Ik voel me bij jullie goed wat betreft niet goed geld terug Het voelt vertrouwd en weet dat jullie goede kwaliteit hebben Bestel eigenlijk nooit over de post maar ga het in de toekomst zekker vaker doen .
Hoi Esther, Wat fijn om te horen dat je ons vertrouwd. Wij doen namelijk erg ons best om onze klanten tevreden te maken en zo te zien is dat gelukt. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Jessica
Geweldig, snel geleverd.
Hoi Marijke, Wat fijn om te zien dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Antsje
Mooie merken voor een maatje meer kleding.
Hoi Lia, Bedankt voor je mooie beoordeling en de complimenten. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Tjitske
Naast online bestellen koop ik in de winkel, personeel is vriendelijk en deskundig.
Hoi Marie, Wat leuk om te lezen dat je ook wel eens langs komt in de winkel bij ons. Bedankt voor de lieve complimenten en de mooie beoordeling. Wij hopen je snel weer eens te helpen aan wat nieuwe kleding in onze winkel of online natuurlijk. Met vriendelijke groeten, Renske
Goede communicatie en service, mooie kleding en snelle levering.
Hallo Rieky, Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Karlijn
Snel geleverd, als een kadootje verpakt en dat was het ook. Prachtige jurk. Ik kom graag een keer naar de winkel.
Hoi Louise, Wat ontzettend leuk dat je wel eens langs zou willen komen bij ons. Wij helpen je namelijk graag! Bedankt voor je lieve woorden en wie weet zien we elkaar dan snel. Groetjes, Eefje
Ik bestel regelmatig kleding bij Maatjemeer. Er is een ruime keuze en de kwaliteit is prima. Het is maar zelden dat ik iets retourneer. Ik ben zeer tevreden over deze site en de kleding.
Hoi Cobi, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je wel eens vaker bij ons besteld. Bedankt voor je lieve complimenten en wie weet sturen we snel weer een pakketje jou kant op. Met vriendelijke groeten, Lummie
Zie hierboven beschreven
Hoi Jolanda wat leuk dat je tevreden bent over ons bedankt voor je mooie beoordeling. Hopelijk kunnen w je snel weer wat leuks opsturen. Met vriendelijke groeten, Nynke
De webshop is zeer overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik bovendien hele mooie collectie van verschillende merken. Helaas moest ik artikelen terugsturen omdat het model anders was als ik gedacht had. Retour ging gemakken binnen 2 dagen was het geld al teruggestort. Super
Hoi Katrien, Wat fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent. Jammer dat het gekozen artikel toch niet helemaal was wat je had gehoopt. Maar misschien kunnen we je de volgende keer blij maken met wat leuke artikelen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Marit
Bestelling werd keurig op tijd geleverd, en ook de retourzending werd tijdig en correct verwerkt.
Hoi Astrid, Wat fijn om te horen dat alles goed en op tijd werd geleverd. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Antsje
Netjes verpakt en snel geleverd. Prima product.
Hoi Anne, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is gelopen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Jessica
Veel keuze en levering volgens afspraak.
Hoi Gina, Wat leuk om te lezen dat je voor de eerste keer bij ons hebt besteld. Bedankt voor je mooie beoordeling. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Eefje
Vlugge levering, goede kwaliteit kleding en retourneren geen probleem
Hoi Elly, Fijn om te horen dat alles snel is afgehandeld. Bedankt voor je mooie beoordeling. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Antsje
Snelle levering Goed op de hoogte gehouden per mail
Hallo Kitty, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service, Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes, Tjitske
Snelle levering En zeer tevreden Jammer dat jullie niet om de hoek wonen
Hoi Aagje, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Inderdaad jammer dat we wat verder weg zijn. Maar stel komt eens in de buurt ben je van harte welkom! Met vriendelijke groeten, Marit
Leuke website, mooie merken, leuke zomerjurk van goed katoen ontvangen, maat is goed, ik ben er blij mee. Gezellig ook de groeten van de Dames bij mijn bestelling.
Hoi Thea, Wat fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor deze mooie beoordeling en heel veel plezier van de jurk! Groetjes, Nynke
Maatje Meer heeft een mooie collectie met topmerken, zowel basics als de nieuwste items en regelmatig aantrekkelijke sale. Als ik iets dichterbij woonde zou ik graag komen shoppen maar gelukkig verloopt de verzending vlot en netjes. Eventuele retouren worden ook vlot verwerkt. Heel tevreden. Een van mijn go-to sites als ik iets leuks zoek :-)
Hallo Nn, Wat een leuke recensie om te lezen. Bedankt voor je lieve woorden en complimenten. Stel je bent eens in de buurt verwelkomen we je van harte in onze winkel. En hopelijk kan je dan de deur weer uit met wat leuke kleding. Voor nu nog maar even online dan maar. Nogmaals bedankt! :) Met vriendelijke groeten, Lummie
Mijn ervaring is dat ik een jas besteld had en die na enkele uren daarna goedkoper was geworden. Mail gestuurd en bericht terug gekregen mocht ik de jas houden werd het verrekend. Zo is het gegaan jas gehouden mail gestuurd en binnen no time geld terug op de rekening. Super tevreden dus.
Hoi Yda, Wat fijn om te horen dat we alles hebben kunnen regelen. Bedankt voor je mooie beoordeling. En heel veel plezier van je nieuwe jas. Met vriendelijke groeten, Marit
Zoals altijd, snelle levering. Helemaal tevreden.
Hoi Sylvia, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met groetjes, Nynke
Schnelle Lieferung. Gute Qualität. Grosse Auswahl!
Hallo Andrea, Wie schön zu hören, dass Sie mit uns zufrieden sind. Vielen Dank für Ihre nette Bewertung. Auf Wiedersehen. Mit freundlichen Grüße, Renske
In de winkel en via de post goede service
Hoi Ike, Wat leuk om te lezen dat je ook eens in de winkel bent geweest. Bedankt voor deze mooie beoordeling. En we kijken er naar uit om je snel nog eens te zien in de winkel of online. Met vriendelijke groet, Tjitske
Veel keus en snel met versturen
Hallo Loek, Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze service. Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, Antsje
Goede levering en retour. Komen hun afspraken na.
Hoi Jolanda, Bedankt voor je lieve woorden en complimenten. Veel plezier met je nieuwe kleding! Groetjes, Tjitske
Er is van alle bestellingen tot nu toe een keer eenpakket kwijt geraakt.
Hoi Henriette, Wat jammer om te horen dat het pakketje kwijt is geraakt. Maar des ondanks dat geef je ons als nog een 10. Bedankt hiervoor. Wij hopen je snel weer eens blij te maken met een leuke bestelling. Met vriendelijke groeten, Nynke
Positief ik hou jullie webshop vanaf nu in de gaten.
Hoi Jantine, Wat fijn om te horen dat je een positieve shop ervaring bij ons hebt gehad. Hopelijk kunnen we je snel weer wat leuke kleding opsturen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Karlijn