Mooi kleding in grote maat dameskleding.
Veel keuze
Tot ik Maatjemeer kende kocht ik 2 keer per jaar kleding van Xanders in België of s'Hertogenbosch, ik woon in Heerhugowaard dus dat moest echt gepland worden. Als je precies weet welke maat je hebt en welk model je goed staat is het heel gemakkelijk om twee nieuwe outfits bij elkaar te klikken. Heel snel werd de kleding bezorgd, het past perfect. bedankt voor de service. Mocht het toch niet passen dan heeft Maatjemeer al een sticker gepland zodat je de bestelling gemakkelijk retour kunt sturen.
Voor het eerst hier besteld, snelle levering eea was de verkeerde maat, de terugbetaling was ook vlot. Mooi assortiment!
Bestelling was snel en keurig verzorgd
Het is fijn als je een maatje meer hebt en er toch leuk uit kunt zien. Heb jullie net pas ontdekt. Ik zie veel mooie merken en veel keus. En als je dan ook af en toe met de uitverkoop mee kan doen. Dikke duim voor jullie, Jacqueline
Het vest was te klein en zat niet mooi bij de hals. Retour gezonden. Nu wachten op mijn geld terug.
Grote keuze in allerlei stijlen. Pakket wordt gestuurd met een persoonlijke notitie, dat is hartverwarmend. Ook retour afhandeling is snel en correct. Enige jammere is dat de zaak in Akkrum is, anders bezocht ik deze zeker! (voor mij 3 uur met de auto rijden)
Alles verloopt vlot
Veel aanbod van mooie kleding. Gevarieerde prijsklassen.
Vlotte verwerking, snelle levering
Online besteld; had het snel in huis. Het was mooi en goed verpakt. Erg fijn winkelen bij jullie, ook als je in het zuidoosten van het land woont.
Maar een 10 er zijn altijd verbeterpunten. Vooral voor de website ik vind het soms moeilijk zoeken om dat er zoveel op staat .
Al meerdere keren mooie kleding besteld. Snelle levering en mocht het niet passen of naar je zin zijn dan is het gemakkelijk terug te sturen en wordt het geld snel terug gestort!
Snelle en nette service
Snelle en goede levering.
Snel geleverd, vriendelijk contact, Goede prijs/kwaliteit verhouding Ben er blij mee
Hou dit niveau vast.
Uitgebreid assortiment van mooie kleding voor de plusvrouw. Zowel de exclusievere merken als wat minder dure merken. Eenvoudig te bestellen. Correcte afhandeling.
Ik ben zeer tevreden.
Altijd goed,mooie collectie!
Snelle levering en exclusieve merken met kwalitatief goede kleding
Nu 2x kleding besteld. Veel verschillende merken en netjes verpakte vlotte verzending. P
Ik ben zeer tevreden. Mooi ingepakt. Retoursticker aanwezig. Perfect!!
Ik ben tevreden met het versturen van mijn pakketje en ook fijn dat mijn email was beantwoord over de informatie over retouren sale.ook was dat niet nodig alles pastte.