Blij met mijn mooie linnen jasje. Goed verpakt en prima op tijd bezorgd. Tevreden klant.
Hallo Elenor, Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je mooie beoordeling. Wij wensen je heel veel plezier met de linnen jas. Met vriendelijke groeten, Marit
Grote keuze in mode van Via Appia Due. Snelle levering. Vind ik in andere webshops niet.
Hoi Willemien, Wij zijn erg blij dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, Jessica van maatje meer
Ik wilde mijn tuniek bestellen maar er ging iets mis bij de betaling. Even een mailtje gestuurd en dit is prima opgelost. Het tuniek was netjes verpakt en snel geleverd. Top service.
Hoi Marion, Fijn dat uiteindelijk alles op is gelost. Bedankt voor je beoordeling. Wie weet kunnen we je snel weer eens wat leuks opsturen. Met vriendelijke groeten, Tjitske
Mijn fijne trui kwijtgeraakt tijdens het wandelen. Gelukkig hadden ze nog een in mijn maat. Snel toegestuurd! Weer helemaal blij
Hoi Jantsje, Jammer dat de ene trui verloren is gegaan. Maar gelukkig heb je weer een nieuwe. Bedankt voor je mooie beoordeling. We wensen je heel veel plezier van de trui! Met vriendelijke groeten, Nynke
De webshop van maatjemeer.nl daar ben ik erg blij mee ze hebben mooie kleding de verzendtijd is heel kort en het retourneren gaat ook gemakkelijk en je krijgt je geld ook erg snel terug, een mooi bedrijf wat ik zeker aanbeveel.
Hoi Anjes, Wat leuk om dit te lezen. Bedankt dat je ons aanbeveeld en een hele mooie beoordeling hebt geschreven voor ons. Met vriendelijke groeten, Renske
Kleur helemaal goed, past bij mijn groene ogen. Draagt lekker.
Hoi Wytske, Bedankt voor je mooie beoordeling! We wensen je heel veel plezier van je mooie nieuwe jurk. Met vriendelijke groeten, Lummy
Hallo F, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Marit
Mooie collectie en mooie merken, snelle levering en niet moeilijk als iets niet goed is kun je het terug sturen, ook dan is het geld snel terug gestort.
Hoi Diny, Het is erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor de mooie beoordeling en de lieve complimenten. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Nynke
Gewoon goed
Hallo Trees, Fijn dat alles goed is verlopen. Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, Tjitske
eerste keer besteld en prima en snel geleverd.
Hallo Tonnie, Wat leuk dat je voor het eerst bij ons hebt besteld! Bedankt voor de mooie beoordeling. Wie weet kunnen we je snel weer wat leuks opsturen. Groetjes, Antsje
Maatjemeer.nl heeft hele leuke kleding voor dames met een maatje meer! Mooie merken en goede kwaliteit kleding, als je weet wat je maat is dan is het ook erg makkelijk bestellen. De verzending van de kleding verloopt prima, Het is niet de volgende dag in huis, maar als je dat weet dan is dat ook niet erg. Je wordt keurig op de hoogte gehouden wanneer je het pakketje kunt verwachten. Kortom, een fijne zaak om te shoppen!
Hoi Caroline, Wat een ontzettend lieve beoordeling heb je geschreven. Bedankt voor je lieve woorden. Wij hopen je snel weer een leuk pakketje op te kunnen sturen. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Eefje
Très contente de mes achats ! Très bonne qualité
Bonjour Leracz Isabelle, Comme c'est agréable que vous soyez satisfait de votre commande. merci pour la belle critique!
Niet jullie schuld, maar pakket is nog niet gearriveerd. Zou 26 juni geleverd worden, werd verschoven naar dec27stexeb nu blijkt pakket bij PostNL onbekend. Al bij jullievl geïnformeerd, maar blijkt dat jullie pas na 2 weken mogen reageren bij PostNL? Dus niet zo blij
Ik had 2 broeken besteld. Ze werden snel geleverd, keurig verpakt. Ik vind het een fijne webwinkel.
Hoi Tineke, Fijn dat je tevreden bent over ons! Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier van je twee nieuwe broeken. Met vriendelijke groeten, Renske
HEEL GROTE SORTERING , SNELLE LEVERING EN CORRECTE AFHANDELING VAN RETOUR KLEDING
Hoi Mary, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Lummy
Al eerder prima ervaringen gehad met Maatjemeer: snelle levering, bij retourzending snelle afhandeling, gratis retourneren als je dat binnen een paar dagen doet. Kortom, niets dan lof!!!
Hoi Marianne, Wat leuk dat je wel eens vaker bij ons besteld. Bedankt voor de mooie beoordeling en hopelijk kunnen we je snel weer een leuk pakketje opsturen. :) Met vriendelijke groeten, Marit
Vlotte service, mooie kleding
Hallo Ardie, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Lummy
Super fijne service. Duidelijke communicatie. Iets niet op voorraad word je netjes geïnformeerd en binnen een week keurig bezorgd. Netjes verpakt. Super tevreden klant hier. Ga zeker vaker bij deze winkel bestellen
Hoi Manon, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Wij wensen je heel veel plezier van je gekozen kledingstukken. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot de volgende keer! Groetjes, Nynke
Vlotte kleding, mooi design Service is top Wijziging Mail adres m.a.c jonkman @gmail.com
Hallo Miriam, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Eefje
Broek is naar mijn zin goede kwaliteit maat en kleur perfect . Groeten Riet van der Putten.
Hoi Riet, Jammer dat de verzending niet helemaal goed is verlopen maar zo te lezen is alles uiteindelijk goed gekomen. Wij wensen je veel plezier van je nieuwe broek. Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Tjitske
Super snel geleverd. Goed verpakt met een leuke sticker er op. Retour wordt snel en naar tevredenheid opgelost. Ik ben een vaste klant geworden en raad iedereen aan bij EEN MAATJE MEER winkelen.
Hoi Sylvia, Wat ontzettend leuk dat je een vaste klant bent. Wij zijn erg blij dat jij tevreden bent over onze service. Bedankt voor de super lieve complimentjes en de prachtige beoordeling. Met vriendelijke groet, Marit
Alles loopt zonder problemen dus gewoon goed.
Hoi Carla, Fijn dat alles goed is verlopen. Wij wensen je veel plezier met de gekozen kledingstukken. Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, Nynke
Ruime keuze in de webshop na mijn bestelling een mail met uitleg over de te verwachten bestelling. Keurig verpakt.
Hoi Jacoline, Wij zijn erg blij dat je tevreden bent over ons. Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Antsje
Eindelijk leuke mode voor een maatje meer! Blij mee.
Hoi Jeannette, Wij zijn erg blij dat je een fijne shop ervaring hebt gehad. Bedankt voor het bestellen en voor het achterlaten van een mooie beoordeling. Tot snel. Met vriendelijke groet, Eefje
Bestellen online en leveren ging prima en snel
Hoi Joke, Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Wie weet kunnen we je snel weer wat leuks opsturen! Groetjes, Lummy