Très bonne expérience !
chère Isabelle, Merci pour votre commentaire. Au Revoir Salutations, Karlijn ------------- beste Isabelle, Bedankt voor je reactie. Tot ziens Groetjes, Karlijn
Helaas besloten de bestelde jurk terug te sturen, de kwaliteit viel toch tegen. Erg jammer! Hoe de retournering afgehandeld wordt, weet ik nog niet. Verder was,alles dik in orde hoor!
Hallo Elize, Jammer dat de bestelde jurk toch niet helemaal goed beviel. Wij hopen dat alles verder goed afgehandeld is. Wie weet kunnen we je binnenkort wat leuks op sturen. Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groeten, Marit
Oh wat fijn! Een mooie broek (fijne stof en er hoeft niets veranderd te worden: zelfs de lengte niet!) die ik meteen aan kan. En snel geleverd. Dank je wel! Hier bestel ik in de toekomst vaker (en ik ga beslist een paar dagen Friesland doen komende vakantie....).
Dankjewel Saskia! Wat heerlijk voor ons om te lezen. Uiteraard hopen we op een lange en mooie relatie. Groet, Ruud
Het is de eerste keer dat ik bij u bestel. Zo op het eerste gezicht is alles positief. Over de kwaliteit van de kleding kan ik natuurlijk nog niks over zeggen Maar het feit dat u contact zoekt over hoe het is gegaan waardeer ik al enorm.
Bedankt Eline, Fijn dat u de moeite heeft genomen voor deze mooie feedback. De kwaliteit wordt in het algemeen als zeer goed ervaren. We hopen dat u dit ook zal ervaren. Groet, Ruud
Goed en snel bezorgd ! Dank jullie wel. Met vriendelijke groeten. Riet van der Putten.
Hoi Riet. Wat fijn om te zien dat je tevreden bent. Bedankt voor je reactie. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Eefje
Artikel op tijd geleverd en goede service!
Hoi Cindy, Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot snel. Groetjes, Nynke
Goede ervaring, leuke kleding, maat valt goed . Vlotte levering.
Snelle levering van kwaliteitskleding. Toch retourneren dan ook snelle teruggave aankoopbedrag.
Hallo Kaat, Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot snel. Groetjes, Nynke
Ik had een mooie witte broek besteld, snel geleverd, helaas was de maat niet helemaal goed en de broek was voor mij te doorschijnend. Jammer, maar de service van Maatjemeer.nl is prima! Het retour is snel verwerkt. Ik zal zeker een volgende keer hier weer bestellen.
Hoj Jolanda, Wat jammer dat de broek toch niet helemaal naar wens was. Wel heel fijn dat je toch nog tevreden over ons bent en graag nog eens besteld. Wij hopen je snel wat leuks op te sturen. Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groeten, Marit
Snelle levering en netjes verpakt
Hoi Karin, Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot snel. Groetjes, Lummie
Eindelijk een winkel en webshop waar leuke kleding te vinden is in vele maten. De winkel is ook echt een aanrader. Online shoppen werkt snel en correct.
Hoi Petra, Wat een ontzettend lieve reactie heb je geschreven. Bedankt hiervoor. Wij hopen je snel nog eens te zien in de winkel of online. Tot ziens. Groetjes, Tjitske
Zoals altijd een dneelle levering, mooie kwaliteit en goede oasvorm
Hoi Joke, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Wie weet kunnen we je snel weer eens blij maken met wat nieuwe kleding. Tot snel. Groetjes, Tjitske
Hoi Elly, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot snel. Met vriendelijke groet, Antsje
Mooie kleding voor redelijke prijs
hoi Ati, Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot snel. Groetjes, Lummie
Mijn bestelling was er snel en was precies wat ik er van verwachtte. Dus ik ben super tevreden.
Hallo Lian, Wat fijn dat we je blij hebben kunnen maken. Bedankt voor de mooie beoordeling. Hopelijk tot snel. Groetjes, Renske
netjes geleverd en snelle terugbetaling
hoi Anke, Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot snel. Groetjes, Lummie
Snel geleverd en bij retour snel mijn geld terug . Ik heb alweer een nieuwe bestelling geplaatst.
Hoi Corrie, Wat leuk dat je nog een keer hebt besteld. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot ziens. Groetjes, Marit
Snelle levering van mijn bestelling, netjes verpakt. Blij met mijn colbertjasje !
Hallo CdR, Wat fijn om te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor de mooie beoordeling. Heel veel plezier met je colbertjasje! Met vriendelijke groeten, Marit
Al jaren koop ik hier mijn kleding, meestal online. De informatie klopt altijd, zodat ik vrijwel nooit iets hoef terug te zenden. Een heel prettig bedrijf.
Hoi Joke, Wat leuk dat je vaker bij ons besteld en altijd nog tevreden bent. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Tot ziens. Groetjes, Marit
Goed verpakt als pakketje, en snel geleverd.
Hoi Yvonne, Fijn om te horen dat je positief over ons bent. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot snel. Groetjes, Lummie
Snelle levering, exact zoals omschreven. Mooi ingepakt en erg attente verkopers. Zeker een aanrader!
Hoi Ria, Wat leuk om te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Tot snel. Groetjes, Renske
Bestellen in de webshop gaat makkelijk. Levering is snel en keurig verpakt.
Hallo Nellie, Bedankt voor je reactie en mooie beoordeling. Tot ziens. Groetjes, Eefje
Fijne webshop prima kwalteit kleding en snelle service. Top!
Hoi Jacintha, Wat fijn dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je reactie. Groetjes, Lummie.
Het door mij bestelde shirt werd snel en keurig verpakt geleverd!
Hoi Kitty, Bedankt voor je reactie. Veel plezier van je shirt. Groetjes, Marit
Makkelijk bestellen, vlot leveren.
Hoi Lida, Fijn dat alles goed is gegaan. Bedankt voor je reactie. Groetjes, Tjitske