Fijne kleding van goede kwaliteit. Ook als iets net niet past kun je het altijd terug sturen en wordt de terugbetaling snel geregeld.
Hallo Ati, Fijn dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Lummy
Erg blij met mijn aankopen. Service is geweldig. 1 blouse moest ik ruilen (te groot) de volgende dag had ik al een nieuwe blouse binnen. Ik blijf hier zeker kopen.
Hoi Elly, Wat fijn dat alles uiteindelijk toch goed is verlopen. Ik hoop dat je blij bent met de blouse. Bedankt voor deze mooie beoordeling en de lieve complimenten. Met vriendelijke groeten, Eefje
Heel blij mee . Maat perfect keurig ingepakt Super bedankt
Hallo Diny, Wat leuk om te horen dat je blij met je bestelling bent. Bedankt voor de mooie beoordeling en de lieve complimenten over de service. Met vriendelijke groet, Marit
Snel geleverd Netjes En zoals omschreven.
Hallo Edith, Fijn dat alles goed is verlopen. Bedankt voor de mooie beoordeling en tot ziens. Groetjes, Ali
Mooie blouse van fijn materiaal
Hallo Femke, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de blouse. Wie weet kunnen we je binnenkort weer een leuke bestelling opsturen. Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Lummy
Betrouwbaar, klantgericht en goede communicatie!!
Hallo Anneke, Super fijn dat alles naar wens is. Bedankt voor de vele lieve complimenten en de mooi beoordeling. Met vriendelijke groeten, Renske
Snelle verzending. Helaas viel de pasvorm tegen, maar retourneren was geen probleem en ook heel snel geld weer teruggekregen.
Hallo Saskia, Jammer dat de pasvorm toch niet helemaal voor jou was. Maar wie weet kunnen we je binnenkort weer een leuke bestelling opsturen. Bedankt voor de mooie beoordeling en de lieve complimenten over de service. Met vriendelijke groet, Karlijn
Netjes bezorgd
Hallo Tiny, Fijn dat alles goed verlopen is. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot ziens. Groetjes, Lummy
Netjes verstuurd
Hallo Gerda, Super dat alles goed en netjes verstuurd is. Bedankt voor de beoordeling. Tot ziens Met vriendelijke groet, Marit
Steeds snel binnen Als de maat niet goed was snel weer retour en nieuwe maat binnen Kleding mooie kwaliteit.
Hallo J, Fijn dat alles naar wens is verlopen en alles snel geleverd is. Bedankt voor de mooie beoordeling en de lieve complimenten. Groetjes, Eefje
Ben heel blij met mijn donkerblauwe rokje. De maat is perfect en het staat mooi. Levering ging zonder problemen.
Hoi Ingrid, Wat fijn om te horen dat je het rokje leuk vind. Ook bedankt voor de supermooie beoordeling en de woorden. Tot snel. Groetjes, Ali
Supersnelle service. Geen problemen gehad. Bedankt.
Hallo Gerlie, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor de mooie beoordeling en de lieve woorden. Tot snel. Groetjes, Renske
leuke kleding, goed omschreven, snel en keurig verzonden. Absoluut een aanrader.
Hallo Sabina, Super om te horen dat alles goed naar wens is verlopen. Bedankt voor de vele lieve complimenten en de mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Lummy
Hallo, Fijn dat alles goed is verlopen. Bedankt voor de beoordeling. Groetjes, Renske
Hallo Marijke, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij hopen je snel weer aan een leuke bestelling te helpen. Met vriendelijke groet, Eefje
Helaas paste de broek niet goed. Dus moest ik het artikel terugsturen maar binnen paar dagen geld retour. Dus goed geregeld
Hallo Janny, Jammer van de broek maar wel heel fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Wie weet kunnen we je snel weer iets leuks opsturen. Bedankt voor de prachtige beoordeling. Groetjes, Marit
De service was goed maar het artikel viel heel erg tegen en kwam erg kreukelig uit de verpakking. Artikel teruggestuurd.
Goed ingepakt,zelfs een retour ticket erbij,kan niet beter
Hallo Jennie, Fijn dat alles naar wens is verlopen. Ook erg leuk om te horen dat je blij bent met onze service. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Groetjes, Renske
Maatjemeer levert snel en handelt ook retourzendingen snel af. Fijn om hier iets te bestellen!
Hoi Tjitske, Super fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen dat je snel weer een kijkje neemt op onze webshop. Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes, Karlijn
levering was snel, spullen zijn van de goede kwaliteit, ook een retour ging prime
Hallo Maja, Fijn dat alles goed is verlopen. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Hinke
Leuke winkel voor curvy vrouwen. Zeer ruime keuze uit verschillende stijlen en merken. Vriendelijke communicatie en snelle en correcte levering.
Hoi Lara, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is. Bedankt voor de vele lieve complimenten en de prachtige beoordeling. Wie weet zien we je snel weer een kijkje nemen op onze site. Met vriendelijke groeten, Lummy
Het pakketje kwam keurig op tijd en het zag er verzorgd uit
Hallo J, Super om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen dat je blij bent met de gekozen kledingstukken. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Tot snel. Met vriendelijke groet, Yfke
Blouse besteld van Via Appia, niet gezien bij het uitpakken en bij het voor de eerste keer dragen bleek er een hele scheur in 1 mouw te zitten bij de naad, bij controle bleek deze ook zo krap langs de naad genaaid. Zo niet leuk dit, weet ook niet of het nog te repareren is, gisteren mail hierover gestuurd maar geen antwoord, Coby Zeeman
Beste Coby, Dit had nooit mogen gebeuren. Alsnog onze excuses. Groet, Ruud
Goede nette bezorging
Hallo Linda, Wat fijn om te lezen dat de blouse je bevalt. Bedankt voor de mooie beoordeling en de complimenten over de service. Met vriendelijke groeten, Marit
Mooie kwaliteit goede levering. Zonder problemen eventueel retour
Hallo Peggy, Super om weer te lezen dat je nog steeds tevreden over ons bent. Bedankt voor de prachtige beoordeling en tot snel. Met vriendelijke groet, Renske