Geweldig fijne winkel én webshop!

Al geruime tijd koop ik regelmatig iets bij MaatjeMeer. Ze hebben veel keus en de kwaliteit is top. Ook de levering en eventuele retourzendingen verlopen prima, t geld wordt snel teruggestort, zonodig. Ik ben heel blij met MaatjeMeer en raad deze winkel met plezier aan voor de vrouw met n maatje meer! Lieve groetjes, Joke

Jammer

Ik had online een blouse besteld. Daarna kreeg ik een bericht dat de blouse er helemaal niet is. Wel netjes mijn geld terug gehad. Die blouse staat nog wel steeds op de website. Ga daar dus niets meer bestellen omdat het dus niet zeker is of de spullen er wel zijn

Niks op aan te merken!

Had 2 items besteld met 60% korting. Waren snel geleverd. Ik had gekozen om het op te halen bij een postNL punt en dat gaat altijd perfect. Helaas zaten de items niet goed en heb ik gebruik gemaakt van de retour. Alles zat al in de doos, retourlabel. Dus ik hoefde de boel alleen weer netjes terug de stoppen zoals het gekomen was en weer naar postNL punt brengen. Kreeg daar weer snel bericht van dat het pakket goed was aangekomen en ook mijn geld heb ik weer snel retour gekregen. Dus al met al een hele goeie ervaring met maatjemeer.

Zoals altijd weer goed en snel geregeld! Groetjes Astrid

Snel en netjes

Artikel word snel en netjes geleverd. Bij retour staat je geld snel weer op je rekening.

Helemaal prima.

Heb zelf een lastige maat met broeken. Maar deze broeken passen mij zeer goed. Zeer tevreden ermee. Ze zijn prijzig maar dan weet je zeker dat je er ook wat langer plezier van heeft.

Veel keuze, snelle verzending, netjes verpakt.

Veel keuze, snelle verzending, netjes verpakt.

Vlot en vriendelijk

Duidelijk en netjes

Keurig en netjes verpakt

Super service!

Snelle levering, product was goed verpakt. Heel tevreden!

Goede snelle levering

Bestelling ging makkelijk snel binnen. Alleen was het voor mij helaas niet de goede kleur

Prima geleverd

Alleen t shirt retour gestuurd

Ik ben dol op het merk Via Appia Due, maat 48.

Ik vond er erg jammer dat de blouse zo gekreukeld was. Aangezien ik niet kan strijken, dacht ik misschien een kledingstomer te kopen. Lijkt me niet dat jullie die blouse zo in de winkel hangen. Hoe doen jullie dat? Het is vooral de voorkant, ik dacht ik spoel hem in de wasmachine, misschien door vocht verdwijnen de kreukels.

Prima producten, snel geleverd en heel goed verpakt

Ik heb twee pullovers besteld. Ze werden snel geleverd en bevallen mij uitstekend. Ik was zeer onder de indruk van de goede duurzame verpakking. Beide pullovers in 1 hersluitbare plastic zak!

veel keus, snel geleverd

Echt de volgende dag in huis !

Prima bezorging!! Helaas wel retour te groot!! Geld meteen terug gekregen!! Super

Fantastisch!

Een hele mooie overzichtelijke webwinkel. Hele snelle en correcte levering. Ik ga hier zeker nog eens vaker winkelen

Prima geen commentaar

Mooi op tijd.

Besteld en volgende dag in huis

Duidelijk en zeer correct

Kleding voldoet aan de foto's en beschrijving. Retour afwerking snel en erg correct wat betreft de terugbetaling.

Perfect!

Nette en snelle afhandeling van bestelling en retourverwerking.

Leuke winkel met een goede webshop

Erg leuke winkel met een groot assortiment. Ook voor mensen die wat moeilijker kunnen slagen voor een broek oid.

Service is snel en goed!

Goede, snelle levering

Ruilen ging makkelijk

Fijn om er te bestellen

Goede merken, ruime keuze Bestelling wordt snel geleverd Ook retourneren is eenvoudig en storten het bedrag met enkele dagen terug Ook heb ik weleens een vraag en men beantwoord deze correct Heel fijn om er te bestellen