Kwam dit keer iets later maar dat werd keurig gemeld. In 1 woord Fantastisch.
Hallo Rieky, Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent, ondanks de kleine vertraging. Dankjewel voor je mooie woorden! Vriendelijke groetjes, Jenny
Ik heb al enkele bestellingen gedaan bij Maatjemeer en alles verliep altijd perfect.
Hoi Hilde, Dankjewel dat je weer een positieve ervaring met ons deelt! Fijn dat alles altijd perfect verloopt bij je bestellingen. Vriendelijke groetjes, Jenny
Snelle levering en de trui is naar verwachting. Enige wat tegenzat was DHL, zij verzaakten om langs te komen en moest ik het pakketje ophalen bij een afhaalpunt.
Hallo Hettie, Dankjewel voor je reactie! Wat fijn dat de trui naar verwachting is en dat de levering goed verliep, ondanks het probleem met DHL. Vriendelijke groetjes, Jenny
Veel keus en goede kwaliteit kleding En snelle levering
Hoi Corrie, Dankjewel voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent over onze kleding en de snelle levering. Met groetjes, Ymkje
Weliswaar moest ik het artikel retourneren maar de afhandeling verliep vlekkeloos.
Hallo T., Dankjewel voor je reactie en je complimenten! Fijn dat de retourafhandeling soepel verliep, ook al moest het artikel terug. Met groetjes, Ymkje
Alles klopt !
Hoi Renée, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens was , daar worden wij blij van! Dankjewel voor je mooie woorden en dat je dit met ons wilde delen. Met groetjes van, Ymkje
Hallo Beppij, Dankjewel voor je fijne reactie! Wat leuk dat je onze website en uitgebreide collectie zo waardeert. Dat horen we natuurlijk graag. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Slechte update over de levering wel mooie merken
Hoi Astrid, Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer dat het wat langer duurde en de updates niet duidelijk waren we nemen dat mee om te verbeteren. Fijn dat je onze merken mooi vindt! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Alles keurig verpakt .
Hallo Ans, Wat leuk dat je zo tevreden bent over de levering en verpakking! Dankjewel voor je positieve woorden, dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Hoi Connie, Dankjewel voor je berichtje! Wat fijn dat de levering snel en goed is verlopen. We hopen je snel weer iets leuks op te kunnen sturen! Met vriendelijke groet, Lummie
Goede kwaliteit Goede service Nette afhandeling retour
Hallo Mieke, Dankjewel voor je lieve complimenten. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, service en retourafhandeling. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Lummie
Fijne webshop, mooie winkel, snelle nette levering
Hoi A, Dankjewel voor je mooie woorden! Wat leuk dat je zo enthousiast bent over onze winkel én webshop. Fijn dat de levering ook goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Lummie
Kleding prima Maar als je een vraag hebt, wanneer je de geleverde kleding binnen hebt, krijg je geen antwoord, tja geld is al binnen hè. Tilburg mode is daarin wat nette in alles. Maar goed, dat is mijn mening, kleding etc is prima hier, gaat mij om reactie op een vraag
Hallo Me, Dankjewel dat je je ervaring met ons deelt. Jammer dat je geen reactie kreeg op je vraag dat had niet mogen gebeuren. We nemen dit mee zodat we het beter kunnen doen. Fijn dat je verder tevreden bent over de kleding. Groetjes, Antsje
uitstekend
Hoi Marlies, Dankjewel voor je fijne beoordeling! Wat goed om te horen dat alles uitstekend is verlopen. Dat waarderen we echt. Groetjes, Antsje
Vlotte service
Hallo MS, Dankjewel voor je reactie! Wat leuk dat je tevreden bent met je nieuwe broek en onze vlotte service. We wensen je er veel plezier mee! Groetjes, Antsje
Keuze genoeg, snelle levering.
Hoi Gonny, Fijn dat je tevreden bent over ons aanbod. Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes, Antsje
Bestellen is eenvoudig en wordt snel geleverd. Vragen over de kleding worden keurig beantwoord.
Hallo Trix, Wat leuk om te horen dat het bestellen soepel verloopt en dat je tevreden bent over onze service. Dank je wel voor je fijne woorden! Met vriendelijke groeten, Renske
Ik vind het jammer dat de jassen voor een groot deel alleen online te koop zijn. Persoonlijk vind ik het prettig om jassen te passen in de winkel, en niet weer terug te sturen. Dit zijn vaak duurdere items die je goed wilt bekijken en passen.
Hoi Karin, Bedankt voor je feedback. We begrijpen goed dat je jassen liever in de winkel past dat nemen we zeker mee als aandachtspunt. Fijn dat je verder tevreden bent over onze collectie! Met vriendelijke groeten, Renske
Maatje meer heeft een ruime collectie waar ik me goed in kan vinden. Ik hoef niet bang te zijn dat een trui te kort is of iets dergelijks want mijn lengte en breedte zijn wel wat groot.
Hallo Sylvia, Wat mooi om te lezen dat je blij bent met onze collectie en pasvorm. Fijn dat je bij ons kleding vindt die goed bij je past! Bedankt voor de mooie beoordeling Met vriendelijke groeten, Renske
Trui, zoals beschreven. Snelle levering, blij mee!
Hoi Petra, Wat leuk dat je zo blij bent met je aankoop! Fijn dat de trui aan je verwachtingen voldoet en snel geleverd is. Vriendelijke groeten, Aukje
Mijn ervaring is over het algemeen prima. Waar ik op zou willen aandringen is, vermeld “altijd” de afmetingen die er toe doen, zoals b.v. de lengte van een artikel en de samenstelling van de stof, dat trekt je sneller over de streep, om te kopen. Wat verzending en eventuele retourbetaling betreft, dat gaat goed.
Hallo Lia, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Je tip over het vermelden van maten en stoffen waarderen we enorm we nemen dat graag mee. Fijn dat de service verder naar wens was. Vriendelijke groet, Aukje
Je krijgt echt kleding van een goede kwaliteit en met een goede pasvorm. Dit keer duurde de levering iets langer dan ik gewend ben.
Hoi Joke, Wat fijn dat je onze kleding zo goed van kwaliteit vindt en dat de pasvorm bevalt. Dank je wel voor je geduld met de levering, dat waarderen we! Vriendelijke groet, Aukje
Wat een mooie en duidelijke webshop met een prachtige selectie kleding voor plussize dames. Eindelijk een plek waar je met plezier kunt shoppen en zoveel mooie kledingstukken vindt – een verademing! Ik word er helemaal hebberig van. ;) Mocht er iets niet goed passen, dan kun je het altijd eenvoudig retour sturen. En als je een vraag hebt, word je telefonisch ontzettend vriendelijk geholpen. Echt een aanrader!
Hallo Sunshine, Wat een prachtige review, dank je wel! Wat leuk dat je zo enthousiast bent over onze webshop en service. Je woorden toveren echt een glimlach op ons gezicht. Met vriendelijke groetjes, Marit
Snelle levering en een groot assortiment. Blij dat ik deze webshop gevonden heb.
Hoi Silvia, Wat leuk dat je blij bent met je bestelling en onze collectie! We hopen dat je nog vaak met plezier bij ons komt shoppen. Met vriendelijke groetjes, Marit
Superleuke mode en merken
Hallo Susanne, Wat fijn om te horen dat je onze mode en merken zo leuk vindt. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Met vriendelijke groetjes, Marit