Ik ben super tevreden over de kleding en het was voor een mooie prijs met veel korting. Er is veel keuze en de kleding was super snel geleverd en er zat zelfs nog een klein cadeautje bij. Ik zal hier zeker weer bestellen.
Hoi Jill, Bedankt voor je leuke review! Super om te horen dat je zo blij bent met de kleding, de prijs én de snelle levering. Groetjes, Karlijn
Hoi Alisa, Dank je wel voor je review! Fijn dat je bestelling snel bij je binnen was. Groetjes, Karlijn
Altijd goede snelle en netjes ingepakt pakketje
Hoi Anneke, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes bij je aankomt. Daar doen we het voor. Groetjes, Karlijn
Heel top
Hallo Wilhelmina, Dank je wel voor je korte maar krachtige review! Super om te horen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Renske
Het is fijn om online te kunnen winkelen bij Maatjemeer! Uitgebreid aanbod, uitstekende kwaliteit en snelle levering. Ik woon te ver weg om naar de winkel te komen, maar ben blij dat bestellingen op deze manier zo goed worden verwerkt. Dank je wel voor jullie kwaliteit en snelle service, dames van Akkrum!!!
Hoi Renske, Wat leuk om te lezen! Fijn dat je ondanks de afstand zo goed bij ons online kunt shoppen. Bedankt voor je mooie woorden over ons assortiment en de service. Met vriendelijke groet, Renske
Nooit problemen gehad, was er wel een probleempje wordt het altijd goed opgelost
Dag Anna, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles altijd netjes wordt opgelost wanneer er eens iets is. Met vriendelijke groet, Renske
Bestelling meestal snel bezorgd. Wanneer het vertraagt is communiceren ze goed. Uiteindelijk bij mijn bestelling 2 cadeautjes gekregen vanwege de vertraging.Top
Hoi Joan, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat je onze communicatie en service waardeert. En natuurlijk leuk dat we je met een paar extraatjes blij konden maken. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Prima ervaring. Voor de eerste keer iets besteld. Goede sale en veel keus. Snelle levering en teruggave retourzending. Ga hier zeker vaker bestellen.
Hoi Lia Wat leuk dat je voor het eerst bij ons hebt besteld! Fijn dat alles goed is bevallen en dat je tevreden bent over de levering en retourafhandeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Ook bij retouren fijn contact en snelle afhandeling en terugbetaling.
Hoi Annette, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat ook het contact en de afhandeling van retouren goed is verlopen. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Goede servuce en lieve klantenmedewerkster.
Hallo Patrizia, Dank je wel voor je lieve woorden! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de service. Hartelijke groet, Ymkje
Ik kom snel terug
Beste mevrouw Van Vugt-van Schaijk, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze service en de kwaliteit van de kleding waardeert. Met vriendelijke groet, Ymkje
moderne en kwaliteit /prijs mooie kleding voor dames met een maatje meer. Zal hier zeker vaker kopen
Hoi Miriam, Bedankt voor je mooie review! Leuk om te horen dat je blij bent met onze collectie en de prijs-kwaliteit. We zien je graag nog eens terug. Hartelijke groet, Ymkje
Dat alles prima gaat en goed geregeld is
Hoi Francijn, Bedankt voor je fijne review! Leuk om te lezen dat je onze kleding mooi vindt en dat alles goed geregeld was. Daar worden we blij van. Met vriendelijke groet, Lummie
Tijdens vakantie in Friesland de Dames van Akkrum per toeval ontdekt. Mooie grote zaak met een enorm aanbod. Omdat ik in het Westen woon bestel ik nu via de webshop. Deze is overzichtelijk met vaak meerdere foto's per kledingstuk zodat je je goed een beeld kunt vormen. Ook erg fijn dat ze de kleding laten zien met modellen met een grote(re) maat!! Klantenservice reageert snel en adequaat; een broek bleek niet op voorraad te zijn waarna het betaalde bedrag per omgaande werd terug gestort.
Hoi Emmy, Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Wat leuk dat je ons tijdens je vakantie hebt ontdekt. Fijn om te horen dat de webshop duidelijk is en dat je tevreden bent over het contact met onze klantenservice. Hopelijk zien we je snel weer terug, online of in de winkel! Met vriendelijke groet, Lummie
Snelle verzending. Keurig
Hoi Marion, Wat fijn om te lezen dat alle goed is verlopen. Dank voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Lummie
Netjes snel en vriendelijk.
Hallo Ria, Wat fijn dat je onze service correct en vriendelijk vond! Dank voor je mooie woorden. Groetjes, Karlijn
Had nog nooit iets besteld. Maar na aanraden van een vriendin een item besteld! Mooie pasvorm! Ga naar de zomercollectie kijken!
Beste Liessie, Wat leuk dat je ons via een vriendin hebt ontdekt! Fijn om te horen dat de pasvorm zo goed is bevallen. Veel plezier alvast met rondkijken in de zomercollectie. Met vriendelijke groet, Lummie
Très satisfaite de mon achat
Bonjour Nancy, Merci beaucoup pour votre avis ! Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes très satisfaite de votre achat. Cordialement, Lummie Hoi Nancy, Heel erg bedankt voor je review! Super om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop. met vriendelijke groet, Lummie
In verband met de toendertijd slechte weersomstandigheden ontving ik de zending enige tijd later maar dit was zondermeer overmacht
Beste Marijke, Bedankt voor je begrip en voor de mooie beoordeling. Gelukkig is het pakket alsnog goed aangekomen. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lummie
Snel, aardig!! Kunnen nog héél veel webshops wat van leren! Jammer dat de kleding wat tegenviel maar ik heb vrienden in Friesland dus dan kom ik nog wel naar de winkel.
Hoi Marijke, Wat een mooi compliment, dank je wel! Jammer dat de kleding dit keer wat tegenviel, maar je bent natuurlijk altijd welkom in onze winkel. Met vriendelijke groet, Lummie
Over het algemeen kloppen de maten altijd. Mooi kleding voor een maatje meer! Goede en snelle service
Hoi Joke, Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de pasvorm en onze service. Daar doen we het voor! Groetjes, Hinke
Mooie jas en goede informatie
Hoi Diana, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat je blij bent met de jas en de informatie. Groetjes, Hinke
Heel blij met mijn keuze
Hallo Wil, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je keuze! Dank je wel voor je mooie beoordeling. Met groetjes, Hinke
Hallo Joan, Dank je voor je review! Goed om te horen dat je bestelling snel is bezorgd. Met vriendelijke groet, Marit
Maatje Meer levert mooie merkkleding die goed op maat valt. Na bestelling werd mijn pakket al snel bezorgd.
Hallo Hetty, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de kleding en de snelle levering. Bedankt voor je mooie woorden! Met vriendelijke groet, Marit