De bestelling is altijd snel geleverd. Verzorgd ingepakt. Bij retournering krijg je snel je geld retour.
Hoi Yvonne, at fijn dat je iedere keer zo tevreden bent! Heerlijk om te horen dat zowel de levering als het retourneren steeds zo soepel verloopt. Bedankt voor je vertrouwen en mooie review! Met vriendelijke groet, Marit
Tevreden
Hoi Dineke, Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Marit
Ben fantastisch geholpen, toen ik wilde ruilen. Kreeg fijne adviezen
Hoi Ans, Wat leuk om te lezen dat je zo goed bent geholpen bij het ruilen! Fijn dat onze adviezen je daarbij hebben geholpen. Bedankt voor je mooie review en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Marit
Zie boven
Hoi Nel, Dankjewel voor je mooie beoordeling! Fijn dat alles rondom je bestelling en retour zo vlot is verlopen. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Tevreden
Hoi Joan, Fijn dat je tevreden bent! met vriendelijke groetjes, Eefje
Netjes afgewikkeld en snelle verzending. Erg vriendelijk aan de telefoon.
Hoi Miriam, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen aan de telefoon. Fijn dat alles verder netjes en snel is afgehandeld! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Tevreden over levering. Helaas alles terug moeten sturen. Was te groot allemaal.
Hoi Alice, Fijn dat je tevreden bent over de levering! Jammer dat de kleding helaas te groot viel en alles retour moest. Hopelijk vind je een volgende keer iets dat wél perfect past. Groetjes, Anstje
Broek was van prima materiaal: viscose, polyamide, elasthan. Geweldige pasvorm in maat 42. Maar omdat Maatje meer begint bij maat 44, heb ik deze gekocht en enger laten maken. Mijn wens is dat er meer van deze broeken in maat 42 komen!
Hoi Marijke, Wat fijn om te lezen dat de broek zo goed bevalt en dat je er een mooie oplossing voor hebt gevonden! We begrijpen je wens voor maat 42, maar op dit moment blijven we vanaf maat 44 verkopen. En bij sommige merken zou je heel misschien nog een maatje 42 kunnen vinden. Toch ontzettend bedankt voor je mooie review en je feedback. We nemen het zeker mee! Groetjes, Antsje
Hoi Marian, Dankjewel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! Groetjes, Antsje
Ik had 2 broeken besteld, netjes en proper verpakt. Ook zeer snel bij mijn thuis toegekomen.
Hoi Ida, Wat fijn om te lezen dat je bestelling zo snel en netjes bij je is aangekomen! Bedankt voor je mooie review en heel veel plezier met je nieuwe broeken. Groetjes, Antsje
Gewoon goed en betrouwbaar.
Hoi Coba, Fijn dat alles snel binnen is gekomen. Groetjes, Antsje
Ik bestel zeer regelmatig bij Maatjemeer.nl omdat ze steeds de nieuwste items hebben (Via Appia Due-fan) in mijn maat en omdat de levering ook snel en perfect verloopt terwijl ik in België woon. Ik heb ook al eens iets retour gestuurd en ook dat verliep vlekkeloos. De klantendienst antwoordt zeer snel en vriendelijk via e-mail. Voor mij is Maatjemeer.nl een absolute aanrader!
Hoi Denise, Wat ontzettend leuk om zo’n uitgebreide en enthousiaste review te lezen! Heel fijn dat je als Belgische klant zo tevreden bent over onze collectie, service en levering. En als echte Via Appia Due-fan is het natuurlijk extra leuk dat je steeds bij ons kunt slagen! Met vriendelijke groet, Ymkje
Vlot gegaan, snel bezorgd
Hoi Hilda, Wat goed om te horen dat alles snel binnen is gekomen. Dankjewel voor je reactie en hopelijk tot snel. vriendelijke groet, Ymkje
Goed en deskundig geholpen, ruime keuze kleding.
Hoi Marina, Wat fijn dat je goed geholpen bent. Dankjewel voor je mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Ymkje
Bestelling is prima, netjes en snel afgehandeld.
Hoi Jet, Fijn dat alles goed is afgehandeld. Dankjewel voor je reactie. Met hartelijke groet, Aukje
snelle afhandeling mooi artikel netjes verpakt kortom een 10!!
Hoi Wil, Dankjewel voor de 10. Dit waarderen wij enorm! Met hartelijke groet, Aukje
Voor mij was het de eerste keer dat ik bij jullie bestelde. Maar wat een geweldige kleding hebben afgeleverd alles paste ik ben er superblij mee.
Hoi Jacqueline, Wat ontzettend leuk om dit te lezen. Wij vinden het erg fijn dat je eerste bestelling bij ons zo goed is verlopen.' Dankjewel dat je je ervaring deelt! Met hartelijke groet, Aukje
Hallo de vries, Mooizo! Mvg, Tjitske
Altijd een mooie verzending, met zorg verstuurd. Goede communicatie, bij vertraging wordt het altijd vermeld.
Hoi Annemarie, Dankjewel voor je lieve complimenten. Mvg, Tjitske
Overzichtelijke site, ruim aanbod,, voor elk wat wils en snel geleverd! Kortom blij!
Hoi Marianne, Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Dankjewel voor je mooie beoordeling dit waarderen wij enorm. Mvg, Tjitske
Fijne ervaring met deze website.
De webshop is gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. De levering is snel en er wordt goed gecommuniceerd.
Hoi Petra, Fijn dat je ervaring goed was! Dankjewel voor je mooie beoordeling en hopelijk tot snel. Groetjes, Karlijn
Goed geholpen duidelijk
Hoi Marijke, Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent. Groetjes, Karlijn
Hoi Marian, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent. Groetjes, Karlijn