Vlotte levering

Ziet er allemaal prima uit.

Hetgene wat ik besteld had was prima,maar kende de kwaliteit al via appi due al. Alleen jammer dat het in zak zit en kreukels,betaal er een hoop geld voor. Dus afleveren bij klant,mag wel wat netter,tenzij je gelijk je kleding graag strijkt het oogt mooie als het in een doosje zit met dun papier erom heen en een kaartje met dank u wel,dan komt het anders over,dan hier een zak kleding met twee zakken kleding,sorry,dit is mijn ervaring en maak het bij andere online bedrijven anders mee.

Eenvoudig, snel en correct! Blij met mijn bestelling

makkelijk bestellen vlot geleverd

Prima geregeld

Mijn eerste bestelling was een positieve ervaring. Snel geleverd, mooie kwaliteit stof en een goede maatvoering. Kortom voor herhaling vatbaar.

Duidelijke website en snelle levering

Kledingstuk was netjes verpakt. Op de website goed en duidelijk weergegeven.

Prima verlopen.

Leuke webshop met mooie kleding

Goed verzorgd.

Prima.

Afhandelen van retour ook prima geregeld

Mooie kleding, snelle levering.

Mooie pak gescoord op de website. Snelle levering en goede service. Helaas stond het jasje mij niet mooi en heb ik deze geretourneerd. Heel gebruiksvriendelijk was er een retour sticker meegestuurd waar ik gebruik van kon maken. En het retour bedrag stond snel weer op mijn rekening. Top!

Alles prima en snel geregeld

Goede ervaringv

Fijne webshop en goed advies!

Prettige communicatie

De bestelling was er snel, was mooi verpakt en met een vriendelijke brief met duidelijke informatie over retourbeleid. Hier ga ik vaker bestellen.

Erg tevreden

De kleding is van goede kwaliteit, werd snel geleverd en de pasvorm was goed. Ik ga zeker vaker bestellen.

Snelle levering, mooie producten

Snelle levering en terugstorten van geld.

Zeer betrouwbaar en goede communicatie!

Ik ben heel blij met MM. Goede afhandeling, ook bij retour zending. Mooie kwaliteit kleding en veel keuze.

Snelle levering en ook snel geld terug na retour.

Kwalitatief goede en mooie kleding

Correcte en snelle levering.

Super leuke kleding voor dames met een maatje meer!

Maatjemeer.nl is een hele leuke webshop voor dames met een maatje meer. Er is voor ieder wat wils, allerlei printjes, kleurtjes en stofjes. Makkelijk bestellen, goed verpakt, een persoonlijk berichtje in de doos en zeer snel geleverd! Ik heb hier al vaker geshopt en ik zal dat in de toekomst ook blijven doen. Deze winkel is een echte aanrader!

Snelle, correcte levering!

Mooie collectie! Bij retour snel het geld terug!

Snel en goed

Snelle kevering en mooie kwaliteit

Kwaliteit

Prachtige jurk gekocht. Goede kwaliteit en snelle levering. Tip... ik zou een mooie verpakking doen.

super service en goede prijs kwaliteit verhouding

Bestellen is simpel, kleding komt overeen met wat je op de site ziet. Maatvoering is kloppend. Goede sale.

Bestelling per ommegaande bezorgd. Twee mooie shirts gekocht. Retourbetaling erg snel afgehandeld. Zeer plezierig!

Prima en snel afgehandeld