Alles is goed gegaan.

Blij met mijn bestelling.

Super !

Mijn pakket was met zorg en mooi verpakt, de verzending ging supervlot en snel. Ik ben helemaal tevreden!

Betrouwbaar.

Fijne webshop.

Mooie collectie en goede prijzen .

Altijd precies het bestelde op tijd geleverd en het is weer een verassing als het mooie kledingstuk wordt uitgepakt .

Het was prima voor elkaar.

Hartstikke goed

Snelle levering en leuk verpakt

Netjes verpakt, mooi vest. Heel tevreden

Bij tegenvallende gebeurtenis werd ik heel netjes behandeld!

Samen goed overlegd aan de telefoon en er samen goed uitgekomen! Zo zie je maar! Altijd even communiceren en de oorzaak opsporen! Blij dat de firma Maatje meer mij heeft gebeld! Volgende keer zoek ik weer vrolijk op deze website! Dank voor terugbellen!!

Geweldig mooie twinset ontvangen

Zeer snelle levering en de vrolijke kleuren van de twinset zijn geweldig mooi.

Levering en service zoals je het wenst en verwacht.

Mooie broek,op de juiste dag geleverd

Goede bezorging en goede kwaliteit en maat

Goede webshop, snelle levering, goede kwaliteit

De webshop is overzichtelijk en duidelijk, leuk om te zoeken en goed te vinden wat je zoekt. Vervolgens is de kleding eenvoudig te bestellen en komt er snel via de mail alle informatie die je graag wilt ontvangen (bevestiging, versturen en volgen). De kleding is van goede kwaliteit en wordt keurig verpakt verzonden.

Leuke kleding en zeer snel bezorgd.

Een echte aanrader

Ruime keuze en snelle levering!

Leuk broek besteld en thuisbezorgd maar twijfelde aan de maat , na contact een maatje kleiner besteld. Deze past perfect en andere terug gestuurd. Snelle levering en ruime keus in goede kwaliteit kleding in vele bekende merken . TOP !

Alles ging zeer vlot en snel

Doe zo voort

Mooie merken. Goede afhandeling bestelproces. Kortom: blij mee.

Keurig

Netjes en keurig verpakt.

Het bestelde product voldeed precies aan mijn verwachtingen. Alleen jammer dat de bezorging door PostNL niet goed ging maar dat werd direct prima opgepakt en er werd direct contact met mij opgenomen.

Qualité des articles et rapidité de livraison

Très bonne expérience !

Tot op heden prima!

Helaas besloten de bestelde jurk terug te sturen, de kwaliteit viel toch tegen. Erg jammer! Hoe de retournering afgehandeld wordt, weet ik nog niet. Verder was,alles dik in orde hoor!

Snelle levering, mooi product.

Oh wat fijn! Een mooie broek (fijne stof en er hoeft niets veranderd te worden: zelfs de lengte niet!) die ik meteen aan kan. En snel geleverd. Dank je wel! Hier bestel ik in de toekomst vaker (en ik ga beslist een paar dagen Friesland doen komende vakantie....).

Oo tijd bezorgd en leuke kleding

Het is de eerste keer dat ik bij u bestel. Zo op het eerste gezicht is alles positief. Over de kwaliteit van de kleding kan ik natuurlijk nog niks over zeggen Maar het feit dat u contact zoekt over hoe het is gegaan waardeer ik al enorm.