Goede ervaring. Snelle levering en via mail goed op de hoogte gehouden van de levering.
Hoi Gea, Super om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. En mogen er nog veel komen natuurlijk. Bedankt voor de mooie beoordeling Met vriendelijke groeten, Marit
Fijn geholpen doordat het jurkje naar de winkel gebracht is. Wel super jammer dat de leukste merken web only zijn
Ja inderdaad is dat voor ons ook lastiger werken. Maar gelukkig is alles wel goed gekomen en kan je nu genieten van je mooie jurk. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Renske
Ik kreeg mijn vesten snel na de bestelling binnen
Hoi Trudy, Super dat alles snel is verlopen. Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe vesten. Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groeten, Nynke
Dik tevreden!
Wat fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, Tjitske
Nog nooit eerder iets bij jullie besteld maar is prima bevallen.
Hoi Marjan, Wat leuk dat je voor de eerste keer bij ons hebt besteld. En wat fijn dat dat gelijk een fijne ervaring was. Bedankt voor je bestelling en hopelijk tot snel. Groetjes, Marit
Als ik iets bestel, krijg ik het zo snel mogelijk. Als er iets retour gaat, is het bedrag heel snel weer terug gestort. TOP!!!!
Hoi Rietje, Wat super leuk dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor deze mooie beoordeling en de ontzettend lieve woorden. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Karlijn
Zeer snelle levering
Super dat alles snel is verlopen. Veel plezier met je gekozen artikelen. Met groetjes, Tjitske
Altijd een bevestiging na bestelling en binnen paar dagen heb je deze in huis.
Hoi Ivonne, Wat leuk dat je bij ons hebt besteld. Wij zijn erg blij dat we je tevreden hebben gemaakt. Bedankt voor het bestellen! Met vriendelijke groeten, Eefje
Snelle levering ik ga zeker meer keren bestelling
Wat leuk om te horen dat je positief over ons met. Bedankt voor de mooie beoordeling en tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Antsje
Fijne zaak met heel veel leuke kleding, goede service en snelle levering.
Hoi Karin, Bedankt voor je lieve complimenten. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groeten, Lummie
erg leuk tuniek gekocht, snelle service met vragen beantwoorden en verzenden. Hij is nogal te groot maar ga hem laten vermaken, vond hem veel te leuk om terug te sturen (mijn maat is er niet meer).
Hoi Brigitte, Jammer dat je maat er niet meer was. Maar wij zijn erg blij dat je er voor kiest om hem te houden. Wij wensen je heel erg veel plezier met de tuniek en willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om een mooie beoordeling voor ons te schrijven. Met vriendelijke groeten, Lummie
Mooie jurk gevonden van mijn favoriete merk in deze webshop. Er is heel erg veel keus. Op het pakket heb ik een tijd moeten wachten maar dit ligt niet aan de webshop. Wel aan PostNL en daar heb ik een klacht ingediend. Ik zou willen adviseren om met de mogelijkheid te werken de klant een pakketpunt te laten kiezen voor bezorging want als je het aan PostNL overlaat… drama.
Inderdaad is het soms echt drama met PostNL. Wij balen er soms ook van dat er problemen komen met de levering maar erg fijn dat je tevreden over ons bent. Wij wensen je heel veel plezier met de jurk en hopen je snel weer een leuke bestelling op te kunnen sturen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Marit
Besteld volgende dag thuis. Verpakking in grote envelop, de jurk in plastic zak. Plusbasics dus meestal goed
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent. Wij wensen je veel plezier met de jurk van Plusbasics. Bedankt voor je beoordeling. Groetjes, Antsje
Mooie merken en leuke items.
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Gebruiksvriendelijke website en snelle levering.
Al meerdere keren besteld bij Maatjemeer.nl en iedere keer prima geleverd. Een enkele keer, in het verleden, eens iets geretourneerd en dat werd ook netjes afgehandeld. Ik blijf trouwe klant.
Hoi Terry, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je mooie beoordeling en de vele lieve woorden. Met vriendelijke groeten, Eefje
Er is veel keuze van mooie merken. Als je iets bestelt dan ontvang je dit snel. Bij eventueel retourneren heb je ook snel je geld weer terug. Ook in de winkel word je super aardig geholpen. Blij dat deze zaak bestaat. Veel keus voor mensen m t een maatje meer.
Wat een leuke beoordeling om te lezen zeg! Bedankt voor deze lieve woorden. Ook leuk om te lezen dat je wel eens onze winkel hebt bezocht. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groeten, Karlijn
Snel geleverd, goed verpakt! Blij mee!
Leuk om te lezen dat je blij met ons en de bestelling bent.' Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groeten, Lummie
Goede levering, heerlijk jurkje
Bedankt voor je mooie beoordeling en we wensen je heel veel plezier met de mooie jurk. Met vriendelijke groeten, Tjitske
Lastig dat de broek een beetje kort is, dat is waarschijnlijk mijn eigenschuld. K zal meer moeten letten op de binnenbeen maat. Verder mooie broek en fijne kwaliteit.
Inderdaad jammer dat de broek toch niet helemaal lang genoeg was. Wel fijn dat je toch nog tevreden bent. Bedankt voor je beoordeling. Met groetjes van Jessica.
pakje werd snel geleverd. Ik had een telefonische vraag en deze werd snel en prettig beantwoord. Helaas was de geleverde jurk te groot. Terugzending ging vlot. Zo ook de terugbetaling.
Hoi Rianne, Jammer dat de jurk net wat te groot was gelukkig is alles voor de rest wel naar wens verlopen. Bedankt voor je mooie beoordeling en wie weet kunnen we je de volgende keer wel blij maken met een leuke bestelling. Met vriendelijke groeten, Renske
Voldoet aan alle verwachtingen.
Fijn dat alles naar de verwachtingen voldoet.' Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes, Lummie
Snelle levering!
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Blouse in twee verschillende maten besteld en had ik snel thuis. Na retourneren van een van de blouses werd retour zeer snel verwerkt.
Gelukkig is alles naar wens verlopen. Heel veel plezier met de blouses. Met vriendelijke groet, Antsje
ik had een top van Yoek besteld toen ik hem binnen kreeg gepast had en de kaartjes eraf had gehaald liet ik hem de volgende dag aan mijn man zien. Die zei wat een rare vlekken zitten erop ik schrok en zag tot mijn grote schrik dat er inderdaad vlekken op zaten wat leek alsof het op een vieze grond had gelegen. Ik heb gelijk een mail gestuurd , maar nog geen antwoord gekregen. jammer!!!
Beste Marian, Wat een enorme blunder van ons. Uiteraard mag zoiets niet gebeuren. We hebben uw mail van zondagmiddag op dinsdagochtend rond 9.00 uur beantwoord. Sorry. Eerder lukte vanwege de drukte niet. Enfin we zullen het oplossen. We wachten graag uw reactie via de email af. Nogmaals excuus. Ruud van Doorn Eigenaar Maatjemeer.nl