Steeds prima maar nu slecht

Blouse besteld van Via Appia, niet gezien bij het uitpakken en bij het voor de eerste keer dragen bleek er een hele scheur in 1 mouw te zitten bij de naad, bij controle bleek deze ook zo krap langs de naad genaaid. Zo niet leuk dit, weet ook niet of het nog te repareren is, gisteren mail hierover gestuurd maar geen antwoord, Coby Zeeman

Mooie blouse ontvangen

Goede nette bezorging

Prima levering

Mooie kwaliteit goede levering. Zonder problemen eventueel retour

Mooie kleding

Goede service , mooie kleding. Keurige retour service

Goed product,snelle levering

Hele fijne webshop met veel keuze

Al geruime tijd ben ik klant bij deze winkel, altijd tot volle tevredenheid! Een groot assortiment met mooie leuke kleding, voor de vrouw met n maatje meer! N absolute aanrader. Snelle levering en fijne retour mogelijkheden!

Tot nu toe wordt alles snel en naar alle tevredenheid geleverd.

Ik heb nog nooit een negatieve ervaring gehad met dit bedrijf. Ik heb nog nooit iets hoeven te retourneren. Dus tot nu toe altijd heel tevreden over de vlotte levering van de bestelde items.

Snel en netjes bezorgd. Mooie kwaliteit jurk.

Snelle levering. Melding zodra de goede maat weer binnen is.

Snelle levering. Melding zodra de goede maat weer binnen was.

De service is uitstekend, precies zoals ze zeggen op hun site

Jammer genoeg was de jurk toch anders verwacht, en stond deze mij niet leuk. Maar de retourservice ging snel, makkelijk en - en dat is ook niet altijd- zonder verwijten en kosten.

Snelle verzorging

Mooie kwaliteit, mooie collectie kleding

Mooie kleding

Goede kwaliteit snelle bezorging

Alles liep vlot en paste perfect

Alles liep vlot en paste perfect

Teleurstellende ervaring.

Dinsdag 12 maart bestelde ik een broek. Zaterdag 16 maart kreeg ik een telefoontje dat ze goed gezocht hadden maar de broek echt niet hadden. Geen excuses. Wel snelle terugbetaling. Was fijn geweest als ze eerder hadden gebeld aangezien ik de broek had besteld om aan te trekken bij een sollicitatiegesprek de maandag erop. Had geen tijd meer om een andere broek te bestellen.

PRIMA

mooie kollectie , snelle levering, en na retourneren snelle afhandeling en terugstorting

Heel veel keuze in het merk Via appia due. Snelle levering.

Fantastische webshop.

Overzichtelijk webshop met uitstekende producten. Snelle verzending. Moest helaas wat terugsturen, maar ook dit prima afgehandeld.

Veel keuze in grote maten

Goede en snelle levering.

Mooie kleding en snelle levering

Kleding besteld op de mooie website. Binnen 2 dagen geleverd. Heel blij mee. 1 artikel teruggestuurd. De terugbetaling was binnen een week geregeld. Alle lof dus voor Maatjemeer!

Snelle levering, netjes verpakt

Gewoon goed: snel netjes aardig kaartje. Ook de retour (helaas) super snel en goed geregeld.

Snel netjes vriendelijk goede service

Al jaren klant en zeer tevreden over de gegeven service

Mooie merken! Snelle levering!

Mijn favoriete merk is hier goed vertegenwoordigd.

Snelle levering, fijne producten