Mooie website voor grote maten, hoge kwaliteit en buiten snelle levering ook correcte afhandeling mbt teruggave geld.
Je noemt een paar punten op waarin we ons inderdaad willen onderscheiden. Heel erg leuk dat je dit noemt. Bedankt !! Lummie
Dankjewel voor deze 10. We waarderen het enorm. Lummie
Snelle perfecte service
Goed om te horen en erg bedankt voor je review. Hopelijk gaat het in de toekomst net zo goed. :) Lummie.
Ik heb twee maal een bestelling geplaatst, en beide goed bevonden.
Super! Bedankt dat je dit wilde delen. Lummie.
Pakje goed verzorgd en op tijd bezorgd deze keer.
Fijn om te horen. Bezorgen is niet altijd in onze macht. Goed om te horen dat het bij jou goed ging. Erg bedankt voor de genomen moeite om deze reactie te delen. Lummie
Leuke kleding en een leuke prijs in de sale, erg blij mee.
Fijn te horen dat je geslaagd bent in de Sale. En bedankt voor deze reactie. Lummie
Snelle levering, altijd een persoonlijke noot!
En bij deze nog een persoonlijke noot. Haha. Heel erg bedankt dat je deze reactie hebt gegeven. Ruud
Fijne webshop, duidelijke omschrijvingen, mooie kleding
Heel erg bedankt dat je gereageerd hebt op ons verzoek. En ook bedankt voor deze complimenten. Lummie
Snelle verzending en uitstekende service. Ook eventuele retournering verloopt snel en soepel.
Mooi dat je ervaring zo goed was. Hopelijk hebben we er een fan bij. Bedankt voor de reactie. Lummie
Een vlotte en correcte levering van toffe mode. Persoonlijke touch.
En hier nog een persoonlijke touch. haha. Heel erg bedankt voor deze lieve woorden. Lummie
Mooi overzichtelijk site. En veel keuze. Voor een maatje meer. Betaal baar, en ook voor de bredere beurs genoeg. Overzichtelijk en met de zoekterm ook makelijk dingen te vinden. De levering was mooi snel en netjes verpakt in acceptabel grote verpakt. De mail hier in over levering ook prima zo de informatie . De merken van curvy mode zijn goede kwaliteit.
Dankjewel. Je hebt even de tijd genomen om ons te beoordelen. Dat waarderen we enorm. En je reactie is voor ons ook hartverwarmende. Daar doen we het voor! Lummie
Snelle levering en zeer klantvriendelijk,
Thanks. Mooie woorden. Tot een volgende keer. Ruud
Ik ben zoooo blij met mijn pakketje van Maatjemeer. De kleding past perfect en de service is super!
Blij. Dat woord gebruiken we vaak bij Maatjemeer.nl . We willen mensen blij maken. Wij vinden het fijn dat dit in jouw geval gelukt is. Bedankt en tot een volgende keer. Lummie
Snel geleverd en super mooi vest.
Fijn dat je zo goed geslaagd bent. En fijn dat je dit wilde delen. Bedankt daarvoor. Lummie
Prima advies en levering
Daar staan we voor. Dankjewel dat je dit wilde delen. Lummie
De website van maatjemeer is goed overzichtelijk, bestellingen kunnen netjes worden gedaan en verzending goed te volgen. In mijn geval was de bestelling er ook snel
Leuk dat je dat noemt die overzichtelijkheid. Daar werken we altijd aan. Bedankt voor deze reactie. Lummie
Thanks. Fijn dat je de moeite hebt genomen een reactie te plaatsen. Tot de volgende keer. Lummie
Snel, accuraat, ruim assortiment
Bedaankt voor je reactie. Kort en bondig. En zo is het ook. Lummie
Wordt altijd goed geholpen. Als er vragen zijn altijd gelijk antwoord en ruilen geen probleem.
Fijn hoor dat je je mening wilde delen. We zijn blij dat je tevreden bent. Daar doen we het voor. Lummie
Wat een gelukje. Een prachtig kledingstuk gescoord in de sale. Hier ga ik veel plezier van hebben. Snel in huis.
Daar is de Sale voor. De buitenkansjes. Fijn dat het gelukt is. Ruud
Niks mis mee
Kort maar krachtig! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons te recenseren! Ruud
Met zorg verpakt en goed gecommuniceerd. Ook over de terugbetaling van de retourgoederen. Top!
Krijg blosjes op mijn wangen van deze lieve woorden. Bedankt. Ruud
Jammer dat jullie winkel te ver weg is
Ja. dat horen we wel meer. Maar gelukkig ben je ook tevreden over de webshop. Dankjewel dat je deze reactie wilde geven Ruud
Ik vrees dat ik in herhaling val, want bovenstaande zin schreef ik bij vorige bestellingen ook al. De levering was deze keer echt héél snel: zaterdagmiddag online besteld, maandag in huis.
Dankjewel Lena. Groeten vanuit Akkrum. Mooie stad. Woonde vroeger vlakbij in 't Goy. Maar we dwalen af. haha. Bedankt voor de moeite om ons dit prachtige cijfer te geven.
Snelle service netjes en met zorg ingepakt
Fijn dat het naar jouw mening goed is gegaan. Bedankt voor deze reactie. Ruud