Jammer dat jullie winkel te ver weg is

Mooie kleding van goede kwaliteit en supersnelle levering.

Ik vrees dat ik in herhaling val, want bovenstaande zin schreef ik bij vorige bestellingen ook al. De levering was deze keer echt héél snel: zaterdagmiddag online besteld, maandag in huis.

Mooie kleding van diverse nerken

Snelle service netjes en met zorg ingepakt

Goede communicatie en service

Mail gekregen met een oplossing voor een broek die niet op voorraad was. Vervolgens alles geleverd gekregen met een leuke brief erbij.

Goede servuce goede kwaliteit

Snelle en verzorgde bestelling. Artikel zoals beschreven

Snelle en verzorgde bestelling. Artikel zoals beschreven

De bestelde artikelen zijn allen naar wens en ben tevreden met mijn aankopen.

Binnen twee dagen zijn de door mij bestelde producten op mijn adres afgeleverd. Goed geregeld!

Goede kwaliteit, items naar wens en goede verzending

Vriendelijke manier van communiceren tijdens de bestelling en levering. Veel keuze en goed kwaliteit, mooie merken. Een aanrader!

Als altijd snelle bezorging!

Zie hierboven. Prima kwaliteit kleding!

Geweldig!!

Ik had een spoed bestelling gedaan i.v.m. een overlijden. Met 2 dagen had ik het ook thuis. Geweldig!! Bovendien was het geleverde ook perfect en zit het zeer mooi. Dank je wel!!

Prettig

Supersnel geleverd en extra informatie over de maat was nuttig.

Verzending gaat altijd correct

Bestellen en betalen gaat heel eenvoudig . En er wordt ook snel geleverd.

Heel fijn geholpen

Ik heb gebeld voor maat wat ik kon bestellen netjes geholpen

Snel binnen

Mooi artikel precies wat ze p op de website hebben staan. Snel binnen. Vriendelijke mensen

Zoals altijd weer uitstekend

Zoals altijd was alles weer uitstekend in orde. Snelle afwikkeling, mooie producten, en de retour was ook razendsnel verwerkt, inclusief terugbetaling. Grote webreuzen kunnen hier nog wat van leren.

Eerste ervaring....meteen goed...snelle levering.

Prima nu

Snelle levering .

Alles netjes gagaan

Alles is goed gegaan Alleen was het broek model van adelda niet die waar ik er al mmer van had En jullie veel merken hebben wat ik draag Vind het alleen jammer dat ik 4:95 euro verzendkosten moet betalen bij retour zending Ik heb het niet gezien anders had ik niet besteld Erg jammer Dus ik ga voortaan bij ons naar de winkel Kost het niks als het niet past Snap het dat het voor jullie onkosten zijn Wens jullie veel succes

Kopen bij Maatjemeer is iedere keer een feestje!

Op afstand winkelen bij MaatjeMeer is heel prettig: duidelijke foto’s en beschrijvingen. Snelle levering en tegenwoordig is de verpakking duidelijk beter! Een eventuele retourzending is snel afgehandeld.

Ruime keus

Ik zocht iets voor op een compressielegging. Na even zoeken kwam ik bij 2 jurken. Op goed geluk besteld en tot mijn verrassing snel in huis ondanks de feestdagen. En ze zitten perfect. Ben er heel blij mee.

Superservice !

Zeer snelle afhandeling, ook bij terugzending

dit was mijn eerste bestelling bij maatjemeer , prima verlopen snelle levering, gewoon goed !

Altijd op tijd en goede kleren

Zoals altijd vlotte levering, daar ben ik erg blij mee. Eén van de bestelde artikelen viel te klein; het retoursturen ging vlot met het bijgevoegde postlabel.

Super service!

Snelle verzending, goede afspraken over eventuele retour. Mooie kleding!