Top bedrijf.

Mooie kwaliteits kleding, snelle levering. Was voor mij de eerste keer dat ik wat bestelde en ga dat zeker vaker doen.

Mooie site

Mooie site en snelle levering Jammer dat ik.de jurk niet aan kan.

Kwaliteit en service

Snelle levering, goed verpakt Mooie kwaliteit kleding. Ook iets retour gedaan, geen probleem

Snel en goed

Snelle levering en goede afhandeling van retourzending.

Super goede service.

Snelle levering.

Goede prijs/ kwaliteit verhouding en snelle levering. Super.

Ruimgesorteerde webshop met mooie kleding

Snel geleverd, ook bij retour snel afgehandeld. Fijne webshop!

Alles geleverd zoals ik gevraagd had. Kwalitatieve producten.

Veel moois om uit te kiezen.

Mijn eerste bestelling gedaan. Mooie kleding. Meerdere merken, meerdere prijsklassen. Als ik een T-shirt voor ergens onder wil dan wil ik een eenvoudig shirt en het liefst met een leuk prijskaartje. Voor een mooie blouse of jurk kan ik hier zeker ook terecht. Goede overzichtelijke webshop. Al een aantal mooie kledingstukken gezien voor de volgende bestellingen.

Erg tevreden

Fijn hoe snel er geleverd wordt. Al 2x ‘s ochtends vroeg besteld en de volgende dag al ontvangen. Bestel al langere tijd bij jullie en altijd tot volle tevredenheid. Top!!!

Heel snel.herhaling vatbaar.

Goede service.

Mijn bestelling kwam na twee dagen, netjes ingepakt en met heldere informatie. Mooie kleding en merken. Retourverwerking ook duidelijk (te groot) en snelle mail mbt terugstorten van geld, volgende keer dat ik in het Noorden ben probeer ik de winkel zelf te bezoeken.

Snelle een vriendelijke service

Prachtig pak gekocht, snelle service!

snelle levering en goed contact

voor info bebeld, werd goed geholpen. duidelijk info op de site. Snelle levering en snelle retour afhandeling

Keurig verpakt en snelle levertijd

Keurig verzorgd ingepakt, snel geleverd.

Snel geleverd en zorgvuldig ingepakt.

Prima ervaring

Het meeste dat ik besteld heb is mooi en de maten goed. 1 x miskoop, leuk op de foto’s in de hand geen fijne kwaliteit. Nu de linnen jurk, prachtig.

Maatjemeer van 'de Dames uit Akkrum' maken het verschil qua aankleding van de steviger mens.

Vanwege het fraaie aanbod van kleding van diverse merken voor vrouwen met een maatje meer, is het beslist de moeite waard de uitgebreide en overzichtelijke site van Maatjemeer.nl te bezoeken. De kwaliteit is groot evenals het aanbod waardoor de keuze reuze is!

Mooie broek gekocht

Snelle levering en houden je goed op de hoogte qua bestelling.

Correcte levering, en snel

Wat besteld is werd ook geleverd, helaas paste niet. Retourzending is ook eenvoudig.

Veel keus, mooie kleding

Ik bestel regelmatig. Er is veel keus en de kwaliteit is prima. Ook snelle bezorging en bij retournering ook snel je geld weer terug. Helaas, bij mijn laatste bestelling bleek bijna alles een maat te groot terwijl ik wel mijn gebruikelijke maat besteld had. Volgende keer rekening mee houden.

Snelle verzending

Reden waarom ik geen 5 sterren heb gegeven is omdat ik via e-mail contact heb gezocht, op 2 verschillende e-mailadressen, en daar géén reactie op heb ontvangen. Jammer.

Fijn dat ik via de telefoon een vraag kon stellen en dus nog een extra bestelling kon plaatsen.Zag nl een broekpak en wilde de juiste kleur extra erbij bestellen.Maar omdat dat via de website niet altijd goed te beoordelen is was mijn vraag welk artikel er qua kleur past er goed bij.

Duidelijk , snel, kwaliteit

Goede informatie , snelle levering , fijne kwaliteit . Ik ben fan .