Heb enkele broeken besteld met verschillende maten om te passen. Heb er twee gehouden, zitten heerlijk. Kreeg bij het retourneren gelijk bericht dat het geld teruggestort zou worden. Mail gestuurd na een week dat het geld er nog niet was en kreeg gelijk bericht terug. Prima service. Dik tevreden!
Hoi Petra, Bedankt voor je mooie beoordeling en de vele lieve woorden. Wij wensen je heel veel plezier van je twee nieuwe broeken. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Tjitske
Prima service en prima kwaliteit en zeker aan te raden
Hallo Dorine, Bedankt voor de lieve complimenten en de prachtige beoordeling. Met vriendelijke groeten, Antsje
Snel bezorgd, ruime keuze ,duidelijke webshop!
Hoi Gerdy, Wat een lieve complimentjes. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot ziens. Groetjes, Nynke
zoals hierboven vermeld, snelle levering en weer heel mooie kleding
Hallo Annelies, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en ons assortiment. Tot ziens in onze webshop. Groetjes Tjitske
Voor mij de eerste keer dat ik bij deze webshop geshopt heb. Meteen een positieve ervaring, vooral het ruime assortiment trokken mij over de streep . O.a. mijn favoriete merk Yesta was ruim vertegenwoordigd. (ook leuke sale items) Een heldere communicatie, alsmede de vele positieve reviews deden de rest. Ik kan deze webshop van harte aanbevelen, ik blijf met regelmaat terugkomen dat is iets wat zeker is!
Beste Hanneke, Heel erg fijn dat je direct zo'n positieve ervaring met onze webshop hebt. We doen erg ons best ons assortiment zo ruim te houden, zodat er veel keuze is. We hopen je snel weer te kunnen helpen. Groetjes Eefje
Direct geleverd en prachtig artikel, precies zoals omschreven, en ze zijn eerlijk, ik moest lachen om de zin betaling achteraf niet mogelijk omdat als je wilt kopen in de winkel ook gewoon moet betalen, ze hebben gelijk
Hallo Paula, Wat leuk dat je onze service en onze artikelen zo kan waarderen! Bedankt voor de goede beoordeling. Groetjes Eefje
Mooie kleding
Hoi Ciska, Erg fijn dat je spreken bent over ons assortiment. Dankjewel voor de reactie. Groetjes Nynke
De bestelling wordt snel en netjes verpakt geleverd. Ook retourneren is geen probleem.
Hoi Els, Wat fijn dat je zo'n goede ervaring met ons hebt. Bedankt voor je reactie. groetjes Nynke
Altijd fijn als een webshop doet wat ze beloven En dat doet Maatjemeer zeker weten. Bestelling word netjes geleverd binnen de afgesproken tijd en mocht het een keer niet passen is de retour ook zo verrekend. Zo zouden er meer webshops moeten zijn .
Beste Giny, We doen ons best inderdaad om te doen wat we beloven. Wat fijn dat je dit waardeert. Groet, Antsje
Het is altijd een gok, een eerste keer bestellen bij een webshop. Hoe vallen de maten? Is het kwalitatief een goed product. Ziet het kledingstuk er in het echt net zo uit als op de foto? Ik ben blij verrast!! Met toch een behoorlijke buik en billen, paste de broek die ik besteld heb in mijn eigen maat perfect. Keurige bezorging binnen een paar dagen. Tot nu toe ben ik zeer tevreden. Ik ga zeker meer bestellen dames! Top!!
Hoi Annet, Wat fijn dat het zo goed past. Bedankt voor je reactie en tot ziens in onze webshop! Groetjes Antsje
Prettige en deskundige hulp in de winkel. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan. Artikelen via de webshop keurig op tijd bezorgd.
Hallo Anneke, dankjewel voor je positieve reactie. Tot ziens online of in Akkrum! Groetjes Antsje
Ruime keuze in grote maten voor dames. Ik ben leuk geslaagd. Vanwege de afstand online gewinkeld. Geen retour dus hoe dat gaat heb ik geen ervaring mee. Wellicht komt dat nog eens.
Beste Paulien, Dat is natuurlijk heel fijn voor je dat je online kan slagen en niks retour hoeft te sturen! Geniet van je kleding! Groetjes Lummie
Super mooie kwaliteits kleding Ben er super blij mee. Ik zal echt weer iets kopen MM Hartelijke groet Agnes
Beste Agnes, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kleding uit ons top assortiment. Heel veel plezier er van! Groetjes Lummie
Beste Jantien, Bedankt voor je goede beoordeling. Tot ziens in onze webshop! Groetjes Lummie
Snelle service. Product netjes en snel geleverd
Beste Marlie, We doen altijd ons best om het snel en netjes te leveren. Bedankt voor je review en we hopen dat je een volgende keer weer zult slagen in onze webshop. Groetjes Lummie
Jarenlange goede ervaring zelfs de retourzending netjes verwerkt
Hallo Mieke, wat lief dat je even een review plaatst! We zien je graag weer terug! Groetjes Renske
Ik koop zowel online als in de winkel in Akkrum vanuit Amsterdam. Zij verkopen al mijn lievelingsmerken!! De online service is uistekend en in de winkel zijn de dames schatten
Hoi Lia, wat lief dat zo'n enthousiaste reactie plaatst! We hopen dat je iedere dag geniet van de kleding. Groetjes Renske
Al geruime tijd koop ik regelmatig mijn kleding bij deze shop. Een winkel met modieuze spullen van goede kwaliteit. Er wordt snel geleverd en bij eventuele klachten wordt er altijd een passende oplossing geboden. Kortom: een aanrader!
Beste Joke, We zijn heel blij dat je al zo lang een tevreden klant van ons bent, dankjewel voor je reactie. Groetjes Renske
Beste Sonja, Bedankt voor je goede beoordeling, we hopen dat je geniet van je kleding. Groetjes Erben
Mooie prijs en snelle levering. Dank jullie wel.
Beste E.G., heel graag gedaan! Tot ziens in onze webshop of in onze winkel in het prachtige dorpje Akkrum! Groetjes Nynke
De bestelling is keurig netjes geleverd.
Beste Richtsje, Dat vinden we erg belangrijk, om het goed verzorgd te versturen. Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om een reactie te plaatsen! Groetjes Nynke
Ten eerste is de kleding van goede kwaliteit en de pasvorm heel fijn. Wat je op het "plaatje" ziet krijg je, geen tegenvallers. Het is wat duurder maar je krijgt wél waar voor je geld.
Beste Cobie, Dat is fijn om te horen! We zien graag dat klanten genieten van hun kleding. Groet, Nynke
Vooraf prima telefonisch advies gekregen. Bestelling geplaatst. Op 2 dagen tijd in huis. Gewéldige eerste ervaring ! Ik blijf klant….
Beste Rita, We zijn erg blij dat je zo tevreden bent en graag weer eens bij ons winkelt. Wie weet kom je ook eens langs in onze winkel in het hoge noorden! Groetjes Hinke
Hele snelle levering en kwaliteit is super
Beste Jennie, Geniet van je kleding en tot ziens in onze webshop! Fijn dat je een reactie plaatste. Groetjes Hinke
Het personeel denkt met je mee. Alles gaat snel maar daarna ben je afhankelijk van Post NL. Die laat het vervolgens een weekend liggen. En omdat er maandags geen post bezorgd wordt, is het vandaag(dinsdag) afwachten of mijn paketje bezorgd wordt.
Beste Atje, We hebben van onze kant ons best gedaan. Ik hoop dat de post de volgende keer wat vlotter gaat! Veel plezier van je kleding! Groet, Hinke