Pluspunten
Een snelle bezorging en de artikelen zijn precies zo , zoals duidelijk weergegeven op de site! Maar ik ben toch meer van de winkel, dan zie je hoe het zit en kan er iets aan veranderd worden, im mijn geval vaak van toepassing!
Grietje, bedankt voor deze recensie. En .... Je bent meer dan welkom in onze winkel.
Pluspunten
overzichtelijke website goede merken snelle service persoonlijke e-mail over de bestelling snelle levering mooie verpakking met gratis kleerhangers top!
Verbeterpuntengeen verbeterpunten, ga zo door!
Petra. Bedankt voor dit mooie cijfer en de genomen moeite. Graag tot ziens op de webshop.
Pluspunten
Snelle levering van de aangevraagde artikelen.
VerbeterpuntenIk vind het overstappen op andere merken geen verbetering.
Yvonne, Bedankt voor deze feedback. We hebben overigens geen 'andere' merken, maar meer merken. We hebben wat pech met de webshop in de 'back office'. Hierdoor zijn wellicht de voor jou vertrouwde merken nog niet in voldoende aantallen zichtbaar. Maar we werken er hard aan.
Pluspunten
Snelle levering en goed advies toen kleding iets te groot bleek.
Verbeterpunten-
Dankjewel Joke. We stellen deze feedback op prijs.
Dankjewel voor dit mooie cijfer.
Pluspunten
snelle service en keurige verpakking
Paula, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons met zo'n mooi cijfer te belonen.
Pluspunten
snelle en correcte levering keurig begeleidende brief bij de geleverde bestelling duidelijke foto's
Dankjewel, Jannie. Fijn dat je ons zo waardeert.
Pluspunten
Snelle levering, prima service!
Bedankt voor dit prachtige cijfer. We zijn er blij mee
Pluspunten
mooie nieuwe merken
Joke bedankt voor deze feedback.
Pluspunten
Ben erg tevreden over maatje meer snelle levering en eventuele retour wordt snel terugbetaald
VerbeterpuntenX
Precies. Snel geld terug. 1 van onze principes. Bedankt voor dit mooie cijfer.
Pluspunten
kwaliteit en vlotte afhandeling
Geertrui bedankt voor deze feedback. Graag in de toekomst weer tot je dienst.
Pluspunten
erg klantvriendelijk, leuke collectie, goede service!
VerbeterpuntenGa Zo door!
Dankje mevr. Feenstra. We zijn blij met uw positieve reacties.
Dankjewel voor de moeite. We zijn blij met uw beoordeling
Pluspunten
Vriendelijk,corecte afhandeling
VerbeterpuntenHet juiste artikel niet geleverd.De vraag was: Wilt u mij een een donkere winter jeans opsturen blauw.Ik kreeg een dunne wat lichte thuis die ook op intetnet bij u te bestellen is.
Dankjewel voor de reactie Josefien. UIteraard zullen we er alles aan doen om dergelijke fouten te voorkomen.
Pluspunten
klantvriendelijk ruime keus
Verbeterpuntende maten vallen van sommige merken wel kleiner uit dn er in staat
Beste klant. Dankuwel voor deze feedback.
Pluspunten
goede website; erg klantgericht en uitnodigend. Zeer goede en snelle bezorging van bestelde kleding. Alhoewel wij verleden jaar - op vakantie in Friesland - hoopten een pantalon/broek te kunnen kopen, lukte dat helaas niet. Wij zijn nu erg tevreden over de digitaal gekochte KJ Brand broek!
VerbeterpuntenOfschoon de laatste bestelling - pantalon KJ Brand - prima verpakt in enveloppe door de brievenbus kon is het nog beter indien de kleding in een doos verpakt is.
Evelien. Bedankt voor de feedback.
Pluspunten
Prima service. Snelle reactie op mijn mail i.v.m. foutieve adres. Snel geleverd. Top!
Beste klant. Fijn dat u de moeite heeft genomen voor een reactie. Bedankt.
Pluspunten
Wederom een prima online shop-ervaring. Ga zo door!
Dankjewel spelvout. Graag tot je dienst
Dankjewel voor de moeite en de feedback
Pluspunten
Snelle service Ruilen geen probleem
Dankjewel voor de moeite en de feedback
Pluspunten
Altijd vriendelijk...echt nog nooit anders meegemaakt. Heel snel je geld retour!
Dineke. Bedankt voor deze mooie woorden. We vinden beide zaken idd erg belangrijk.
Pluspunten
eerste indruk is goed
Verbeterpuntennee
Dankjewel. We hopen dat de verdere indrukken nog beter zullen zijn. Tot snel, Ruud
Pluspunten
super snelle levering
Dankjewel Hanna. Graag gedaan.
Pluspunten
mooie, duidelijke website. makkelijk bestellen en snelle levering
Francien. Bedankt voor deze vriendelijke woorden. Groet, Ruud
Pluspunten
Nauwkeurigheid en snelheid in alles. Je wordt perfect op de hoogte gehouden van alles wat betreft de bestelling. En een ideale maattabel met vermelding van de verschillen in diverse merken,Top!
Super Joke. Fijn dat je de moeite hebt genomen om dit te melden. Groet, ruud