De ervaring met Maatjemeer is positief. Dat nodigt uit tot meer.
Bedank Anne. "Dat nodigt uit tot meer". Wat vinden we dat fijn om te horen. Bedankt voor deze opsgteker. Groet, Ruud
Snelle levering en mooi aanbod van merken!
Leuk om te horen Jolanda dat bij jou alles goed is gegaan. En erg fijn dat je de tijd even genomen hebt om ons te recenseren. (Wat een mooi cijfer ! ) Groet, Ruud
Besteld met gebruik maattabel, produkt toch twee maten te groot…. Materiaal viel ook tegen… teruggestuurd… dat is volledig mijn risico… 5€ kwijt… geen produkt Voor evt ruilen moet je ook opnieuw bestellen met opnieuw verzendkosten. Dit was mijn eerste en laatste bestelling
Erg spijtig J. , dat je zo een slechte eerste ervaring met ons hebt gehad. We rekenen inderdaad kosten voor de retours als je daarmee onder de 70 euro besteding komt. Het zij zo. bedankt voor je reactie. Groet, Ruud
Snelle levering en afhandeling bij teruggestuurd item.
Fijn dat het zo goed is gegaan Ivonne. Bedankt voor jou waardering. Fijn dat je de moeite hebt genomen. Groet, Ruud
Prima product, vlotte levering, goed communicatie.
Dankjewel voor dit compliment F. We zijn er erg blij mee. Graag tot een volgende keer. Groet, Ruud
prima service , prima kwaliteit
En een prima reactie van jou. haha. We zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons toebedeeld. We zijn je graarg tot je dienst in de toekomst. Groet, Ruud
Makkelijke site en snelle correcte levering
En zo is het , Truus. Fijn dat je deze reactie wilde geven en beda nkt voor hjet mooie cijfer. Groet, Ruud
Na wat twijfel over de maat even telefonisch contact gehad. Kreeg prima advies en heb het artikel omgeruild voor andere maat. Alles prima geregeld. Erg blij mee.
Goed dat je even gebeld hebt Marian. De kwaliteit van de kleding is overigens wel zo dat de merken behoorlijk maatvast zijn. Wat lief dat he dit even met iedereen wilde delen. Groet, Ruud
Als gewoonlijk prima produkten: een mooi vest en een prachtig warm jasje. Ben er weer heel blij mee. De maten klopten en beide kledingstukken voldeden 100% aan de verwachtingen.
Fijn Joke. En erg bedankt voor deze leuke reactie. Dat doet ons weer goed. We kijken regelmatig met zijn allen naar de reacties en ervaren dat als erg prettig. Het kleurt onze dag. Groet, Ruud
Altijd snelle levering , goed verpakt en prima merken
Dankjewel voor deze aardige woorden, Marjo. Je somt grappig genoeg exact drie dingen op waar we op proberen te hameren. Als ook persoonlijk contact. Maar dat merk je nu wel. haha. Groet, Ruud
Maatje meer is een verademing voor de vrouw met een grote maat. Ontzettend veel keus van gerenommeerde merken. En wanneer de maat niet past, dan is het retour zenden geen probleem en heb je binnen een dag je geld weer retour.
Wat lief dat je deze reactie hebt geplaatst, Loes. We blijven voor jou en iedereen ons best doen. Groet, Karlijn
Vlotte service, netjes verpakt.
Dankjewel voor deze reactie. Groet, Karlijn
Duidelijke website, goed zicht op voorraad. Veel keuze in kleding en merken. Bestelling snel thuis en zorgvuldig verpakt.
We zijn erg blij dat je de moeite hebt genomen voor deze reactie, Monique. Groet, Karlijn
Fijne webshop
Bedankt ! We zijn blij met jouw feedback. Groet, Karlijn
Mooie kwaliteits kleding , en snelle service Zeker een aanrader!
Fijn dat je de moeite hebt genomen om deze reactie te plaatsen. En bedankt uiteraard. Groet, Karlijn
Eindelijk echt leuke kleding voor een maatje meer en van goede kwaliteit. Ook nog eens supersnel geleverd. Ontzettend blij mee.
Graag gedaan Caroline. En op onze beurt zijn we ook blij dat je ons zo een mooie beoordeling geeft. Groet, Karlijn
Nette levering, keurig bezorgd. In tegenstelling tot de meeste bezorgers netjes gebracht tot aan de deur. Ik vind het wel een enorm nadeel dat ik voor de retourzending bijna €8 moet betalen. Is dus voor mij weggegooid geld. Dat maakt de kleding toch weer ern stuk duurder.
Het klopt Cecile, dat we kosten rekenen voor retour. (€ 4.95 als er minder dan 70 euro is gekocht) In jouw geval kwam jammer genoeg alles retour en hebben we toen € 4.95 ingehouden. Overigens. Doen we dat alleen als de klant voor minder dan € 70,- in zijn bezit houdt. Het spijt me dat dit jou niet duidelijk was. Bedankt voor je reactie. We gaan kijken of we nog duidelijker kunnen zijn. Groet, Ruud
Mooi shirt besteld, fijn materiaal, alles afgehandeld zoals het hoort.
Dankjewel Susan. We zijn blij dat je ons dit cijfer en deze rectie gunt. Groet, Karlijn
Veel keus, snelle reactie op bestellingen en snelle verzending. Geen gedoe als er eens iets retour gaat. kortom: ik ben een tevreden klant en hoop binnenkort eens de winkel te kunnen bezoeken.
Zou leuk zijn Joan. Winkelen is toch weer een andere beleving. Binnenkort is alles weer in de voorjaarsmodus. ( vanaf 13 febr.) Je bent meer dan welkom. Groet, Ruud
Snelle levering perfecte pasvorm, grote keuze in verschillende merken.
Dankjewel Jet. Doet ons goed jouw ervaring en deze reactie. Groet, Karlijn
Drie leuke broeken.Waarvan er 1 verkleurd was maar dat werd zo goed opgelost.Hoefde de broek niet terug te sturen maar kreeg wel mijn geld terug.Keurig opgelost. Kom zeker terug want ze hebben leuke spullen.
Dankjewel Myriam. Aardig dat je dit even meldt. We zien je ook graag terug. :) Ruud
Al geruime tijd koop ik regelmatig iets bij MaatjeMeer. Ze hebben veel keus en de kwaliteit is top. Ook de levering en eventuele retourzendingen verlopen prima, t geld wordt snel teruggestort, zonodig. Ik ben heel blij met MaatjeMeer en raad deze winkel met plezier aan voor de vrouw met n maatje meer! Lieve groetjes, Joke
Joke, Wat een fijne reactie. Erg lief dat je dit hebt geschreven. We zijn er blij mee. Groet, Ruud
Ik had online een blouse besteld. Daarna kreeg ik een bericht dat de blouse er helemaal niet is. Wel netjes mijn geld terug gehad. Die blouse staat nog wel steeds op de website. Ga daar dus niets meer bestellen omdat het dus niet zeker is of de spullen er wel zijn
Dat is inderdaad vervelend Bianca. Het is spijtig dat dit soms gebeurd. Voorraadsystemen kloppen wel eens niet. (Mensen nemen soms ook zomaar iets mee uit de winkel bijv. ) Jammer deze eerste ervaring met ons. Bedankt voor je feedback. Groet, Ruud
Had 2 items besteld met 60% korting. Waren snel geleverd. Ik had gekozen om het op te halen bij een postNL punt en dat gaat altijd perfect. Helaas zaten de items niet goed en heb ik gebruik gemaakt van de retour. Alles zat al in de doos, retourlabel. Dus ik hoefde de boel alleen weer netjes terug de stoppen zoals het gekomen was en weer naar postNL punt brengen. Kreeg daar weer snel bericht van dat het pakket goed was aangekomen en ook mijn geld heb ik weer snel retour gekregen. Dus al met al een hele goeie ervaring met maatjemeer.
Dankjewel voor deze reactie. Nu maar hopen dat de volgende artikelen wel goed passen. :) Groet, Karlijn
Zoals altijd weer goed en snel geregeld! Groetjes Astrid
Zoals altijd weer graag gedaan, Astrid. :) Heel erg bedankt voor deze reactie. Groet, Karlijn