Snelle levering en afhandeling. Alleen jammer van de retourkosten.
Hoi Jenny, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en afhandeling. Jammer dat de retourkosten een puntje waren, we waarderen je feedback! Groetjes, Antsje
Kleding van kwaliteit! En mocht je wat terug willen sturen dan loopt de terugbetaling altijd netjes en op tijd!
Hallo Gerry, Wat fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze kleding en dat het terugbetalingsproces soepel verloopt. Dank voor je mooie woorden! Groetjes, Antsje
Hoi Jolanda, Super dat je bestelling snel geleverd is! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Lummie
Door misverstand was product niet leverbaar in kleur die ik wilde. Werd meteen gemaild en een voorstel voor andere kleur gedaan. Ook over het aanvankelijke terugboeken van de betaling wel/ niet werd direct en helder gecommuniceerd. Echt heel betrouwbaar
Hallo Myriam, Wat goed om te horen dat we het misverstand snel konden oplossen en alles helder hebben gecommuniceerd. Bedankt voor je vertrouwen en mooie feedback! Met vriendelijke groet, Lummie
Ik was op zoek naar een mooi vest. Bij Maatje Meer vond ik hem. Geweldig!!!!
Hoi Marja, Wat fijn dat je het vest hebt gevonden waar je naar op zoek was! Geweldig om zo’n enthousiaste reactie te lezen, bedankt! Met vriendelijke groet, Lummie
Klant vriendelijk
Hallo Tjitske, Dank voor je bericht! Het doet ons plezier dat je onze service en kwaliteit waardeert. Met vriendelijke groetjes, Marit
Heerlijke trui gekocht, zit lekker, maar na één week dragen valt hij toch wel tegen. Stiksel niet helemaal goed en binnenkant mouwboorden begint te pluizen. Had voor de vrij hoge prijs betere kwaliteit verwacht.
Hoi Wytske, Bedankt voor je eerlijke feedback. Jammer dat de trui na een week dragen niet helemaal voldeed aan je verwachtingen. We nemen dit zeker mee in ons kwaliteitsproces. Met vriendelijke groetjes, Marit
Helemaal perfect van bestellen tot levering. Bedankt!
Hallo Ilse, Wat fijn om te horen dat alles helemaal perfect is verlopen van bestellen tot levering. Bedankt voor je mooie review! Met vriendelijke groetjes, Marit
Alleen maar goede ervaringen netjes verpakt berichtje erbij super
Hoi Sjan, Super fijn om te horen dat alles netjes verpakt was en dat je onze service waardeert. Bedankt voor je mooie review! Vriendelijke groeten, Karlijn
Fijne webshop. Snelle levering en ook snel geld retour als je kleding terug stuurt.
Hallo Joke, Het is fijn dat je onze webshop betrouwbaar vindt en dat het retourproces soepel verloopt. Dank je wel voor je feedback! Vriendelijke groet, Karlijn
Zie boven
Hoi Marion, Heel fijn dat je de snelle bezorging en goede service waardeert! We doen er alles aan om dit bij iedere bestelling zo te houden. Vriendelijke groet, Karlijn
Had verkeerde kleur besteld en dit kon nog verholpen worden, voor het was verstuurd. Mijn dank daarvoor.
Hallo Anneke, Wat goed om te horen dat het probleem met de verkeerde kleur meteen kon worden opgelost voordat het werd verstuurd. Bedankt voor je bericht! Vriendelijke groet, Karlijn
Zoals altijd: Zeer veel keus, prachtige kleding Veilig en betrouwbaar
Hoi Els, Wat fijn dat je onze ruime keuze en betrouwbare service zo waardeert. Het doet ons plezier om je positieve woorden te lezen! Met vriendelijke groeten, Renske
Ik was de eerste keer helemaal verbaasd dat ik zo snel de bestelling ontving. Ik was daar erg blij mee. Maar het is jammer dat ik niets gehoord van mijn nieuwe bestelling.
Hallo Gerda, Geweldig dat je eerste bestelling zo snel aankwam. We zorgen ervoor dat je volgende bestelling ook goed gevolgd wordt. Dank voor je review! Met vriendelijke groeten, Renske
Ik mag graag op de site van Maatjemeer kijken. Ze hebben het merk(Yesta) wat ik graag draag.
Hoi M.W., Leuk om te horen dat je graag onze site bezoekt en blij bent met de merken die we aanbieden. Bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groeten, Renske
Geen tegenpunten precies zo als het hoort tot in de puntjes Ga zo door zou ik zeggen gr
Hallo Joke, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat de levering en verpakking precies naar wens waren. Met groetjes Aukje
Zeer tevreden over mijn aankopen .
Hoi Ann, Bedankt voor je review! Geweldig dat je zo tevreden bent over je aankopen en onze collectie. Met groetjes, Aukje
Goede service !!!
Hallo Toos, Bedankt voor je bericht! Fantastisch om te horen dat je graag bij ons shopt en tevreden bent over de service. Met groetjes, Aukje
Snelle en nette levering!
Hoi Jane, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel en netjes is verlopen. Met vriendelijke groetjes, Marit
Zoals eerder weer een fijne ervaring om hier iets te bestellen !! Snelle service, prettige website en goed verpakt!
Hallo Lily, Dank je voor je positieve terugkoppeling. Geweldig dat je weer een fijne bestelervaring hebt gehad en tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groetjes, Marit
Prima verzorgd en bezorgd. Mooie kleding en juiste maat!
Hoi Irma, Bedankt voor je review! Het is fijn om te horen dat alles goed verzorgd is aangekomen en dat de kleding perfect past. Met vriendelijke groetjes, Marit
Bestellen ging eenvoudig en het artikel was precies zoals ik verwachtte
Hallo Nanja, Dank u voor uw feedback. Fijn dat het bestelproces eenvoudig verliep en het artikel volledig aan uw verwachtingen voldeed. met vriendelijke groeten, Marit
Goede ervaring
Hoi Margot, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat u een goede ervaring heeft gehad met onze service. Met vriendelijke groeten, Eefje
Altijd goed geholpen en snelle levering
Ik had 2 broeken besteld en zowaar was de maat goed, dat blijft altijd gokken. Toch heb ik beide broeken retour gestuurd omdat ik het materiaal niet prettig vind. Dat mis ik echt: een stof, het materiaal kunnen voelen voordat ik iets koop..... Een dag na mijn retourzending hadden DeDames mijn retour al verwerkt, klasse! Meteen even een opmerking over jullie laatste nieuwsbrief met een zeer verwarrende kop. In deze tijd van nep-nieuws niet gepast vind ik!
Hoi Marijke, Dankjewel voor je uitgebreide feedback! We vinden het fijn dat je retour snel is verwerkt. Wij begrijpen je opmerking over de nieuwsbrief we nemen dit zeker mee. Vriendelijke groet, Eefje