Pluspunten
Supersnel veel keus
VerbeterpuntenWebsite niet heel snel
Pluspunten
Snelle levering van goede kleding. Na opmerking over het bijvoegen van een retourbon is inderdaad deze nu bijgevoegd. Het bedrijf staat dus open voor suggesties en dat is een goede zaak.
Pluspunten
Zeer goede service! Kleding besteld bij Maatjemeer.nl en gelijk de volgende dag al ontvangen. Ook toen de maat niet goed bleek, was retourneren geen probleem en een dag later was de goede maat al weer in huis. Super service!
Pluspunten
Vlotte aflevering zeer tevreden.
VerbeterpuntenGrotere sortering op internet. Leuk dat er in de winkel veel meer is, maar de afstand er naar toe is wel erg ver.
Pluspunten
Zeer snelle uitvoering van de bestelling ,en snelle afhandeling
Pluspunten
Snelle service, mooie artikelen
VerbeterpuntenWat mij betreft is alles goed
Iets minder klassiek, Meer apartere mode en voor de langere dames
Pluspunten
Geen verbeterpunten. Snelle levering. Prima.
Pluspunten
Snelle levering Super service Zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Een duidelijke website. Maar bovenal vond ik het fijn, dat ik op mijn vraag n.a.v. een artikel heel snel antwoord kreeg. Ze hebben daar ook onmiddelijk actie op genomen, zodat ik het artikel alsnog kon bestellen. Heel fijn!!!
Pluspunten
* snelle levering * zo op het oog mooi vestje
Pluspunten
Mooie kleding van zeer goede kwaliteit. Denken mee, waardoor ik er toch nog op mijn Paasbest uit kon zien. Een zeer tevreden klant.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering!! goede service en bij vragen meteen antwoord via chat of mail
Verbeterpuntenkan zo niets bedenken!! misschien wat meer jeugdige kleding voor jongeren met een maatje meer!!!
Dankjewel voor dit mooie cijfer! Wat een goed idee! Misschien in de toekomst. We zullen het advies meenemen.
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
Goede kwaliteit kleding en goede en supersnelle service!
Pluspunten
Heel snel het door mij bestelde geleverd. Hiervoor een pluim!!! Ben zeker van plan om zo nu en dan iets te bestellen.
Pluspunten
Zeer snelle levering, zeer snelle terugstorting van het geld bij een eventuele retourzending, duidelijke website. Over de hele linie ben ik zeer tevreden..
VerbeterpuntenWat mij betreft geen. Soms iets meer informatie over met name de lengte van de kleding, bij nieuwe dingen staat de informatie er nog niet altijd bij.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie. Prachtige broek.
Pluspunten
Goede en snelle service, bestelling binnen 48 uur ontvangen. Aanrader.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering en correcte afhandeling bij ruiling.
Pluspunten
Direct schakelen via e-mail en zeer snelle bezorging
Pluspunten
Duidelijke site. Zeer snelle levering, goed emailverkeer. Retourneren gaat ook snel en is dus prima
VerbeterpuntenDe gratis tas was een gemiste kans, als je dat niet weet grijpmje ernaast