Snel en veilig, leuke kleding

Zowel in de webshop als de winkel vind ik altijd iets van mijn gading. Nu weer besteld. Alles kwam keurig ingepakt en op tijd aan. Zelfs binnen 1 dag in coronatijd. Kom hier zeker weer.

Heel blij mee!

ik heb veel van Plus Basics en dit was een A-line tuniek van het eerste seizoen die ik heb in donkerblauw en wilde heel graag een zwarte erbij , moeilijk te krijgen nog de A line is anders geworden en hier vond ik hem nog , dus superblij mee keurig afgehandeld en heel snel opgestuurd dus heel blij mee.

Snelle levertijd

Goede kwaliteit kleding

Snel, correct en mooie merken

Heel tevreden over mijn aankoop, past perfect qua maat en bij wat ik al had, treffer in de solden dus, zie alleen de knopen niet graag, maar die ga ik vervangen, dat is eigen smaak :) Ik ga nog bestellen!

Uitstekende kwaliteit en service

Voor het eerst bij MM besteld, kwaliteit van kleding en service is prima. Via Post.NL duurde het een paar dagen meer, voordat het arriveerde.

Prima service, snelle levering

Dit keer duurde het iets langer voordat de bestelling aankwam, maar dat lag geheel aan PostNL.

Men krijgt, wat men ziet.

Prachtig product, en snel afgeleverd.

Snel en goed!

Ik heb inmiddels al meerdere keren besteld via de webshop (woon niet in de buurt van Akkrum). Altijd leuke keuze, snelle levering en als er wat is reageren ze snel. Top!

Prima ervaring

Mooie collectie, snel geleverd en meteen antwoord op mijn vragen achteraf. Kortom, prima ervaring !

Bestelling snel en goed afgeleverd ik zie dat doris streich ook bij jullie te koop is ga zo even kijken

Veel keus uit mooie kleding van goede merken.

Geweldig wat een keus. Je kunt kiezen uit heel veel merken, dat is heel fijn. Goede omschrijving, zodat je de goede maat kan kiezen. Bestelling klopte helemaal. Het is nog leuker om in de winkel te shoppen, maar de webshop is ook geweldig.

Hetgeen ik ontving, kwam overeen met de foto op de website. Dat moet j ev tegenwoordig ook maar afwachten....

Geweldige smaakvolle kleding

shop gevonden op t net, heb er iets besteld, wat dezelfde dag nog werd verzonden! Het artikel is fleurig en bevalt goed, goede pasvorm. Deze winkel is zeker aan te bevelen,

Snelle levering en goede service, denken echt met je mee. Zeertevreden.

Snelle en goede levering!

Kleine bestelling 🚚 en toch super snel geleverd. Fantastisch!!!

mooie merken, goede, snelle en vriendelijke service !

Hier ga ik zeker nog een keer kleding bestellen.

Snel in huis, liefdevol verpakt

Leuke collectie, overzichtelijke website. Kleding was snel in huis.

Goede kwaliteit en pasvorm

Uitstekend!

Snelle levering en prima kwaliteit!

Een hele goede ervaring

Ontzettend klantvriendelijk. Alles netjes verpakt. Snel en efficient. En zo persoonlijk met de brief erin. Geweldig.

Snel en netjes ontvangen supermooie kleding

Uitstekend!

Prima ervaring. Snelle levering met vriendelijke brief. Ook duidelijke beschrijving over eventuele retourzending, maar gelukkig niet nodig gehad. Zal zeker nog bestellen! Vind de website een uitstekende service. (vooral nu met de coronacrisis)

zoals gewoonlijk erg goed!

goede omschrijving, maatindicatie klopt, goede levering. Wel uitkijken met verpakken in alleen papieren enveloppe van blouses ivm eventueel vocht. Er zat nu verder geen extra bescherming omheen. Maar gelukkig is het goed gegaan.

Prima ervaring. Snelle levering met vriendelijke brief. Ook duidelijke beschrijving over eventuele retourzending, waar ik helaas gebruik van moest maken. Maar dat had niks met de service te maken 😉

Zeer snelle levering, prima geregeld!