Ik heb een jasje besteld, niets ontvangen behalve een restitutie van het aankoopbedrag minus verzendkosten van een verzending die niet bestaat.
Dit had nooit mogen gebeuren. Alsnog onze excuses. Groet, Ruud
Mijn bedteling voldeed aan mijn verwachting.
Hoi Jolanda, Super dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je reactie. Tot ziens. Groetjes, Antsje
Alles verloopt helemaal naar wens!
Hoi Janny, Fijn dat alles goed is gegaan, bedankt voor je reactie. Groetjes, Antsje
Ik bestel via de site. Deze werkt prima. Je wordt netjes op de hoogte gehouden. Pakketje is snel binnen. Alles netjes verpakt. Retour is ook prima. Snelle terug betaling. Kleding van plusbasic wat ik hier heeft een prima kwaliteit. Je kunt hier zeker veilig bestellen!
Hallo M.H, Wij doen erg ons best om onze klanten tevreden te houden. En het is daarom ook super om te lezen dat dit gelukt is. Bedankt voor het schrijven van deze lieve reactie dat helpt ons als bedrijf heel erg. Wie weet kunnen we je snel weer eens blij maken met wat nieuwe artikelen. Tot snel. Groetjes, Marit
Goede ervaringen. Snelle service. En vol op keus. Ga zo door dames
Hoi Ada, Fijn om te lezen dat je een positieve shop ervaring bij ons had. Bedankt voor de lieve complimenten. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Marit
Ik heb iets retour gestuurd, omdat het shirt te klein was. Werd perfect afgehandeld Het artikel een broek heb ik gekocht. Prima kwaliteit.
Hoi Karin, Fijn dat alles goed is gegaan met je bestelling. Wij wensen je veel plezier van de broek. Groetjes, Lummie
Positiv. Schnelle Lieferung. Zum Retouren kann ich noch nichts Sagen. Bon noch am warten ob es mit der Rückerstattung Pay pal klappt. Sie vermerken immer bei hmgezahlt mit Idel. Größe der Kleidung top! Könnte esrwas mehr Auswahl an Hosen Jeans mit kurzer Beinlänge geben. Ich empfehle Sie weiter!!
Snelle levering, leuke kleren.
Hoi Anne-Marie, Leuk dat je bij ons hebt besteld. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot ziens. Groetjes, Eefje
Goede service .. snelle afhandeling
Hoi Dianne, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij zijn erg blij dat je tevreden over ons bent. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Marit
GROTE COLLECTIE GROTE MATEN IN DE GOEDE MERKEN MET GOEDE PASVORM . BIJ TERUGSTUREN DIRECT BEVESTIGING EN SNEL TERUGSTORTEN VAN HET BETAALDE BEDRAG
Hoi Mary, Wat fijn dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Antsje
Goede service. Snelle levering en netjes verpakt pakket ontvangen. Ook het retourneren verloopt soepele en snel. Kom hier zeker terug.
Hoi D, Wat fijn om te lezen dat je een positieve shop ervaring hebt gehad. Bedankt voor de mooie beoordeling en de lieve woorden. Wie weet kunnen we je snel weer eens blij maken met wat nieuwe kleding. Groetjes, Nienke
Super leuke kleding en snelle levering erg tevreden
Hoi Elisa, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij zijn erg blij dat je tevreden over ons bent. Tot ziens. Groetjes, Renske
2 kledingstukken besteld maat 46 deze werden al snel bezorgd Netjes verpakt met evt. Retourbon erbij Maar dit was gelukkig niet nodig, vestje en blouse zitten perfect en het staat erg leuk op mijn rokje
Hoi Gerry, Wat fijn om te lezen dat de 2 bestelde artikelen goed bevallen. Bedankt voor het tijd nemen om deze beoordeling te schrijven. Tot ziens. Groetjes, Renske
Mooie smaakvolle kleding. Prima pasvorm. Bestelling correct uitgevoerd. Wat er op de website staat wordt nagekomen.
Hoi Anneke, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor de lieve woorden en de mooie beoordeling. Tot snel. Groetjes, Tjitske
Hallo SJ, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij zijn erg blij dat je tevreden over ons bent. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Nienke
Deze modezaak verkoopt prachtige kleding voor dames met een maatje meer. Ik shop hier heel graag en ik zal dat in de toekomst ook blijven doen. Wat er zo goed is buiten de leuke kleding? Vooral de vriendelijkheid die je voelt, de kleding die met zorg is ingepakt en vlot verstuurd wordt en het gepersonaliseerde briefje in de doos. Dit is echt een super fijne winkel om te shoppen, een echte aanrader!
Hoi Caroline, Wat een ontzettend leuke beoordeling om te lezen. Bedankt voor de vele lieve complimenten. Wij hopen je snel weer wat leuks op te kunnen sturen. Nogmaals bedankt. Groetjes, marit
Snelle en correcte levering.
Hallo Liliane, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij zijn erg blij dat je tevreden over ons bent. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Eefje
Heel fijn dat je op de hoogte gehouden wordt van ontvangen bestelling, dat hij onderweg is, en erg blij met mijn nieuwe jurk.
Hoi Ivonne, Wat fijn dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. en heel veel plezier van je jurk! Tot snel. Met vriendelijke groeten, Marit
Vriendelijke benadering en goed advies.
Hoi Ingrid, Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot snel. Groetjes, Lummie
Was 'in den beginne' al klant in (heel gezellige!!)winkel in Akkrum. Een toen daar gekochte winterjas hangt nog steeds op de kapstok........ Inmiddels verhuisd keer ik terug middels de webwinkel voor de goed zittende broeken van KJBrand en langer vallende kleding van Yoek en Yesta. Misschien een idee om ook de langer vallende collectie van Gozzip op te nemen?
Ik wordt netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken
Hoi Sjan, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij zijn erg blij dat je tevreden over ons bent. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Nienke
Maatjemeer heeft bijzonder veel keus voor de vrouwen met een grote maat. Doordat ze zoveel merken verkopen is er altijd wel een merk wat je aanspreekt. Na de bestelling wordt er vlot geleverd. Past iets niet, dan kunnen de artikelen op een gemakkelijke manier retour gestuurd worden. Binnen 2 dagen staat het geld van de retouren alweer op je rekening!
Hoi Loes, Wat een ontzettend mooie beoordeling heb je voor ons geschreven. Bedankt hiervoor. Wij hopen je snel weer eens blij te kunnen maken met een leuk pakketje. Met vriendelijke groeten, Marit
De bestelde blouses werden binnen twee werkdagen in goede staat geleverd via post.nl Ben er erg blij mee en zal vaker jullie site bezoeken. Jullie winkel bezoeken zal iets lastiger worden omdat ik in zuid-Limburg woon maar daarom is het online winkelen een prima alternatief.
Hoi Helma, Erg fijn dat je positief over ons bent. Stel je komt toevallig een keer in Friesland ben je van harte welkom in onze winkel. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot snel. Groetjes, Nienke
Helaas nog niet vaak geslaagd bij dit bedrijf maar ze zijn heel klantvriendelijk.
Hallo Olga, Jammer dat je nog niet vaak bent geslaagd bij ons. Wij hopen je wel binnenkort iets leuks op te kunnen sturen. Bedankt voor de beoordeling. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Lummie
Zeer tevreden van Maatjemeer! Post.nl is daatentegen geen aanrader, pakketje is lang onderweg geweest en je krijgt daar weinig info over. Hier in Belgie hebben we geen goede ervaringen met post.nl.