Beste mevrouw Bos, Fijn dat u de moeite heeft genomen een beoordeling te geven. Hier zijn we erg blij mee! Met vriendelijke groet Ineke
Pluspunten
Snel, vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam, fijne goede kwaliteits kleding!! Super!
VerbeterpuntenIn de verzend verpakking een adres sticker meesturen voor eventuele retourzending.
Beste Anneke, Deze mooie beoordeling stellen we erg op prijs! Fijn dat je zo tevreden met ons bent. Groet Ruud
Pluspunten
Goed en prettig contact
Beste Alida, Bedankt voor dit mooie cijfer! We hopen je nog vaak te kunnen helpen op de webshop. Groet Femke
Pluspunten
Snelle service en snel geld terug ! Wanneer jullie ook nog de retourkosten zouden betalen,was 't oordeel een 10 geweest !
VerbeterpuntenBij de laatste levering was 'n vest verpakt in 'n grote envelop, deze was gefrankeerd als brievenbuspost, maar kon dus helemaal niet door de brievenbus, gelukkig was ik thuis, anders was de envelop helemaal kapot gegaan en was 't vest misschien beschadigd !
Beste Jessie, Wat vervelend dat het pakje niet door de brievenbus paste. We zullen er in de toekomst beter om denken. We zijn in ieder geval heel blij met je beoordeling. Bedankt! Groet Femke
Pluspunten
Erg klantvriendelijk. In overleg kan er heel veel. Persoonlijk contact.
Beste Dineke, Bedankt voor de beoordeling! Hier zijn we erg blij mee. We hopen je nog vaak te kunnen helpen op onze webshop. Groet Femke
Pluspunten
Alles is duidelijk en overzichtelijk ,geen moeilijkheden goed kiezen en weer terug naar de winkel gaat perfect.
VerbeterpuntenGeen .
Beste Aaf, Bedankt voor dit mooie cijfer! We hopen dat de bestelling +tas die je vandaag binnenkrijgt ook weer helemaal naar wens is! Groet Ruud
Pluspunten
Betstelling wordt heel snel opgestuurd met track en trace. Goed verpakt, ik ben uitermate tevreden.
Beste Tina, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Dit stellen we erg op prijs. Fijn dat je tevreden bent. Groet Femke
Pluspunten
Snelle en goede verzendservice
VerbeterpuntenTIP: adressticker voor eventuele retourzending meesturen
Fijn dat u de tijd heeft genomen ons een beoordeling te geven. Hier zijn we erg blij mee! En bedankt voor de tip, we zullen het meenemen. Groet Femke
Pluspunten
Snelle levering en keurig verzorgd. Vooral de extra maatinformatie bij de artikelen is erg handig en scheelt ruilen voor een andere maat.
VerbeterpuntenGeen
Fijn dat u tevreden bent met onze service en artikelen. Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groet Ruud
Pluspunten
Snelle levering'Goede kwaliteit.
Fijn dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling te geven. We zijn er heel blij mee! Groet Ruud
Pluspunten
Mooi webshop waar ze ook duidelijk er bij zetten hoe groot de kleding ongeveer valt
VerbeterpuntenTip : hebben ook een gezellige winkel met enthousiast personeel .
Beste Jeanette, Bedankt voor de beoordeling! Hier zijn we erg blij mee. Je bent gisteren goed geslaagd in onze winkel! We zien je graag in de Kleankast of op maatjemeer.nl. Groet Femke
Beste Linda, Bedankt voor deze beoordeling. We stellen het erg op prijs. Groet Femke
Pluspunten
Ook dit keer weer een snelle levering. Ik had 's-morgens besteld en 's-middags had ik bericht dat het verzonden was. Volgende dag in huis. Ik heb een gedeelte van de bestelling teruggestuurd en had per omgaande mijn geld retour.
VerbeterpuntenIk zou het leuk vinden als ze wat doen voor vaste klanten. Bij vorige bestellingen zat er een bon bij dat je in de Kleankast een ketting kon halen, maar daar kan ik natuurlijk geen gebruik van maken.
Beste Tineke, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We zijn er erg blij mee! We zullen je verbeterpunten meenemen in onze ideeën. Fijn dat je met ons meedenkt! Groet Femke
Pluspunten
Erg behulpzaam. Vriendelijk. Snel.
Beste Geraldine, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We zijn erg blij dat je de moeite hebt genomen. Groet Ruud
Pluspunten
Zorgvuldige en snelle afhandeling met goede communicatie daarover. Bestelling makkelijk te plaatsen.
Verbeterpuntengeen!
Fijn dat je de moeite hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen! We zijn er heel blij mee! Groet Ineke
Pluspunten
Ben al vanaf het begin klant in de winkel prima service en zeer vriendelijk personeel , service website ook prima makkelijk bestellen en snel ontvangen (binnen een dag)
Bedankt voor deze lovende woorden! We zien je graag in de winkel of op de webshop! Groet Ineke
Pluspunten
Echt een super service!! Kan het iedereen aanbevelen!
Wat een leuke reactie! Fijn dat je ons bij iedereen aan wilt bevelen :) Bedankt voor de beoordeling! Groet Femke
Pluspunten
Snelle levering. Producten komen overeen met de omschrijving en foto's op de website wat betreft uitvoering en maat.
Bedankt voor dit mooie cijfer! Wij zijn er blij mee! Groet Ruud
Pluspunten
Duidelijke website, snelle verzending en ontvangst van het bestelde, flexibel
Bedankt voor deze beoordeling! Fijn dat je de moeite hebt genomen :) Groet Ruud
Pluspunten
Persoonlijk, snel, eerlijk
VerbeterpuntenGratis retourneren Goede Beschrijving pasvorm
Bedankt voor deze goede beoordeling en reactie! Het retourneren is gratis als u een ruiling of een tegoedbon wilt. Dit hebben wij bewust gedaan. Het is voor een kleine webshop als ons kostbaar als wij de retourkosten vergoeden als de klant uiteindelijk niets koopt. Misschien dat dit in de toekomst gaat veranderen. Het goed beschrijven van de pasvorm zullen we meenemen in onze verbeteringen. Met vriendelijke groet, Femke
Pluspunten
Heel goed te plannen op welke dag bestelling bezorgd wordt
Bedankt voor de beoordeling! Hier zijn we erg blij mee. Groet, Femke
Pluspunten
makkelijk zoeken op de website sorteren op maat, merk, soort is prima snelle levering goed verpakt
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor deze mooie beoordeling en reactie! Groet, Femke
Pluspunten
Ik zou niet weten wat ik mij als tevreden klant nog meer zou moeten wensen.
VerbeterpuntenEen filiaal dichter bij mijn woonplaats
Dankjewel voor de prachtige beoordeling! Altijd leuk om te horen. Het wordt wel meer gevraagd om een filiaal in een andere provincie te openen. Misschien in de toekomst... We zullen het meenemen in onze ideeën. Groet, Femke
Pluspunten
Heel snelle afhandeling/levering. Prettige website met goede afbeeldingen van de kleding. Ook uitnodigend om aanvullende informatie te krijgen.
Heel erg bedankt voor deze beoordeling en de leuke reactie! Met vriendelijke groet, Femke
Pluspunten
grote maten en kwaliteits kleding fantastisch!! Advies: filiaal openen in provincie Zeeland. in de wijde omtrek is geen grote maten kledingzaak! vr gr Anneke Verwijs
Verbeterpuntentip: online artikelen uitbreiden!! Blijf goede kwaliteit merken leveren Ga zo door!!
Beste Anneke, Bedankt voor deze prachtige beoordeling! We zullen het advies meenemen in onze plannen, misschien is het wel een idee voor onze volgende stap. :) Bedankt voor het meedenken. Dat stellen wij zeer op prijs! Groet, Femke