk zoeken. Bestelling binnen een paar dagen ontvangen. Waren prima verpakt. Ik ben er blij mee!

Heel tevreden

Al jaren een tevreden klant

Perfecte

Super netjes en keurig Jan niks anders zeggen dan perfect

heel correct bedrijf, goede kwaliteit kleding, en prima service

de ervaring met De Dames van Akkrum is voor mij heel positief

Blij met mijn aankoop. Snelle levering.

Persoonlijke, deskundige organisatie en super snelle service!

Even opgebeld worden door MM omdat het lijkt alsof mijn postadres niet klopt! Dat is kenmerkend voor de kwaliteit van deze organisatie, die op alle details let. En dan heb ik nog niets gezegd over de snelle levering en de mooie producten! Complimenten! En ‘n tipje: blijf ook kritisch op het Nederlandse taal-gebruik.

Fijne webshop, mooie mode

Nette en prettige afhandeling van de verkoop. Mooie merkkleding.

Prettig contact bij vragen

De mij toegezonden kleding voldeed volledig aan de verwachting. De vermelding van maten is heel zorgvuldig en de artikelen worden heel snel geleverd.

Gewoon perfect.

De merken en de maatvoering zijn correct weergegeven. Off-white is ook off-white. Dat maakt missers miniem. Snelle en correcte levering. Maar, ik ga liever fysiek naar de Dames toe. Voor het advies en ook voor het praatje.

Heel vlotte en vlugge levering (België)!

Hoewel ik mijn pakje heb geretourneerd (heel makkelijk met Post.NL) zal ik waarschijnlijk een uitstap maken naar Friesland en de winkel in Akkrum komen bezoeken!

Leveren zoals beloofd!

Duidelijke website en vlotte levering van de bestelling!