Snelle levering, fijne producten

Topbedrijf

Snelle levering en bij eventuele retour snelle terugbetaling

Correcte behandeling

Zeer vriendelijk. Altijd op tijd geleverd. Niet goed geld terug en binnen een korte tijd. CHAPEAU

Service voorop

Voor mijn schoonmoeder 4 shirts besteld. Ze had er echt zin in! Helaas voldeden de shirts niet aan de verwachting. Is voor het eerst, ze slaagt altijd bij MM. Mijn grote complimenten voor de correcte afhandeling. Had binnen een paar dagen mijn geld terug. Omdat mijn schoonmoeder zelf niet meer naar de winkel kan, neem ik binnenkort mijn laptopje weer mee en zoeken we weer wat prachtigs uit.

Hele fijne webshop

Fijne webshop, veel keuze uit leuke merken. Snelle levering.

Snelle levering, mooie artikelen, prima afhandeling van retouren.

Maatjemeer is een fijne website om kleding te bestellen

Ik heb al meerdere malen kleding besteld bij Maatjemeer. Alle bestellingen zijn goed ingepakt en snel geleverd. Deze keer heb ik 2 zomervestjes besteld en die zijn fijn. Ik ben blij met Maatjemeer.

Snelle service!

De bestelling heel snel ontvangen en de bloes is prachtig!

Keurig en snel

Prima ervaring , niets op aan te merken. Het bestellen via webshop lukte niet, ook niet vanuit de winkel, maar dat is handmatig opgelost.

Prima webshop

Duidelijke webshop. Geeft goed aan of kleding op voorraad is. Ook retouren snel en goed afgehandekd

Snel gekregen

Snelbericht , keurig verpakt met evt een retourticket. Maar die was niet nodig! Alleen post .nl was onduidelijk ,maar jullie waren Prima!

Prima vlotte afhandeling

Snel en goed

Mooie kledij en goede kwaliteit. De dag na de bestelling werd het al thuis geleverd! Dikke duim voor jullie!

Ging goed

Nooit een probleem Jammer dat de kleding te groot was in gevolg maar naar de winkel

Super snel bezorgd,

Super snel bezorgd, ik heb 1 kledingstuk terug moeten sturen omdat deze te groot was, ook weer snel het geld teruggestort .

De webpagina is overzichtlijk en ruime keuse . Voor een maatjemeer is dit erg prettig. Het is netjes vepakt. En goed verzorgt. Mooie merken. Uit ervaring gesproken . En snelle levering. Dus een aanrader om hier je kleding te kunnen kopen.

Altijd goed

Alweer een mooi shirt ontvangen, deze keer eentje van Mona Lisa, ik ben er blij mee. Bestelling snel en netjes ontvangen. Hopelijk komen er nog nog een aantal leuke exemplaren op de website, ik wil er nog wel iets bij voor deze zomer.

betrouwbaar

al enkele keren iets in de webshop gekocht

Mooie kwaliteit, snelle bezorging, goed maat advies

Super snelle levering.

Super snelle levering.

Goede website en op facebook worden op een geweldige manier mooie foto,s geplaatst van voor en achterzijde kleding

Niet zo blij

Op de foto een leuke jurk besteld dacht ik. Helaas leek het een stukje dunne goedkope stof te zijn die meer leek op een nachtjapon. De prijs vond ik niet in verhouding. Teruggestuurd met de gedachte dat het geld snel terug gestort zou zijn, zoals beloofd, ook dat is nog niet binnen. Een tip…. Wanneer je kleding verkoopt voor een maatje meer laat deze dan ook zien bij dames met een maatje meer. In het geval van de jurk een misser. Heb wel eens eerder iets besteld wat erg tegen viel en heb de rit vanuit Rotterdam maar eens gedaan. Dan zie je wat je koopt. Die ervaring was beter maar om telkens vanuit Rotterdam naar Akkrum te rijden is een beetje te.

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Wil liever achteraf betalen

Mijn bestelling was een cadeautje

Goede snelle levering en de bestelling voelde als een cadeautje, er was zoveel zorg aan besteed :-)

Als altijd