Pluspunten
Dit was mijn eerste aankoop bij de webwinkel. Ik ben zeer tevreden. De aankoop kwam snel, goed verpakt, en het paste uitstekend. Kortom het voldeed precies aan mijn verwachtingen. Ik hoop nog lang van deze webwinkel gebruik te kunnen maken op deze manier.
Pluspunten
- Per email heb ik een vraag gesteld over product; binnen 1 dag was er antwoord. - persoonlijk email met mededeling dat product dat eerst niet op voorraad was, binnen was gekomen en diezelfde dag met de post mee ging - persoonlijke follow up mail.
Pluspunten
zeer goede service , snelle levering ,klantvriendelijk, snelle afhandeling retour tot nu toe nog geen enkele negatieve ervaring ondervonden een 10PLUS
Pluspunten
De maattabel met daarop het "afwijkend gemiddelde" van de standaardmaten per merk. Ik had anders nooit voor een bepaald model gekozen omdat ik er vanuit ging dat dat merk te klein voor mij zou zijn.
VerbeterpuntenTip: ga zo door. Ik ben fan van jullie geworden ondanks dat ik in Zuid-Holland woon.
Pluspunten
Snelle levering, erg klantvriendelijk.
VerbeterpuntenIk zou het fijn vinden als ik ook achteraf kan betalen.
Pluspunten
bestelling via brievenbuspost
Verbeterpuntengeen retourenvelop/-sticker bijgevoegd
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijk contact, netjes ingepakt. Prima! Achteraf nog de mogelijkheid mijn gratis attentie in de vorm van een tas besteld. Keurig meegeleverd.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Houden zo!
Pluspunten
Goede snelle service Persoonlijke betrokkenheid bij bestelling Ruim assortiment Makkelijk retourneren en/of ruilen
VerbeterpuntenHoe een produkt valt(ruim, getailleerd etc)
Pluspunten
Niets dan positiefs te melden. Zelfs bij enige twijfel over een bepaald artikel krijg je onmiddellijk antwoord op je vragen of hulp bij je keuze. Allee wordt netjes opgevolgd, onmiddellijk verzonden en af en toe ontvang je zelfs een cadeautje !
Pluspunten
Zeer snelle levering geen verzendkosten bij toezending, alleen bij retour
Pluspunten
Snelle levering, keurig verzorgd!
Pluspunten
Supersnelle levering, betrouwbaar en heel goede service
Pluspunten
Keurige service, vlot geleverd, ook in drukke kerstperiode
VerbeterpuntenInformatie geven in begeleidend schrijven over manier waarop artikelen kunnen worden geretourneerd.
Dankjewel voor dit mooie cijfer, Lianne.
Pluspunten
Goede service, correcte maattabelgegevens, vlotte bezorging
Clarinda, bedankt voor je reactie. Stel ik erg op prijs.
Pluspunten
zeer snelle en keurige bezorging van het bestelde!
Dankuwel voor uw reactie. Fijn dat u de moeite heeft genomen.
Pluspunten
alles goed. hele goede service
Verbeterpuntenik zou niet weten welke
Dankuwel voor uw reactie. Fijn dat u de moeite heeft genomen. We hopen u nog vaak van dienst te kunnen zijn.
Pluspunten
snel en juiste levering van het bestelde artikel
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Dankjewel voor je reactie. Fijn dat je de moeite hebt genomen om iets terug te melden.
Pluspunten
Perfecte service, kan niet beter.
Dankjewel, Henny. We hopen je nog vaak van dienst te kunnen zijn.
Pluspunten
Supersnelle goede service, mijn complimenten!
VerbeterpuntenGa zo door!
Karin bedankt dat je even de moeite hebt genomen om dit mooie cijfer te geven.
Pluspunten
Snel, correct en een pus dat je kan chatten.
VerbeterpuntenIK ZOU HET NU NIET WETEN
Evelyn, bedankt voor deze fijne reactie.
Pluspunten
Snelle levering. Vriendelijk. Mooie kleding
VerbeterpuntenVoor aankopen via webshop stempelkaart regelen. (Kom 2 keer per jaar in de winkel maar bestel voor de rest via de webshop) Heb wel een stempelkaart. (in de winkel gekregen) Heb een dag voor de tassen aktie een shirt besteld. Dacht misschien zit de tas nog bij mijn bestelling. Maar geen tas. Hou je toch een beetje naar gevoel aan over.
Dankjewel voor je reactie. Wat je verbeterpunten betreft. Het laatste is al geregeld. :) . Het eerste wordt aan gewerkt. In de toekomst willen we het inderdaad koppelen. Is wel een technisch moeizaam proces. Nogmaals heel erg bedankt voor het commentaar.
Pluspunten
- een vriendelijk antwoord en dit pas enkele uren na mijn vraag via e-mail - een zeer vlot verloop van de bestelling én levering. - het jurkje is zoals ik het me had voorgesteld, prima kwaliteit.
Verbeterpunten- in mijn geval graag antwoord hoe ik vanuit Belgie dan mijn postcode moet invullen want in de toekomst zal ik graag nog bij U bestellen.
Erg bedankt voor uw reactie. Het gaat mijns inziens goed als u het adres handmatig invult. U moet daarvoor even de postcode check uitvinken.
Pluspunten
Eigenlijk alleen maar positiefs te melden. Ik was al eerder in de winkel en daar hadden ze het artikel wat ik wilde hebben niet in de kleur die ik wilde, heb daar toen een andere kleur gepast en eenmaal thuis de goede kleur besteld. Binnen 2 dagen in huis, zonder porto kosten. Prima.
Heel fijn dat u even de moeite heeft genomen om deze hartelijke woorden aan ons te schenken . Bedankt en graag tot ziens.
Pluspunten
Vest kon door de brievenbus was er de volgende dag
VerbeterpuntenGeef aan als het door de brievenbus kan hoef je niet thuis te blijven
Beadnkt voor uw reactie en uw tip. We zullen het in de mail nog duidelijker aangeven voortaan.