Keurig verzorgd
Hoi Rietje, Bedankt! Groet, Tjitske
Mooie shirts, vlotte levering, fijne prijzen
Hoi Toos, Bedankt voor je woorden! Veel plezier met de shirts. Groet, Tjitske
Een snelle levering en bezorging
Hoi Karin, Fijn dat alles snel is binnengekomen. Bedankt voor je beoordeling. Vriendelijke groetjes, Renske
Levering volgens afspraak. Retourneren was niet nodig
Hoi Hanneke, Wat leuk om te horen dat je artikel(en) naar wens waren. Bedankt voor je mooie complimenten. Vriendelijke groetjes, Renske
Snel bezorgd, mooie merken. Kom zeker eens naar de winkel.
Hoi Geertje, Wat leuk dat je eens langs wil komen in de winkel, Zin in! Bedankt voor je mooie beoordeling. Wie weet tot snel! Vriendelijke groetjes, Renske
Goede service. En bezorging
Hoi Diane, Bedankt voor je compliment over onze service. Met vriendelijke groet, Lummie
Zowel de levering als een retourzending zijn snel en correct afgewerkt. Mooie webshop, zoveel keus.
Hoi Annet, Wat fijn dat alles correct is verlopen. Bedankt voor je complimenten. Met vriendelijke groet, Lummie
Ik heb een blouse besteld en die werd snel geleverd. Blouse was zoals omschreven
Hoi Tjardi, Heel veel draagplezier van de blouse en bedankt voor de prachtige beoordeling. Vriendelijke groet, Lummie
Bestelling makkelijk, snel opgestuurd, prima broek. Helaas 3 x melding van Postnl dat het bezorgd zou zijn. Echter dat duurde een week. Maatjemeer = top! Postnl = irritant in foute communicatie
Hoi Gina, Wat vervelend van de PostNL meldingen. Wij vinden het jammer dat het van de PostNL kant niet altijd goed gaat. Het is wel erg fijn om te horen dat je wel tevreden bent over ons. Bedankt voor je reactie. Vriendelijke groet, Lummie
Mooie artikelen, keurige en snelle levering
Hoi Geertje, Bedankt voor de complimenten en de 10! Met vriendelijke groeten, Aukje
Vragen snel beantwoord
Hoi Sophie, Fijn dat we je hebben kunnen helpen! Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, Aukje
Mooie producten met juiste maatvoering
Hoi Nella, Fijn dat de maatvoering goed was! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Aukje
Super snelle service Een compliment
Hoi Els, Bedankt voor het compliment! MVG, Nynke
Dit is een leuke website voor vrouwen met een maatje meer. Er zijn goede merken te koop en de verzending is snel. Aanrader!
Hoi Cathy, Leuk dat je ons aanraadt! Bedankt voor je complimenten. MVG, Nynke
Goed aanbod. Goede communicatie en levering top!
Hoi Annette, Wat goed om te horen dat je fijn kan shoppen bij ons. Bedankt voor je lieve woorden. MVG, Nynke
Ja, past prima. Alles ging goed.
Hallo J, Mooi dat alles goed is verlopen. Met groetjes, Karlijn
Hoi Henny, Bedankt! Met groetjes, Karlijn
Uitgebreide webshop met goede merken voor grote maten. Ik ben er blij mee!
Hoi Jacqueline, Bedankt voor je lieve complimenten! Wij zijn ook erg blij met deze reactie. Met groetjes, Karlijn
Maten kloppen. Een broek te lang. Ben maar 1.65. Deze ga ik terugbrengen, na mijn vakantie. Pakket zelf opgehaald in winkel voor mijn vakantie.
Hoi Ritie, Wat jammer dat de broek toch wat te lang was. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met viendelijke groet, Marit
Helaas artikel niet ontvangen. Inmiddels een bericht naar de klantenservice gemaild. Dit is de eerste keer van alle bestellingen. Jammer, was altijd erg blij met bestelde srtikelen.
Hallo Lidy, Wat vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Als dit nog niet is opgelost, zou u dan misschien een extra mailtje willen sturen met het exacte ordernummer? Dan kunnen wij u via die weg verder helpen. Met vriendelijke groet, Marit
Veel keus, goede kwaliteit en snelle verzending. Wat wil je nog meer?
Hoi Joan, Wat een complimenten! Super erg bedankt. Met vriendelijke groet, Marit
Mijn artikelen had ik snel en mooi verpakt in huis. Helaas moest ik een artikel retour zenden. Ook dit werd snel en goed afgehandeld. Kortom fijne website/zaak met mooie producten.
Hoi Maril, Bedankt voor de lieve woorden. Altijd jammer als iets retour komt maar volgende keer beter :) Tot ziens! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Mijn bestelling nooit gezien maar was gelijk retour gezonden. Met een mail van jullie had ik binnen 3 dagen mijn bestelling alsnog binnen.
Hoi Ellen, Wat vervelend dat het pakket retour is gestuurd, maar gelukkig is alles uiteindelijk goed gekomen. Bedankt voor je geduld en je positiviteit, dat waarderen we enorm! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Leuke collectie snelle levering bij online bestelling helemaal blij mee
Hoi Moon, Bedankt voor je lieve complimentjes en de 10! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Ik had mijn bestelling binnen een paar dagen in huis! Altijd weer een feestje om zo'n pakketje uit te mogen pakken. En ik ben helemaal blij met mijn Plusbasics jurk. Ik ben zo blij met dit merk en ik verzamel elk seizoen wel goede basisitems van dit merk.
Hoi Claudia, Wat een leuke reactie om te lezen! Wij zijn erg blij dat je zo tevreden over ons bent. Heel erg bedankt voor deze top beoordeling. Wij wensen jou heel veel draagplezier van de nieuwe Plusbasics jurk! Met vriendelijke groetjes, Eefje