Webshop supersnelle levering

Besteld en snel geleverd. Netjes ingepakt en mooie producten

Goede service makkelijke website

Zoals hierboven al staat.

Snelle levering en helemaal blij met mijn jas!

Goed online advies over maatvoering en snelle levering. Zorgvuldig verpakt. Kom graag een keertje langs in de winkel!

Mooi assortiment

Snelle bezorging

Leuk

Fijn dat er veel keuze is mooie artikelen . En een fijne service heb bij mijn bestelling een speciaal verzoek gedaan m.b.t.bezorgmoment en daar werd goed op ingespeeld. Leuk mailcontact met de medewerkers hierover.

Kwaliteit

Gewoon goed, handig online besteld en snel geleverd.

Snelle en correcte levering, goede service

Voldoende

Ik heb een bestelling gedaan. Achteraf bleek dat er een ‘vertraagd’ onderdeel in zat. Na hier achteraan te hebben gebeld, waar ik ontzettend vriendelijk werd geholpen werd mijn bestelling verzonden. Tip meld of mail de besteller dat hij langer kan duren door een leveringsprobleem. Dan weet zij dat het langer kan duren dan de gestelde termijn.

Super blij mee

Super blij mee! En een snelle levering!

Mooi assortiment

Maatje Meer heeft zo’n ruim assortiment met mooie stijlvolle passende kleding!

Fijne webshop

Zeer tevreden over de snelle levering en zij hebben de merken die ik graag draag.

Perfecte aflevering

Mijn kleding was er zeer snel en ontzettend netjes vepakt!

Snel en goed geleverd

Super netjes en snel!

Mijn bestelling was er zeer snel en keurig verpakt. Ook goed te volgen met track and tracé via post nl. Super bedrijf en service.

leuke kleding

Maatjemeer heeft een mooie collectie kleding. Wat beter kan is de omschrijving van een model en de foto’s, ook close up van de stof.

Correct

Mooie site en correcte behandeling.

prima service

De bestelling was snel bij mij bezorgd maar jammer de blouse was te groot en dus retour gestuurd.

Snelle levering Ben een tevreden klant

Super goede service

Fijne kleding van goede kwaliteit. Ook als iets net niet past kun je het altijd terug sturen en wordt de terugbetaling snel geregeld.

Erg tevreden

Erg blij met mijn aankopen. Service is geweldig. 1 blouse moest ik ruilen (te groot) de volgende dag had ik al een nieuwe blouse binnen. Ik blijf hier zeker kopen.

Heel blij mee . Maat perfect keurig ingepakt Super bedankt

Snel geleverd en netjes

Snel geleverd Netjes En zoals omschreven.