Al verschillende keren iets besteld. Snelle levering en ook de retour zending werd vlug afgehandeld. Ik ben zeer tevreden.
Je krijgt altijd snel je pakket, leuk ingepakt met een kaartje erbij en als je al een keer iets terugstuurt heb je snel je geld terug. Mooie kleding, mooie merken. Klant staat centraal.
Niets aan toe te voegen.
Ik ben heel blij dat ik Maatje meer ontdekt hebt. Prima webshop, snelle en accurate levering en de keuze is reuze. Al van leuke aanbiedingen gebruik kunnen maken, dus ik zal zeker af en toe de website bezoeken. Ik heb nog niets retour hoeven zenden maar ik weet zeker dat dat net zo accuraat afgehandeld wordt als de levering.
Snelle levering, mooie kwaliteit producten. Er was iets mis met mijn bestelling, dit is snel opgepakt en opgelost. Het enige nadeel vind ik de kosten die verbonden zijn aan het retourneren. Verder helemaal top!
Snelle levering en geld retour. Nieuwste van de nieuwste mode.
Hallo, Dankjewel voor je woorden. Met vriendelijke groet, Renske
Snelle levering. Super blij met mijn nieuwe jas. De afmetingen op de maattabel klopten wel niet. Heb 3 maten moeten bestellen om de juiste te vinden.
Hallo Katrien, Fijn dat je blij bent met je nieuwe jas. Bij twijfel mag je ons ook altijd bellen of appen via onze klantenservice. Daar beantwoorden wij graag je vragen! Met vriendelijke groet, Renske
Uitgedreide keuze in merken zodat je het merk kan kiezen dat het best bij je past. Snelle afhandeling van bestellingen en retouren.
Hallo Christa, Dankjewel voor je lieve woorden dit waarderen wij heel erg. Mvg, Tjitske
Xx
Hallo C, Fijn! Mvg, Tjitske
Op tijd binnen .
Hoi Marijke, Fijn dat het op tijd binnen is gekomen. Bedankt voor de reactie. Met vriendelijke groet, Lummie
Mooie kleding. Koop er al jaren.
Hoi Toos, Wat leuk om te lezen dat je al jarenlang kleding bij ons besteld. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groet, Lummie
Super geregeld mooi tuniek van yoek
Hoi Jacqueline, Bedankt voor je reactie. Veel draagplezier! Met vriendelijke groet, Lummie
Het gaat altijd prima alleen moet je er rekening mee houden dat je de mededeling krijgt dag het verzonden is dat het dan nog 2 dagen duurt voordat het werkelijk bij de bezorger is. Dus niet vandaag bestellen, morgen in huis.
Dit keer 2 artikelen besteld. Prachtig vest,mooie kleur voor de a.s Lente Een ander met glitters teruggestuurd,omdat het toch te groot viel. Snel kreeg ik een reactie dat het geld teruggestuurd zal worden!
Hoi Lia, Wat fijn dat alles goed is afgehandeld! Bedankt voor je reactie. We wensen je een hele mooie lente toe en natuurlijk heel veel draagplezier van de twee nieuwe artikelen! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Dit keer iets retour gestuurd de volgende dag gelijk bericht dat het bedrag teruggestort gaat worden.
Hoi Karin, Goed om te zien dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Veel keus, mooie merken, Snelle en keurig verpakte levering.
Hoi Renske, Leuk om te zien dat je zo tevreden bent. Dank je wel voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Altijd goed
Hallo Roely, Heel fijn om dit te lezen. Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Ymkje
Ook deze keer is alles weer prima gegaan. Vanaf het bestellen tot de aflevering aan huis. Tot nu toe ben ik zeer tevreden. Prachtige Via Appia Due kleding.
Hallo Yvonne, Super om te lezen dat je tevreden bent met het hele proces. Bedankt voor de beoordeling en wij wensen je heel veel draagplezier van de Via Appia Due kleren! Met vriendelijke groet, Ymkje
Mooi product, snelle levering.
Hallo Gemma, Fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Ymkje
Paar x geappt over de juiste mt,antwoorden snel en hartelijk..uitstekende service van oa Tjitske Meedenken en tips geven en zelfs een paar lieve kadootjes er bij omdat er wat mis ging van mijn kant om te bestellen,hebben ze rechtgezet en pakket was er heel snel met prachtige blouses Verheug me nu al om die 1.5 uur in de lente te rijden om de dames te ontmoeten en wat moois te scoren en hopelijk straks in de sale iets bijzonders te vinden .
Hoi Nelly, Wat super leuk om dit te lezen zeg! Heel erg bedankt voor je lieve woorden en je complimenten over onze service. En ook wij verheugen heel erg op jou komst in de winkel! Met vriendelijke groet, Marit
Ik had een shirt en colbert gekocht. Mooie kwaliteit, helaas was de colbert aan de korte kant. Deze terug gestuurd en een andere besteld die langer was. Van de retourzending had ik heel snel mijn geld terug. Ga zeker vaker bestellen!
Hoi Jopie, Wat fijn dat alles goed is verlopen. Super leuk om te lezen dat je vaker wilt gaan bestellen. Wij hopen dat de nieuwe colbert helemaal naar wens is! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marit
Ivm winters weer wel een week moeten wachten maar moeite waard
Hoi Francis, Gelukkig was het het wachten waard! Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Marit
Is niet geleverd omdat de demaen van postnl. Te beroerd was om even te wachten. Mijn man en ik zijn wat slechter ter been en dus duurde het even voor wij konden reargeren. Nu moeten wij het pakket ellders afhalen.
Erg jammer dat de bezorger zo onzorgvuldig omging hiermee. Maar ook best jammer dat u daarom ons niet aanbeveelt. U begrijpt dat wij hier geen controle op hebben. Alle webshops hebben wel eens last van slechte bezorging. Ik hoop dat u alsnog een keer bij ons besteld. :)
Mooie kleding van goede kwaliteit!
Fijn te horen Irma en bedankt voor je aanbeveling en het mooie cijfer. Tot een volgende keer. Ruud
Snelle levering en fijne service
Nou Hellen, Je hebt geluk want met deze dagen was het voor velen afwachten gezien de sneeuw en da nazorg van de sneeuw. Maar fijn. Bedankt voor de aanbeveling en het mooie cijfer. Ruud