Blij met mijn bestelling.
Hoi Anne-Miek, Wat leuk om te horen dat je blij bent met je bestelling. Bedankt voor je reactie en heel veel plezier er van! Groetjes, Eefje
Mijn pakket was met zorg en mooi verpakt, de verzending ging supervlot en snel. Ik ben helemaal tevreden!
Hoi Ilse, Wat super fijn dat je tevreden over ons bent. Wij proberen onze klanten blij te houden en zo te lezen is dat helemaal gelukt. Bedankt voor je reactie en tot snel! Met vriendelijke groeten, Marit
Fijne webshop.
Hoi Loes, Bedankt voor het compliment en de hele mooie beoordeling. Hopelijk kunnen we je snel weer wat leuke kleding opsturen. Tot ziens. Groetjes, Marit
Altijd precies het bestelde op tijd geleverd en het is weer een verassing als het mooie kledingstuk wordt uitgepakt .
Hartstikke goed
Snelle levering en leuk verpakt
Hoi S.E. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je reactie. Tot ziens. Groetjes, Lummie
Netjes verpakt, mooi vest. Heel tevreden
Hallo Nel, Bedankt voor je mooie beoordeling. Tot ziens. Groetjes, Eefje
Hoi Sjan, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je reactie. Tot ziens. Groetjes, Tjitske
Samen goed overlegd aan de telefoon en er samen goed uitgekomen! Zo zie je maar! Altijd even communiceren en de oorzaak opsporen! Blij dat de firma Maatje meer mij heeft gebeld! Volgende keer zoek ik weer vrolijk op deze website! Dank voor terugbellen!!
Hoi Truus, Super fijn dat alles gewoon goed afgehandeld is. Wij zijn blij ondanks de misverstanden toch nog tevreden over ons bent. Hopelijk kunnen we je snel weer wat leuke kledingstukken opsturen. Bedankt voor je reactie en mooie beoordeling. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Marit
Originele beoordeling
Zeer zeer slecht! Een shirt dat ik 1 april heb besteld m, heb ik op 5 april teruggestuurd! Nooit geen geld teruggekregen, nooit bereikbaar op telefoonnummer dat op de website staat! Gewoon mijn geld kwijt! Hoop dat iemand mij nu eens op belt om overleg hoe dit zo kan gebeuren! Afgeschreven bedrag is € € 79,95! Bij Van Doorn / de Groot!
Zeer snelle levering en de vrolijke kleuren van de twinset zijn geweldig mooi.
Hoi Karin, Wat super om te lezen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je mooie beoordeling. En we wensen je heel veel plezier van je Twinset! Tot snel. Groetjes, Hinke
Levering en service zoals je het wenst en verwacht.
Hoi Mo, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je reactie. Tot ziens. Groetjes, Antsje
Mooie broek,op de juiste dag geleverd
Hallo Diny, Fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent. Wij wensen je heel veel plezier met de broek! Tot ziens. Groetjes, Nynke
Goede bezorging en goede kwaliteit en maat
Hoi Jolanda, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedank voor je reactie. Tot snel! Groetjes, Lummie
De webshop is overzichtelijk en duidelijk, leuk om te zoeken en goed te vinden wat je zoekt. Vervolgens is de kleding eenvoudig te bestellen en komt er snel via de mail alle informatie die je graag wilt ontvangen (bevestiging, versturen en volgen). De kleding is van goede kwaliteit en wordt keurig verpakt verzonden.
Hoi Ella, Wat een ontzettend leuke reactie om te lezen. Bedankt voor je lieve en leuke complimenten. En wij zijn heel erg blij dat je tevreden bent. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groeten, Eefje
Een echte aanrader
Hoi Jacqueline, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je reactie. Tot ziens. Groetjes, Karlijn
Leuk broek besteld en thuisbezorgd maar twijfelde aan de maat , na contact een maatje kleiner besteld. Deze past perfect en andere terug gestuurd. Snelle levering en ruime keus in goede kwaliteit kleding in vele bekende merken . TOP !
Hoi Diny, Wat ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent over je gekozen artikel. Veel draagplezier! Bedankt voor je beoordeling. Groetjes, Renske
Doe zo voort
Mooie merken. Goede afhandeling bestelproces. Kortom: blij mee.
Hoi Joan, Wat fijn dat we je tevreden hebben kunnen maken. Bedankt voor je reactie. Tot snel! Met vriendelijke groeten, Nynke
Netjes en keurig verpakt.
Hallo Ida, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je reactie. Tot ziens. Groetjes, Lummie
Het bestelde product voldeed precies aan mijn verwachtingen. Alleen jammer dat de bezorging door PostNL niet goed ging maar dat werd direct prima opgepakt en er werd direct contact met mij opgenomen.
Hoi Anja, Wij zijn erg blij dat ondanks het probleem van postNL toch alles goed is gekomen. Bedankt voor je reactie en heel veel plezier van je bestelde kledingstuk. Tot ziens. Groetjes, Tjitske
Très bonne expérience !
chère Isabelle, Merci pour votre commentaire. Au Revoir Salutations, Karlijn ------------- beste Isabelle, Bedankt voor je reactie. Tot ziens Groetjes, Karlijn
Helaas besloten de bestelde jurk terug te sturen, de kwaliteit viel toch tegen. Erg jammer! Hoe de retournering afgehandeld wordt, weet ik nog niet. Verder was,alles dik in orde hoor!
Hallo Elize, Jammer dat de bestelde jurk toch niet helemaal goed beviel. Wij hopen dat alles verder goed afgehandeld is. Wie weet kunnen we je binnenkort wat leuks op sturen. Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groeten, Marit
Oh wat fijn! Een mooie broek (fijne stof en er hoeft niets veranderd te worden: zelfs de lengte niet!) die ik meteen aan kan. En snel geleverd. Dank je wel! Hier bestel ik in de toekomst vaker (en ik ga beslist een paar dagen Friesland doen komende vakantie....).
Dankjewel Saskia! Wat heerlijk voor ons om te lezen. Uiteraard hopen we op een lange en mooie relatie. Groet, Ruud
Het is de eerste keer dat ik bij u bestel. Zo op het eerste gezicht is alles positief. Over de kwaliteit van de kleding kan ik natuurlijk nog niks over zeggen Maar het feit dat u contact zoekt over hoe het is gegaan waardeer ik al enorm.
Bedankt Eline, Fijn dat u de moeite heeft genomen voor deze mooie feedback. De kwaliteit wordt in het algemeen als zeer goed ervaren. We hopen dat u dit ook zal ervaren. Groet, Ruud