Pluspunten
Zeer snelle verzending, goed ingepakt en een goede handleiding over eventueel retourneren. Erg prettig.
Pluspunten
Snelle levering Prima verzorgd.
Pluspunten
-Duidelijke website -Zeer snelle levering
Pluspunten
snelle service gratis verzending
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit kleding
VerbeterpuntenRetour formulier en uberhaupt mogelijkheid van terugzenden/ruilen niet bijgesloten en vermeld. Is nodig bij een webshop.
Pluspunten
klant vriendelijk
Verbeterpuntengoed op letten wat er verstuurd word en wat er leverbaar is
Pluspunten
Correcte behandeling van bestelling - degelijke kleding
Pluspunten
Vlotte bezorging
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de snelle levertijd. Ook als je iets wil ruilen gaat dat heel makkelijk en zonder problemen. Bedankt voor de goede service!!
Pluspunten
Het pakje was er heel snel, hoop ook dat het geld van de dingen die retour zijn gezonden ook weer zo snel op mijn rekening staan
Verbeterpunten,het geld stond zo weerop mijn rekening
Pluspunten
vriendelijk betrouwbaar snelle levering snel online contact kortom- heel plezierig
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Maatje meer Is echt de winkel, voor wat grote maten, zo wel voor jong ,maar ook voor wat ouderen zo dat je toch met e mode, mee kan doen En de kwaliteit is perfect, serves is prima.
Pluspunten
Spullen snel bezorgd, ontzettend klantvriendelijk, meewerkend en leuke kleding! Ga zo door!!!! Chapeau
Pluspunten
goede site, zeer snelle bezorging
Verbeterpuntenverpakkingsmateriaal zou welicht iets proffesioneler mogen. Nu in enveloppe door postbode in brievenbus gepropt.
Pluspunten
Snelle levering komen na wat wordt beloofd.
Pluspunten
helamaal blij met mijn T-shirt, kan er verder niet veel aan toevoegen!
Pluspunten
Snelle levering, goede service, prima kwaliteit.
VerbeterpuntenIk zou graag zien (indien mogelijk) dat de internet collectie nog sneller geupdate wordt. Hierdoor kijken mensen ook vaker naar de site.
Pluspunten
correcte communicatie, snelle levering, prima!
Pluspunten
Bestelling was zeer snel bij mij binnen. Pakket was goed en verzorgd verpakt.
Pluspunten
Fijne afhandeling, ook bij retourneren.
Dankuwel voor dit mooie cijfer. Ook al kreeg u per ongeluk dubbel terug betaald :) Fijn dat u deze moeite hebt genomen.
Pluspunten
Wat een service en klantvriendelijkheid! Vandaag al het colbert ontvangen. Keurig netjes en verzorgt ingepakt voor transport vanuit jullie. Kan niet anders zeggen: Echt TOP!
VerbeterpuntenGEEN!
We worden er bijna verlegen van , deze mooie woorden. Fijn dat je even de moeite voor deze beoordeling genomen hebt.
Pluspunten
Prachtige collectie, echt mooie prijzen. Snelle verzending en vriendelijk op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenWat ik fijn zou vinden is dit: verschillende merken voeren verschillende maten. Ik zou het zo fijn vinden als niet de merkmaat maar de standaardmaat genoemd zou worden. En dat hoeft echt niet heel precies: "50 maar valt klein" is al prettig. Via internet kan ik niet passen, dus dan ben je wat afhankelijker van de vermelde maat.
Elke. Wat een mooie woorden. We nemen jouw aanbeveling over. Hoewel we maatinformatie hebben op de site is het een goede suggestie. We gaan vanaf nu de toevoeging bij alle producten doen in de trant van : Doris Streich valt qua maat 'normaal' of Aprico valt een maat groter. Fijn dat je met ons meedenkt. Groet, Ruud en Ineke.
Pluspunten
Na vertraging door PostNl, heb ik twee dagen later dan verwacht mijn bestelling ontvangen. En ik ben er blij mee. De maat is goed de kleuren zijn nog mooier dan op het scherm. Het is een zware kwaliteit tricot, die dus mooi over de heupen valt en niet tekent.Voor een volgend keer kom ik zeker weer bij Maatje Meer kijken en waarschijnlijk ook weer kopen.
VerbeterpuntenZoals ik al eerder suggereerde en dat heeft u al overgenomen, twee dagen langer wachten met het vragen om een beoordeling. Di in verband met PostNl die niet altijd de belofte waar kan maken.