Ziet er allemaal prima uit.
Hoi Hanneke, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Bedankt voor de prachtige beoordeling en we hopen je snel weer eens blij te maken met een mooi kledingstuk. tot snel. Groetjes, Eefje
Hetgene wat ik besteld had was prima,maar kende de kwaliteit al via appi due al. Alleen jammer dat het in zak zit en kreukels,betaal er een hoop geld voor. Dus afleveren bij klant,mag wel wat netter,tenzij je gelijk je kleding graag strijkt het oogt mooie als het in een doosje zit met dun papier erom heen en een kaartje met dank u wel,dan komt het anders over,dan hier een zak kleding met twee zakken kleding,sorry,dit is mijn ervaring en maak het bij andere online bedrijven anders mee.
Eenvoudig, snel en correct! Blij met mijn bestelling
Hallo chantal, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de service. Wij zijn ook erg blij om te horen dat je blij bent met je bestelling. Hopelijk kunnen we je snel weer eens blij maken met een leuk kledingstuk. Groetjes, Eefje
makkelijk bestellen vlot geleverd
Hoi Berna, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Bedankt voor de prachtige beoordeling en we hopen je snel weer eens blij te maken met een mooi kledingstuk. tot snel. Mvg, Renske
Mijn eerste bestelling was een positieve ervaring. Snel geleverd, mooie kwaliteit stof en een goede maatvoering. Kortom voor herhaling vatbaar.
Hoi Fenna, Wat leuk dat je voor het eerst bij ons hebt besteld. Ook erg fijn dat de ervaring positief was. Bedankt voor deze prachtige beoordeling. En we hopen je snel weer eens blij te maken met een mooi kledingstuk. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Lummy
Kledingstuk was netjes verpakt. Op de website goed en duidelijk weergegeven.
Hoi Regina, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Bedankt voor de prachtige beoordeling en we hopen je snel weer eens blij te maken met een mooi kledingstuk. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Marit
Leuke webshop met mooie kleding
Hoi Marianne, Bedankt voor de mooie beoordeling en de complimenten. Fijn dat alles goed is verlopen. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Hinke
Prima.
Hallo H, Bedankt voor de prachtige beoordeling. Hopelijk kunnen we je snel weer eens blij maken met een leuk kledingstuk. Tot ziens. Groetjes, Eefje
Afhandelen van retour ook prima geregeld
Hallo N, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot ziens. Groetjes, Eefje
Mooie pak gescoord op de website. Snelle levering en goede service. Helaas stond het jasje mij niet mooi en heb ik deze geretourneerd. Heel gebruiksvriendelijk was er een retour sticker meegestuurd waar ik gebruik van kon maken. En het retour bedrag stond snel weer op mijn rekening. Top!
Hoi Rianne, Wat een leuk berichtje heb je voor ons geschreven. Bedankt voor de lieve complimenten en de prachtige beoordeling. Jammer dat het jasje toch niet helemaal iets voor jou was. Misschien kunnen we je snel weer eens blij maken met iets nieuws. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Marit
Goede ervaringv
Hoi Alice, Wat leuk om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot snel. Mvg, Renske
Fijne webshop en goed advies!
Beste Gr, Wat een mooie beoordeling. Erg fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor de mooie en lieve complimenten. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Lummy
De bestelling was er snel, was mooi verpakt en met een vriendelijke brief met duidelijke informatie over retourbeleid. Hier ga ik vaker bestellen.
Hoi Karin, Super om te horen dat alles goed is verlopen. Bedankt voor de prachtige beoordeling en de lieve complimenten. Wij hopen je snel weer eens blij te maken met een leuk kledingstuk. Tot snel. Met vriendelijke groet, Lummie
De kleding is van goede kwaliteit, werd snel geleverd en de pasvorm was goed. Ik ga zeker vaker bestellen.
Hallo Hetty, Wat leuk om te lezen dat je tevreden over ons bent. Ook erg fijn dat het kledingstuk naar wens is. Bedankt voor de vele complimenten en de mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Marit
Snelle levering en terugstorten van geld.
Hoi Hannie, Fijn dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot ziens. Groetjes, Eefje
Ik ben heel blij met MM. Goede afhandeling, ook bij retour zending. Mooie kwaliteit kleding en veel keuze.
Hoi Anneke, Wat leuk om te lezen dat je blij met ons bent. Dankjewel voor de lieve complimenten. Tot snel. Mvg, Renske
Snelle levering en ook snel geld terug na retour.
Hallo Tineke, Wat fijn dat alles goed is verlopen. Dit keer was het kledingstuk misschien niet helemaal naar wens maar, wie weet kunnen we je weer een keer blij maken met iets leuks. Gr. Lummie
Correcte en snelle levering.
Hoi Gerri, Bedankt voor de mooie beoordeling en de complimenten. Super dat je tevreden over ons bent. Tot ziens. Gr. Lummie
Maatjemeer.nl is een hele leuke webshop voor dames met een maatje meer. Er is voor ieder wat wils, allerlei printjes, kleurtjes en stofjes. Makkelijk bestellen, goed verpakt, een persoonlijk berichtje in de doos en zeer snel geleverd! Ik heb hier al vaker geshopt en ik zal dat in de toekomst ook blijven doen. Deze winkel is een echte aanrader!
Hallo Caroline, Wat een ontzettend leuk en lief berichtje heb je voor ons achter gelaten. Wij zijn erg blij dat we je blij hebben kunnen maken. Bedankt voor deze prachtige beoordeling en de lieve complimenten. En we zien je heel graag nog een keer terug voor wat mooie kledingstukken. Met vriendelijke groeten, Marit
Mooie collectie! Bij retour snel het geld terug!
Hoi Lidy, Bedankt voor de lieve woorden en de mooie beoordeling. Fijn om te zien dat je tevreden over ons bent. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Marit
Snelle kevering en mooie kwaliteit
Hallo Hanny, Super om te horen dat je tevreden bent met je kledingstuk(ken). Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Renske.
Prachtige jurk gekocht. Goede kwaliteit en snelle levering. Tip... ik zou een mooie verpakking doen.
Bestellen is simpel, kleding komt overeen met wat je op de site ziet. Maatvoering is kloppend. Goede sale.
Hoi Mariëtta, Bedankt voor deze lieve woorden en de prachtige beoordeling. Het is erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Wie weet kunnen we je snel weer eens blij maken met een leuk kledingstuk. Met vriendelijke groeten, Marit
Bestelling per ommegaande bezorgd. Twee mooie shirts gekocht. Retourbetaling erg snel afgehandeld. Zeer plezierig!
Hallo Anne, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de twee shirts. Ook top dat de service naar wens was. We hopen je snel nog eens blij te maken met een leuk kledingstuk. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Eefje
Hoi Gemma, Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het erg fijn dat alles goed is gegaan. Tot ziens. Gr. Lummie