Pluspunten
Duidelijke site. Zeer snelle levering, goed emailverkeer. Retourneren gaat ook snel en is dus prima
VerbeterpuntenDe gratis tas was een gemiste kans, als je dat niet weet grijpmje ernaast
Pluspunten
Correcte service snel en verzorgd niks mis mee
Pluspunten
Tot nu toe de enige zaak waar ik broeken kan kopen die me goed passen met name op heup en bovenbenen.
VerbeterpuntenZou graag in een wat vroeger stadium de foto's willen zien van de broeken die nog komen. B.v. nu de Babsi zomerbroeken. Die zou ik wel willen bestellen , maar wil ze toch echt liever eerst zien. Ik zou ook graag een grotere collectie broeken willen zien voor vrouwen met stevige bovenbenen.
Pluspunten
Snelle reactie, snelle levering. Prima!
Pluspunten
snelle levering; geen verzendkosten; mooie collectie; handige maattabel
VerbeterpuntenOphilia vind ik zelf een heel leuk merk, dat bovendien stoffen gebruikt, die lekker aanvoelen. De maattabel zou nog iets verder uitgebreid kunnen worden; niet alle merken die in de webshop verkocht worden, staan in de tabel.
Pluspunten
Snelle levering, prima kwaliteit
Pluspunten
Super service Goede e-mail communicatie
Pluspunten
Ook bij ruilen van een bestelling, werd dit bijzonder snel en correct afgehandeld
Pluspunten
Goede afhandeling en afspraken m..b.t. verzending Ik ben erg blij met deze site!!
Pluspunten
Ik had mijn bestelling in 1 dag. Super snel. Netjes verpakt. Als je iets retour stuurt, maken ze er geen probleem van , mits natuurlijk niet gedragen en goed verpakt. Dus, zoals het hoort. Super tevreden!!
Pluspunten
Zeer snelle bezorging, vriendelijke mails, mooie producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
|Bestelling en afhandeling gingen vlot.
Pluspunten
Snelle levering. Dag na bestelling in huis. Goede maat. Mooie kwaliteit
Pluspunten
Pakket werd keurig op Dinsdag afgeleverd!! Helemaal tevreden.
VerbeterpuntenHeb niks aan te merken maar als ik een tien geef als beoordeling kan het nooit beter!!!!
Pluspunten
Weer een snelle levering, bedankt!
VerbeterpuntenHet lijkt wel alsof er niks verkocht wordt. Weer was ik een van de eersten die om een mening gevraagd werd, vorig jaar ook al! Misschien een andere tekst?
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering en als je iets retour stuurt zeer snelle terugbetaling.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet vest was nogal erg gekreukeld, misschien iets meer aandacht bij het opvouwen en inpakken?
Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit, goede website, mooi overzichtelijk!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
snelle levering en houden je goed op de hoogte van het verzend proces.
Pluspunten
Snelle en gratis levering Makkelijk online contact Leuke kleding van prima kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer vlotte afhandeling en gemakkelijk betalen!! En een goede kwaliteit.
VerbeterpuntenWat u onder --meer info--verstaat kan wat mij betreft gemakkelijker bij de foto van het artikel staan, nu moet je steeds zo heen en weer klikken en krijg je sneller genoeg van om alles te bekijken. en een aanduiding of het artikel nauwsluitend, normaal of ruim valt,dat scheelt in sommige gevallen een maat en dat vind ik voor een webshop wel belangrijk
Pluspunten
prima service, zeer klantgericht, mooie kleding!
Verbeterpuntengeen, de bezorging via de post is het enige minpuntje ( traag )