Snelle levering, prima service
Prima service en mooie damesmode!
Schnelle Lieferung. Einfache webbside. Tolle Auswahl für een Maatje meer
Snelle levering!
Leuke merken , goede prijs
Altijd zijn de bestellingen snelle en geweldig verpakt bij me.
Ik ben heel blij met mijn broek enne ook fijn…..geen verzendkosten!!
Nav de advertentie op Facebook kocht ik een spijkerrok en jasje , en ben er heel blij mee ! Snelle verzending, keurig verpakt en kwaliteit van de kleding is zoals omschreven . Fan erbij !
Mn mooie blouse kwam prachtig verpakt in een grote envelop door de brievenbus..
Complimenten snelle levering en een fijn stelletje.
Bestellingen worden snel verzonden. Helaas zat de door mij bestelde maat niet lekker. Daarom mijn bestelling teruggezonden en een maatje groter besteld. Ook deze bestelling weer snel in huis en het geld voor de teruggestuurde kleding weer supersnel op mijn rekening!
Correct bedrijf.
Fijn geholpen aan de telefoon en nette snelle levering.
Normaal gesproken altijd zeer tevreden over babsie broeken, door verandering model was het afwachten of deze net zo goed was. Helaas deze keer niet, terug gestuurd. Een beetje jammer dat je dan € 4,95 betaald aan retourkosten. Niet zien staan helaas dat je dan € 4,95 betaald Koop al jaren hier broeken, bij niet goed stuur je uiteraard terug. Helaas ligt de winkel voor mij aan de andere kant van het land.
Snel bezorgd in handig brievenbuspakketje, mooi product!
Na bestelling kreeg ik al snel bericht dat mijn bestelling gereed was voor verzending. Betrouwbare service. Ik heb in het verleden ook al goede ervaringen met maatjemeer.
Voor de zoveelste keer besteld en ook deze keer was alles weer top.
?
Veel keuze in merken dat is fijn want ik hou niet van punten aan de zijkant van shirts
Levering ging snel,zelf via post.nl Enige nadeel,als je iets koopt wat duur is,gaat het via de brievenbus,nu is het goed gegaan,maar kan verschillend zijn bij post.nl Ik vind een doosje prettige,ivm dat er niets mis gaat met de kleding. Het is maar een tip. 1 ster minder ivm plastic door de brievenbus. Maar verder een ⭐⭐⭐⭐⭐
De bestelling en retour gingen vlot en zonder problemen.
2 Broeken besteld en keurig afgeleverd.
Super communicatie snelle levering fijne mooie merken, kwaliteit!!
Het is soms wel duur maar van goede kwaliteit
Snel en goed