Pluspunten
Altijd een prima (snelle) service. Jammer van de problemen. Ik kan niet wachten op de nieuwe site.
VerbeterpuntenZoals bekend mobiele telefoon werkt niet optimaal. Maar daar wordt hen ik begrepen aan gewerkt.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
De erg vlotte bezorging en de goede kwaliteit van de kleding.
VerbeterpuntenIk heb 2 truien besteld, ze zijn prima en ik stuur ze ook niet terug, maar je kunt online niet zien dat het niet echte warme truien zijn. Misschien kan je dat op jullie website erbij zetten. vast bedankt
Pluspunten
Snelle goede service
Pluspunten
Vlot geregeld en bezorgd!
Pluspunten
Willen altijd met je meedenken. Reageren snel op mail en leveren keurig op tijd en hebben natuurlijk mooie kwaliteitskleding.
VerbeterpuntenZe zijn al bezig met de site geloof ik. Maar ik mail dan over een bepaalde broek om te vragen wanneer die weer binnen is en dan is de broek er gewoon maar staat niet op de site. Maar ook dan krijg ik een mail met de mogelijkheid de broek om de broek te kunnen bestellen. Dus keurig.
Pluspunten
Goede merken
VerbeterpuntenJammer dat er geen wintercollectie op de webshop komt
Pluspunten
Alles gaat snel. De kleding is van een mooie kwaliteit. Helemaal nergens ook maar iets op aan te merken. Gewoon prima dus.
Pluspunten
Wederom een goede communicatie en de serviceverlening is super.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Nette verzending goed verpakt
Pluspunten
Heb al meerdere malen iets besteld en gekocht bij dit bedrijf en de service is prima.
Pluspunten
Zondagavond besteld en dinsdag in huis. Broeken waren goed verpakt en snel geleverd.
Pluspunten
Levert snel en effectief en met een lach!
VerbeterpuntenWebsite maar daar wordt aan gewerkt hebben ze netjes laten weten.
Pluspunten
goede collectie, personeel kundig, en prima service
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Correct, snel en zeer behulpzaam
Pluspunten
Zeer snelle levering. Product veel mooier/beter dan verwacht. Geweldige prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenVond de productbeschrijving en foto op de site een beetje mager.
Pluspunten
Website, mailings, bestelgemak, afhandeling, alles is prima.
Pluspunten
Correcte afhandeling van de bestelling
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat
Pluspunten
Alle vaker bij dit bedrijf gekocht. Altijd een prima service gehad
VerbeterpuntenN.V.T
Pluspunten
Snelle levering, prima service.
verpakking is niet geschikt voor retourzending.