Pluspunten
snelle levering. Hoewel ik mijn aankoop wil behouden, vind ik het niet prettig als ik bij. terugzending zelf de portokosten zou moeten betalen, iets watikbijandere bedrijven, waar ik regelmatig koop, o.a. Peter hahn, atelier g.s. Etc. Niet hoef te doen.
Verbeterpuntenzie eerste kolom.
Beste Bep, Bedankt voor je beoordeling. We stellen het erg op prijs. Wat betreft de portokosten. Die krijg je wel terug als je een deel van de bestelling wel houdt of een tegoedbon wenst. Deze storten wij meteen terug zodra we het artikel retour hebben gekregen. Alleen als je de gehele bestelling retour stuurt en je geld terug wil ontvangen, vergoeden wij de portokosten niet. Vaak hoef je de portokosten dus niet zelf te betalen. We zijn wel bezig om het systeem van retour zenden te vergemakkelijken voor de klant. Groet, Femke
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering.
Beste Tineke, Bedankt voor je beoordeling! Wij stellen het erg op prijs! Groet Femke
Pluspunten
Beste Joke, Bedankt voor je beoordeling. We hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. Ja wij hebben weinig artikelen in maat 44, omdat wij ons het meest richten op maat 46 t/m 54. Wel kunnen we soms maat 44 bij bestellen. Je mag ons mailen om te informeren of een bepaald artikel in maat 44 bestelbaar is. Groet Femke
Beste Sytske, Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer. We stellen het erg op prijs! Tot de volgende keer. Groet Femke
Pluspunten
vlotte service, prima kwaliteit
Beste Geertrui, Bedankt voor dit mooie cijfer! Wij zijn erg blij met je beoordeling. Tot de volgende keer. Groet Femke
Pluspunten
Snel en alles wordt correct afgehandeld ,zelf als je de kleding retour stuurt en al betaald hoe je niet lang te wachten voor je je geld terug hebt
Beste Griet, We zijn blij met weer een tevreden klant! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Groet Femke
Pluspunten
Beste H, Fijn dat u de moeite heeft genomen ons te beoordelen. Wij zijn er erg blij mee! Groet Femke
Pluspunten
Goede service ook als in eerste instantie een besteld product niet aan komt.
VerbeterpuntenGeen
Beste mevrouw van Moll, Fijn dat u zo tevreden over ons bent. We zijn blij dat het pakketje toch uiteindelijk is aangekomen! Bedankt voor dit mooie cijfer! Groet Ruud
Pluspunten
Telefonisch contact is heel vriendelijk
VerbeterpuntenVoor de retourzending zou het prettig zijn als er een etiket bij zou zijn en een antwoordnummer, wat bij andere bedrijven wel is. Extra service.
Beste G, Bedankt voor deze beoordeling. We stellen het erg op prijs. Dankjewel voor het meedenken. We nemen het mee. Groet Ruud
Pluspunten
Aan het einde van de bestelling was iets fout gegaan. Ik kreeg keurig een mail dat de betaling niet was gelukt en of ik de 2 shirts nog wilde hebben. Tuurlijk wilde ik dat en mocht achteraf betalen zonder extra kosten. Dus de volgende dag waren ze er al. Hier dus een tevreden klant.
Beste Henny, Fijn dat je zo tevreden over ons bent! Wij doen graag ons best voor onze klanten. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Groet Ruud
Beste Ans, Fijn dat je de moeite hebt genomen ons te beoordelen. Bedankt! Met vriendelijke groet Ruud
Pluspunten
Mooie kleding, snelle levering, achteraf betalen mogelijk.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij stellen het erg op prijs! Met vriendelijke groet Femke
Pluspunten
Snelle levering.
Beste Nellie, Bedankt voor dit prachtige cijfer. Wij zijn blij dat je de moeite hebt genomen ons te beoordelen. Groet Femke
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam en snelle en duidelijke service, geweldig!
VerbeterpuntenGeen
Beste Hanneke, Super dat je ons zo'n mooie beoordeling hebt gegeven. Wij zijn er erg blij mee! Groet Ruud
Pluspunten
De snelheid van de levering en de goede service!
Beste Astrid, Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent. Wij waarderen je beoordeling heel erg. Groet Femke
Pluspunten
snelle levering.
Beste Agnes, Dankjewel voor de mooie beoordeling. We zijn er erg blij mee! Groet Ruud
Pluspunten
Snelle levering vanaf een duidelijke site. Prettig winkelen zo!
Beste mevrouw van Casteren, Fijn dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. We stellen het erg op prijs! Tot de volgende keer. Groet Femke
Pluspunten
De volgende dag al bezorgd, keurig verzorgd,,
Beste Ellen, Super! We zijn erg blij met je beoordeling. Tot de volgende keer! Groet Femke
Pluspunten
Vlotte verzending en bij retourzending binnen 24 uur terugbetaling.
VerbeterpuntenKlein minpuntje: de laatste zending verkeerde maat gekregen.
Yvonne , Dankjewel voor deze beoordeling. En tsja de verkeerde maat is met webshops altijd ' tricky' . We hebben wel de bestelde maat opgestuurd :) Groet, Ruud
Pluspunten
Snelle levering, en snelle retour zending afgehandeld
Verbeterpuntenzou het fijn vinden als er een retour bon bij zit om op de doos te plakken
Beste mevrouw Langendoen, Bedankt voor je beoordeling. We stellen het erg op prijs. We nemen je tip mee in onze ideeën. Groet Ruud
Pluspunten
Voor de derde keer per webshop besteld. Prima!
Beste Jannie, Dankjewel voor deze mooie beoordeling. We hebben je graag als klant. Groet Ruud
Pluspunten
goede en snelle levering
Verbeterpuntengeen alles oke
Beste Marian, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je zo tevreden over ons bent. Groet Ruud
Pluspunten
Snelle levering, bij een retourzending ook snel geld retour kortom goede service.
Beste Christel, Fijn dat je de moeite hebt genomen ons een beoordeling te geven. Wij zijn erg blij met je cijfer. Groet Femke
Pluspunten
Veel mooie kleding.
VerbeterpuntenGeen
Beste Guda, Bedankt voor dit mooie cijfer! We hopen je nog vaker van dienst te kunnen zijn. Groet Ruud
Pluspunten
Ik had twee shirts besteld. Mooie kwaliteit. Snelle levering, netjes in neutrale verpakking, met vooraf bericht dat pakket was verzonden. Helaas was maat niet goed. Bij retournering snel ontvangstbevestiging. Ik zou er weer online shoppen.
Beste Monique, Dankjewel voor deze beoordeling. Fijn dat je zo tevreden over ons bent. Jammer dat de maat niet goed was. Volgende keer beter. Groet Femke