Heel mooie blouse! Ben er erg blij mee!

Goed bedrijf!Prima bezorging

een aanrader

Goede ervaring, vlotte levering naar Belgie, zeer klantvriendelijk , behulpzaam en begripvol. Kortom een zeer goede service.

Snelle levering, netjes verpakt.

De levering van het pakketje was snel Kleding voldoet precies zoals ik het had verwacht

Had een KjBrand broek besteld. Deze was keurig verpakt als brievenbus post. Vandaag besteld en overmorgen bezorgd, vlotte aktie.

Ik heb een hele goede ervaring met Maatje meer. Zij leveren keurig, de kwaliteit perfect, waar voor je geld en je word telefonisch bijzonder hartelijk geholpen. Een aanrader.

De kleding zit top en de levering was heel snel

Prima en snelle bezorging

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering jas past perfect

Prettig online geshopt bij MaatjeMeer

Retourafhandeling binnen een week geregeld. Heel fijn!

Fijne shirts

Snelle levering van 3 mooie zomershirts

Snelle levering en ik ben erg tevreden met de jas.

Gewoon prima!

Duidelijke site, gemakkelijk te vinden artikelen. Erg veel keuze!! Snelle manier van bestellen en leveren,

Mooie ruime collectie en snelle levering

Mooie website, goede merken en snelle levering

Prima geregeld

Altijd goed geregeld, heb al heel wat besteld inmiddels

Fijne webshop.Snelle levering. Hebben mijn kledingmerken.

Tevreden

Goede service en communicatie. Snelle levering.

Prima webwinkel

Ik ben een trouwe klant en heb alleen maar goede ervaringen met Maatje meer. Mooie collectie, snelle levering en nooit problemen.

Correct, binnen een paar dagen geleverd! Bestel vaker en altijd goed verzorgd. Retouren zijn ook geen probleem, binnen een paar dagen is het bedrag teruggestort

Hele goede service en snelle levering

Ik heb al vaker bij jullie besteld en ben ook al eens in de winkel geweest. Hele goede ervaring mee en prachtige kwaliteitskleding. Ik ga zeker nog vaker bij jullie kopen.

Gekregen wat ik bestelde

De artikelen waren goed afgebeeld online en was dus tevreden met de bestelling.

Uitmuntend

Snel , netjes , fijn keuze in grote maten.

Leuke mode voor de vollere vrouw

Na lang zoeken heb ik dan eindelijk de juiste site gevonden voor een maatje meer. Ruime keuze in leuke, fleurige kleding en snelle levering. Ook de retour zending wordt vlug terugbetaald. Ik ben blij met jullie !

Passen perfect en wat een snelle levering. Top!!!

Ik had van dit merk een broek gekocht bij ons in de buurt, die heerlijk zit. Vandaar dat ik 2 broeken van Adekina heb gekocht bij jullie. Dacht dat het dezelfde was. Ze waren iets anders van stof en dikte, maar ook deze passen perfect en komen echt niet retour. Ik kom zeker een andere keer nog eens bij jullie terug. Super!!!!