Zeer snelle levering
Ik vind het alleen niet leuk ik heb 2broeken terug gestuurd 140 euro En nu moet ik wel 4,50 verzendkosten bestalen
Beste Coby, Ik kan begrijpen dat dit je wellicht overviel. Echter op zich proberen we op vele manieren duidelijk te maken dat een verzending, waarbij alles retour komt inderdaad geld kost. We zoeken alsnog naar manieren om dat nog beter te communiceren zodat mensen niet verrast worden. Bedankt voor de feedback. Groet, Ruud
Pakketjes worden netjes verpakt en verstuurd. Veel keus op de site.
Leuke winkel en snelle service als je online besteld
Aanrader! Als je iets besteld wordt het altijd snel verstuurd. Ook bij retour zendingen heb je snel je geld weer terug.
Op mijn vraag per mail goed geantwoord. Bestelling wordt snel geleverd en is keurig verpakt.
Voor het eerst iets besteld en werd snel, correct en netjes verpakt geleverd. Maat en shirt waren precies zoals verwacht. Op mijn mailtje werd snel gereageerd en zeer persoonlijk beantwoord. Echt top!
Geweldig,omdat mijn bestelling de volgende dag al geleverd werd.Keurig verpakt in een doosje,met een leuke sticker erop. Super.
Uitstekend!
Snelle levering en mooie merken
Mooie kleding,goede levering !!!
Mijn bestelling werd net als de laatste keer weer heel snel geleverd en netjes verpakt. Ik ben dan ook meer dan tevreden.
Bestel altijd online. Supersnelle levering en bij retourneren snel je geld terug.
Goed bedrijf met mooie kleding, blouse past perfect.
Goede ervaring top winkel
Ik heb hele goede ervaringen met bestellen via Maatje meer. De winkel bezoeken is voor mij te ver rijden, meer dan 200 km. Dus bestellen via de website is voor mij ideaal. Deze keer een zomershirt en vest van Via Appia. Het advies voor het shirt was 1 maatje kleiner te bestellen. En dat klopte. Ik ben er blij mee.
Persoonlijke benadering bij afhandeling van foutje mijnerzijds. Netjes opgelost
Fijn dat er een site is voor mensen met een maatje meer. Vooral zoveel keuze uit verschillende merken. Top
Hallo Maryam, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je reactie. Tot ziens. Groetjes, Lummie
Alles goed geregeld,snel geld retour!
Hoi Mia, Wat leuk om te lezen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes, Nynke
goede website, en goede levering en service
Hoi Lida, Bedankt voor de lieve complimenten. Tot ziens. Groetjes, Nynke
Moest er lang op wachten want post ,nl was zeer laat ! Maar het gestuurde was prima in orden en netjes verstuurd
Hoi Corrie, Jammer dat het pakketje wat vertraagd was. Gelukkig ben je nog wel tevreden over ons! Bedankt voor je reactie. Groeten, Tjitske
Je hebt je bestelde kleding bijna de volgende dag thuis!
Hallo Ineke, Wij zijn elke dag inderdaad druk aan het inpakken. Fijn dat je tevreden bent over ons en onze service. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot ziens. Groetjes, Lummie
Blij met mijn bestelling.
Hoi Anne-Miek, Wat leuk om te horen dat je blij bent met je bestelling. Bedankt voor je reactie en heel veel plezier er van! Groetjes, Eefje
Mijn pakket was met zorg en mooi verpakt, de verzending ging supervlot en snel. Ik ben helemaal tevreden!
Hoi Ilse, Wat super fijn dat je tevreden over ons bent. Wij proberen onze klanten blij te houden en zo te lezen is dat helemaal gelukt. Bedankt voor je reactie en tot snel! Met vriendelijke groeten, Marit