Het aanbod is divers, er is altijd wel iets waar ik ik blij van word. Een heerlijk luchtige zomerjurk, mooie blouses, zo kom ik de zomer wel door !
Hoi Irma, Wat super leuk dat je altijd wel dingen bij ons kunt vinden. Dankjewel voor je lieve reactie dit waarderen wij enorm! Wij wensen je een hele mooie zomer toe. Mvg, Tjitske
Maar de bezorging is waardeloos.want er is nog steeds niks ontvangen. En dat ligt toch echt aan post.bl
Hallo MP, Jammer dat PostNL er wat langer over heeft gedaan. Helaas kunnen we hier inderdaad niet heel veel aan doen. Dankjewel voor je begrip. Mvg, Tjitske
Had iets besteld, maar was niet wat ik verwacht had. Retour gestuurd, super geregeld!!!
Hoi Petra, Jammer dat je bestelling niet helemaal naar wens was. Dankjewel voor de mooie beoordeling. Hopelijk ontvang je de volgende keer iets waar je helemaal blij mee bent. Met groetjes, Karlijn
Het bestelde item duurde langer dan normaal voordat ik het binnen had, maar dat lag aan PostNL. Maar toen het binnen was bleek de broek helemaal niet op de afbeelding te lijken. Naar aanleiding van de foto een Bermuda besteld maar een driekwart broek ontvangen. Volgende keer beter.
Hoi Marion, Wat vervelend dat de broek helemaal niet op de afbeelding leek, we gaan er zeker even naar kijken! Ook erg vervelend dat PostNL iets langer duurde. Wel heel erg bedankt voor je begrip en geduld. Met groetjes, Karlijn
Broek terug gestuurd en nog niks gehoord en wel betaald.
Hoi Nelleke, Ik ga er vanuit dat alles nu netjes afgehandeld is! Dankjewel voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Lummie
Mooie kwalitatieve kleding.
Hoi Trudy, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Lummie
Alles is prima gegaan, werd goed op de hoogte gehouden
Hoi Marian, Goed om te horen dat alles prima is verlopen. Dankjewel voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Lummie
Zoals altijd weer prima verzorgd
Hoi Truus, Fijn dat alles goed is verlopen. dankjewel voor je beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Marit
Heerlijke broeken en snel geleverd
Hoi Hellen, Leuk om te horen dat je blij bent met de broeken. Dankjewel voor de mooie beoordeling. Veel draagplezier! Met vriendelijke groetjes, Marit
Tevreden over maat, bezorging en mooie kleding
Hoi Sjani, Wat goed om te horen dat je tevreden bent. Wij wensen je heel veel draagplezier van de gekochte artikel(en)! Met vriendelijke groetjes, Marit
Al veel besteld en naar volle tevredenheid.
Hallo Lidy, Super om te horen dat je tevreden bent. Tot de volgende keer en bedankt! Met vriendelijke groet, Renske
Vriendelijk, eerlijk en behulpzaam.
Hoi Carina, Wat lief, dankjewel. Met vriendelijke groet, Renske
Ook prima
Hallo Jacqueline, Super, dankjewel! Met vriendelijke groet, Renske
Bij al mijn bestellingen als een snelle nette afhandeling ervaren.
Hoi Annelies, Fijn dat je alle bestellingen positief hebt ervaren. Bedankt dat je dit met ons deelt. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Tevreden met mijn bestelling, netjes verpakt, zeker voor herhaling vatbaar!
Hoi Arida, Wat leuk dat het voor herhaling vatbaar is. Dankjewel voor je beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
De bestelde broek voldeed qua kleur aan de plaatjes op de website. Helaas waren de pijpen te kort. Een verbeterpunt voor de producent wat mij betreft. Verzending was met PostNl. Helaas geen betrouwbare partner. Zending aangekondigd, toch weer verschoven etc. Dat gebeurd (veel te) vaak. Mijn advies: kies andere verzender.
Hoi Jacoba, Jammer dat de bestelde broek niet helemaal naar wens was. Ook vervelend dat PostNL de levering uit heeft gesteld. Wel bedankt voor je begrip en positiviteit. Wij nemen je tip mee. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Bestellen is makkelijk, snel afgehandeld en geleverd
Hoi Lonneke, Goed om te horen dat bestellen makkelijk ging. Dankjewel voor je reactie. Met hartelijke groet, Aukje
Hallo Rikie, Goed om te horen. Bedankt! Met hartelijke groet, Aukje
Voor de Pinksteren besteld en direct na de Pinksteren keurig verpakt geleverd.
Hallo Henny, Super dat alles snel geleverd was! Dankjewel voor de mooie beoordeling. Met hartelijke groet, Aukje
Snelle servicev, mooie kleding in webshop.
Hoi Ria, Super dat alles naar wens was. Dankjewel voor de 10! Met vriendelijke groet, Ymkje
Hoi Truus, Mooizo, Bedankt! Met vriendelijke groet, Ymkje
Al een aantal keren wat besteld. Mooie kleding van goede kwaliteit
Hoi Anneke, Fijn dat je blij bent met de kleding. Veel draagplezier! Met vriendelijke groet, Ymkje
Allemaal prima verlopen had een vraagje en meteen antwoord via de mail!! zou zo weer bestellen. Gr Astrid
Hoi Astrid, Wat leuk dat je wel vaker zou willen bestellen. Daar doen we het voor! Dankjewel voor je mooie beoordeling. Mvg, Tjitske
Helaas was de kleur en maat die ik wilde niet meer voorradig
Hoi Evelien, Wat jammer dat wat je eigenlijk wou bestellen niet meer voorradig was. Wel bedankt voor je mooie beoordeling. Mvg, Tjitske
De bestelling kwam op de afgesproken tijd. De jas was de beloofde kwaliteit, maar bleek te groot. Retourlabel zat er al bij. En het geld stond echt weer snel op mijn rekening. .
Hoi Adrie, Wat jammer dat de jas wat te groot was. Wel fijn dat je zo tevreden bent over het gehele proces. Dankjewel voor je reactie. Mvg, Tjitske