Kleren netjes ontvangen

kleren netjes ontvangen. Ik zou het nog wel wat sneller in huis willen hebben. Zo is de mens nou eenmaal.

Zeer correcte service

De kleding werd snel bezorgd en de retourzending werd snel terugbetaald. Kortom: dat geeft vertrouwen!

Fijne webshop

Snelle levering en mooie materialen.

Top weer!

Het blijft fijn om hier te bestellen. Nergens anders zo'n fijne broek te krijgen als bij Maatje Meer. Bestel er niet veel want de kwaliteit is helemaal geweldig. In de loop der jaren al meerdere soorten broeken geprobeerd maar hier blijft ie gewoon het beste!

De items worden keurig geleverd en snel ook Door de duidelijke omschrijving bij de producten en foto’s klopt alles.

Jammer dat de winkel zover uit de buurt van ons ligt

Fijne winkel/ webshop

Mooie webshop/ en winkel . Grote keuze voor jong en oud en betreft de webshop retour is nooit een probleem en heel snelle verzending en geld staat altijd weer snel op je rekening . Kortom zeer aan te bevelen.

Niks op aan te merken

Fijne webshop mooie kleding en in iedere prijsklasse!!

Hele fijne webshop, snelle levering en probleemloos retourneren. Jammer dat de postbode de laatste keer het pakket met regenweer over de poort heeft gegooid. Gelukkig zat de kleding in plastic.

Koop vaak bij Maatje Meer!

Groot(s) aanbod, snelle levering, dank jullie wel

Erg klantvriendelijk en betrouwbaar!

Je kunt àlles overleggen en een hele goede communicatie daardoor heel betrouwbaar!

Top bedrijf

Leuke kleding, snel geleverd en als er eens iets retour gaat, is dat ook snel afgehandeld

Ik geniet van mijn nieuwe jurk

Ik woon bijna in mijn nieuwe broek en jurk van Via Appia Due. Zo comfortabel en staat heel mooi. Goede maat.

Netjes afgehandeld

tevreden

ik ben tevreden over de kleding en retour

Mooie, betaalbare kleding

Zodra de bestelling is verzonden, gaan ze gelijk aan de slag. Kleding is bijna altijd goed van maat, dus makkelijk om on-line te kopen

Prima service. Voorraad wordt ook aangevuld en krijg er dan ook bericht van.

Nette en snelle levering

Kwaliteit

Verpakking ziet er keurig uit. Afspraken worden na geleefd kortom een fijne webwinkel.

Uitstekend gedaan en gegaan.

Goed bestelproces, artikel keurig verpakt en geleverd.

Topservice!

Het bestelde artikel was te groot. Ik heb een mailtje gestuurd om een retourlabel te bekomen, dezelfde dag retourlabel ontvangen. Duidelijke communicatie mbt retourzending en terugbetaling betaald bedrag.

Snelle verzending en snelle retour afhandeling

Mooi artikel en snel bezorgd. Ook de mail wordt snel beantwoord.

Zeer snelle levering!

De beloofde paraplu is na mijn e-mail bericht onmiddellijk nageleverd!