2 dagen nadat ik mijn blouse had besteld, was deze al binnen. Verpakt in stevig papier dus geen plastic of grote doos die veel plaats inneemt
Hoi Sylvia, Wat fijn dat je tevreden bent over onze service. Heel veel plezier met de blouse! Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, Jessica
Mooi product snel geleverd met een persoonlijke brief erbij!
Hoi Joanca, Wat fijn dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Tjitske
Super snelle levering, deze keer ook door PostNL.
Hoi Colinda, Wat fijn om te lezen dat het pakketje snel aangekomen is. Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes, Nynke
Erg blij mee
Hoi Marianne, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Antsje
Snelle levering van de bestelling! Prima verzorgd !
Al heel lang ben ik heel blij met jullie! Onze afstand is te groot om zo even binnen te lopen en daarom bestel ik vanuit de webshop. De kleuren kloppen en de presentie ook. Toch past het niet altijd (helaas) . Het retourneren gaat altijd goed waarbij je/ik keurig op de hoogte wordt gehouden hoe het retourproces verloopt. Blijf zo die je / jullie zijn!!!! Jelleke
Hoi Jelleke, Wat ontzettend leuk om dit te lezen. Wij zijn erg blij dat je tevreden bent over ons en onze service. Inderdaad wel erg jammer dat er dan wel een afstand tussen ons zit wie weet een keer dagje Akkrum. Dan staan wij voor je klaar om te helpen. En met een lekkere bak koffie natuurlijk :) Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Renske
Vanaf bestelling t/m levering alles goed gegaan. Ook volgens verwachting.
Hoi J, Wat fijn dat alles goed is gegaan. Wij wensen je heel veel plezier met de gekozen artikelen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Tjitske
Helaas was het model van het artikel niet wat bij mij past. Maar de service was meer dan prima.
Hallo E, Jammer dat het artikel toch niet helemaal was wat u zocht. Het is wel erg fijn om te lezen dat u de service wel goed vond. Bedankt voor je beoordeling en wie weet kunnen we u binnenkort wel iets heel leuks opsturen. Met vriendelijke groeten, Marit
Als is goed prima
Hallo KL, Fijn dat alles goed is gegaan. Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, Nynke
Alles werd snel en.correct geregeld.
Hallo Ineke, Wat fijn dat alles goed is verlopen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Eefje
De info, de bestelling, de wijze van verpakking ( envelop en geen grote kartonnen doos) is uitstekend. Wellicht kan erbij gezet worden: dit is een brievenbuspakket. Dan hoef je er niet voor thuis te blijven. Nu laat ik het bij PostNl afleveren, want ook nu was het pakketje ( helaas) vertraagd.
Zelfs op mijn vakantieadres snel geleverd?,
Hoi Betty, Wat fijn dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes, Antsje
De site is overzichtelijk, de levering en de evt terugbetaling was super snel. Groetjes
Hoi Tineke, Wat fijn dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor deze mooie beoordeling en de lieve woorden. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Eefje
Helaas moest de broek retour maar ik zou hier zeker nog eens bestellen. Een persoonlijke touch en een boel aandacht van A tot Z
Hallo FD, Ondanks de broek toch niet helemaal naar wens was zijn we erf blij dat we bij jou toch nog een 10 scoren. Bedankt voor deze mooie beoordeling en wij hopen je misschien de volgende keer wel blij te maken met een leuke bestelling. Met vriendelijke groeten, Marit
Zie bovenste regel.
Hoi Sylvia, Wat leuk dat je voor de eerste keer wat hebt besteld bij ons. Heel erg bedankt voor deze beoordeling. En veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groeten, Lummy
De eerste maal besteld. Alles verliep vlot en probleemloos. Bedank voor jullie snelle service
Hoi Vicky, Wat leuk dat je voor het eerst bij ons hebt besteld. Wij zijn erg blij dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Tjitske
Goede service en een hele ruime keuze. Retourneren is ook makkelijk.
Hoi Petra, Wat leuk om te lezen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Antsje
Ze zijn snel met levering! Kleding is van goede kwaliteit. Ook met retouren geen problemen, ik ben blij dat ik deze winkel gevonden heb!
Hallo G, Wat fijn dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Lummy
De mooie jurk die ik besteld had werd heel snel en zorgvuldig geleverd. Deze viel heel erg klein dus terug gestuurd maar wat waren de kleuren schitterend!
Hoi Adriana, Wat jammer dat de jurk te klein viel. Wel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. Hopelijk kunnen we je snel blij maken met een leuke bestelling. Met vriendelijke groeten, Eefje
Uitstekende service.
Hoi Annemie, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Jessica van maatje meer
Snelle levering en heel makkelijk.
Hallo Marijke, Fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Renske
Alles gelopen zoals verwacht
Hoi Ilse, Fijn dat alles goed is verlopen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes, Tjitske
Ruime keus en overzichtelijke site. Bestelling zou iets sneller bezorgd mogen worden maar kan ook aan de bezorger liggen
Hallo R, Wij doen erg ons best om de bestellingen zo snel mogelijk op te sturen. Inderdaad zou het best kunnen dat het soms wat vertraagd word bijvoorbeeld door PostNL. Fijn dat je ondanks iets langer te moeten wachten toch tevreden over ons bent. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Lummy
Voorheen vaak de winkel bezocht, nu noodgedwongen op online winkelen aangewezen. Werkt prima. Al moet je wel eens wat terugsturen.
Hoi Piety, Leuk dat je wel eens bij ons in de winkel bent geweest. Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en de lieve complimenten. Met vriendelijke groeten, Eefje
Blij met mijn mooie linnen jasje. Goed verpakt en prima op tijd bezorgd. Tevreden klant.
Hallo Elenor, Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je mooie beoordeling. Wij wensen je heel veel plezier met de linnen jas. Met vriendelijke groeten, Marit