Het is vaak moeilijk welke maat nu precies past. Elk model of merk is anders. Ik bestel regelmatig, moet helaas dan ook weer kleding terugsturen omdat het niet past of staat. Daar wordt nooit moeilijk over gedaan. Ik ben een tevreden klant van Maatjemeer. ☺
Hoi Ans, Het is inderdaad soms lastig om de juiste maat te vinden. Jammer dat het dit keer niet helemaal goed was. Wel heel lief dat je een mooie beoordeling voor ons achterlaat. Hopelijk zit je volgende bestelling helemaal perfect! Groetjes, Karlijn
Heel tevreden!
Hoi B, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Lummie
Kwam netjes verpakt aan. Vind het jammer dat je dubbele verzendkosten moet betalen. Helaas viel de kleur mij tegen en had er ook maar 1 van besteld. Dus moest het wel terug sturen. 4,95€ om te laten bezorgen en 4,95€ om te retourneren
Hoi Wendy, Bedankt voor je positieve review en voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je bestelling netjes verpakt is aangekomen. Jammer dat de kleur toch tegenviel en je het artikel daarom hebt moeten retourneren. We begrijpen dat dubbele verzendkosten in zo’n situatie vervelend zijn. Met vriendelijke groet, Lummie
Goede communicatie meteen verstuurd alleen post.nl had weer vertraging. Helaas was de jurk een maat te groot. De volgende dag meteen retour gedaan misschien maken jullie een ander nog blij.
Hoi Jolanda, Dankjewel voor je fijne review! Jammer dat de jurk te groot was, maar fijn dat je verder tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groeten, Lummie
Alles was naar wens en met een snelle levering.
Hoi Mar, Wat leuk om te lezen dat je eerste bestelling meteen goed is bevallen! En natuurlijk helemaal leuk dat je zegt dat dit zeker niet je laatste bestelling is. Heel graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Renske
Mooie kleding, snel verzonden.
Hoi Elisa, Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent met onze kleding en dat je bestelling snel onderweg was. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Renske
Prachtige kleding.
Hoi Yvonne, Zoals gewoonlijk uitstekend, daar worden we natuurlijk heel blij van! Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn dat je onze kleding zo mooi vindt. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Renske
Zeer slechte ervaring. Krijg steeds bericht het komt vandaag. En tot op heden niets gekregen. Baal er enorm van.
Hallo Gon, Wat vervelend om te lezen dat u zo lang op uw bestelling heeft moeten wachten en meerdere keren te horen kreeg dat deze diezelfde dag zou worden bezorgd. We begrijpen dat dit erg frustrerend is geweest en bieden hiervoor onze excuses aan. Na ons contact via de mail is het pakket uiteindelijk alsnog bij u bezorgd. Helaas heeft de bezorging langer geduurd dan verwacht en dat is natuurlijk niet de ervaring die wij u willen bieden. We hopen u in de toekomst een betere ervaring te mogen bieden. Met vriendelijke groet, Marit
Blij met de mooie tuniek, snel en correct verstuurd! Ik kom terug!
Hoi Annet, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je tuniek! Fijn dat alles snel en netjes is verlopen. En natuurlijk vinden we het super om te horen dat je terugkomt. Heel graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Marit
Supersnelle levering en retourbetaling!!
Hoi Loes, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Marit
Ik ben altijd tevreden met wat ik online koop bij Maatje Meer. Geen gedoe , kleding past goed en zit goed, kortom aanrader
Hoi Petra, Wat fijn dat je al vaker bij ons hebt besteld en steeds tevreden bent. Bedankt dat je ons aanbeveelt! Met vriendelijke groet, Marit
Mooie kleding met snel de nieuwste collectie binnen
Hoi Petra, Dankjewel voor je leuke review! We vinden het zelf ook altijd weer leuk om nieuwe items aan de collectie toe te voegen. Fijn dat jij daar ook blij van wordt. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Prachtige kleding, snelle verzending. Helemaal blij mee
Hoi Joyce, Super om te horen dat je zo blij bent met je bestelling. Heel veel plezier met je nieuwe kleding en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van verzending etc.
Hoi Paulien, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over onze levering en communicatie. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Alles netjes verzonden en goede mogelijkheden om weer terug te sturen. Is niet mijn bedoeling maar als het niet past toch fijn dat het zo zonder problemen retour kan Altijd netjes en snel terug gestort Nette communicatie en veel keuze op de website
Hoi Jo, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in ons! Met groetjes, Antsje
Al een paar maal iets besteld en altijd snel en naar volle tevredenheid geleverd gekregen
Hoi Wil, Wat leuk dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en steeds tevreden bent! Ontzettend bedankt voor je vertrouwen. Met groetjes, Antsje
Prima verzorgde bestelling !
Hoi Emma, Dankjewel voor je mooie beoordeling! Fijn dat je bestelling zo goed verzorgd bij je is aangekomen. Veel plezier ermee! Met groetjes, Antsje
Jammer dat de jurk niet mooi verzorgd ingepakt was, was totaal verkreukeld in een parapluachtig zakje gedaan. Moest meteen strijken ... haalt het plezier er wat af.
Hoi Marjon, Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je de jurk prachtig vindt! Wat jammer dat de jurk zo verkreukeld bij je aankwam. We begrijpen heel goed dat je dan eerst moet strijken voordat je er plezier van hebt. Helaas worden deze jurkjes door het merk zelf op deze manier aangeleverd, waardoor we hier bij ontvangst niet altijd invloed op hebben. Onze excuses voor het ongemak en hopelijk kun je inmiddels volop genieten van je mooie jurk! Groetjes, Karlijn
Snelle levering en de aangeschafte jurk was precies zoals ik het verwachtte.
Hoi Lizzy, Wat leuk om te lezen dat de jurk helemaal aan je verwachtingen voldeed! Heel veel plezier met je nieuwe jurk en bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, Karlijn
Kleding vond ik niet mooi. Maar keurig en snel afgehandeld.
Hoi Piet, Jammer dat de kleren niet helemaal naar wens waren. Wel fijn dat je tevreden bent over de afhandeling en dat alles netjes en snel is verlopen. Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld! Groetjes, Karlijn
Super goede service , en ook op vragen per telefoon wordt je zó fijn geholpen . 5 sterren meer dan waard
Hoi Elly, Wat een mooie complimenten, dankjewel! Heel fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent. Vriendelijke groet, Ymkje
Zeer goed. Dik tevreden.
Hallo Rieky, super om te horen dat je dik tevreden bent! Bedankt voor de prachtige beoordeling. Vriendelijke groet, Ymkje
Mooie kleding en snel verzonden.
Hallo B, Leuk om te horen dat je tevreden bent. Dankjewel voor je compliment. Vriendelijke groet, Ymkje
Correcte maat gegevens
Hoi Veroniek, Fijn dat alles klopte. Dankjewel voor je beoordeling. Met hartelijke groet, Aukje