prima afwikkeling.

Bestelling snel en netjes ontvangen.

Blouse voldoet aan mijn verwachting. Ben erg blij

Snelle service, mooie kwaliteit

Bestelling snel geleverd. Mooie kwaliteit. Was helaas deze keer niet mijn ding.

Vlotte levering

Vlotte levering snelle service top

Geweldig geholpen

Nog een leuke tuniek gescored in de sale. Het is gemakkelijk met bestellen en betalen. Verzending was snel en goed geregeld.

Fijn spul gekocht gelukkig. Blijft altijd n gok dat online shoppen

Post nl kwam idd dag later dan aanvankelijk aangekondigd. En ik vond t gek dat erbij stond dat je ervoor moest tekenen ✍️. Ik had t voor t eerst naar zo’n afhaalmuur laten sturen. De flater broek bleek soepel materiaal maar zooo soepel dat ik binnen n uur op de broek liep. Dus tip voor anderen, wacht met korter maken tot nadat je t in huis gedragen hebt om de goede lengte te bepalen…

Prima levering

Het kledingstuk was op tijd en in goede staat ontvangen

Leuk assortiment en prima service

Deze webshop heeft een mooie en uitgebreide collectie en bij tijden leuke opruiming. De kleding wordt snel en netjes verpakt verstuurd. Ruilen of terugsturen is nooit een probleem en een en ander wordt vlot afgehandeld. Een van mijn favorieten!

Jammer

Doordat je een retour bedrag van 4,95 moet betalen weerhoudt het mij om weer bij jullie te bestellen.

Snelle levering, ook bij terugzending wordt alles snel afgehandeld

Mijn ervaring is uitsteken, grote collectie

Voor elk wat wils

Genoeg keus, gevarieerd aanbod en snelle levering

Snel en mooi!

Snelle levering, keurig verpakt en mooie kwaliteit spullen.

Niks op aan te merken, de bestelling liep op rolletjes. De mooie jurk was mij te groot en moest helaas retour maar dat ging ook perfect. Geld meteen weer teruggestort. Echt prima allemaal!

Het was weer top.

Blauw is mijn kleur. Ik heb dan ook een mooi blauwe trui gekocht met een boordje langs de hals. Ik heb altijd een koude nek. Ben er heel blij mee. Uit de nieuwe collectie een leuke gebreide katoenen blauwwitte trui van Via Appia. Ze passen allebei perfect. Top dus. Ik koop al jaren graag mijn kleding bij Maatjemeer.

Hele snelle nette levering

Hele nette snelle levering.

Heel betrouwbaar

Twijfelde wel of ik vooruit wilde betalen, maar net zo als bepaalde site,s moet ik ook het vertrouwen hebben in een bedrijf en besloot om maar te bestellen 2 verschillende maten vooruit betaald. Het viel vrij ruim uit, Retour gestuurd en opnieuw een maat minder besteld. Met de 2 dagen had ik ook mijn geld retour, en de nieuwe die nog moest komen was ik helemaal blij mee. Fijn adres voor maatje meer.

Mooie kwaliteit mode

Vlot en netjes geleverd. Een mooie aanbieding. Deze winkel heeft goede moderne merken voor een maatje meer.

Uitstekend!

Fijne verkoopsters die je geweldig helpen en direct weten wat je wilt. Uitstekende klantenservice op internet en in de winkel.

Ik kan erg kort zijn, alles was perfect in orde. Snel en ben erg blij met mijn aankoop. Heb dus geen ervaring met terugsturen. Dit is zeker een winkel waar ik terugkom!

Het was weer een fijne levering.

Ook deze keer weer blij met de aankoop.

Prima webshop!

Mijn ervaring van de afgelopen jaren waren unaniem uitstekend: er wordt snel en netjes geleverd en eventuele retouren worden snel afgehandeld.

Prima kwaliteit

Hele mooie blouse prachtige kwaliteit. Helaas is hij te klein. Vandaag 10-2 stuur ik hem met de post terug. Heel jammer, Maar ik blijf jullie in de gate houden.

Top en super snel!

Super snelle levering. Netjes verpakt en kreeg alleen maar complimenten met het dragen van mijn nieuwe jurk!

Fijne webshop

Snelle levering en ook snelle afhandeling retouren.

Snelle levering en corecte afhandeling van n retour! Super service! Zal er zeker vaker bestellen!