Van mijn bestelling moest ik helaas één artikel retourneren. Wat fijn dat ik met twee dagen al een mail kreeg dat mijn retour was aangekomen. Dat is bijna nergens zo snel!! Ik kijk graag in de shop, er is ruime aanbieding en er is kleding van diverse goede merken. Alleen jammer dat jullie in het hoge noorden zitten......het liefst zou ik een keer langskomen om te neuzen. Ik ben in ieder geval dik tevreden.
Hoi Yvonne, Wat fijn dat we jou hebben kunnen verassen met onze snelle service! Bedankt voor je lieve woorden en de prachtige beoordeling die je voor ons achter hebt gelaten. Inderdaad erg jammer dat er een afstand tussen ons zit. Als je eens in de buurt bent kan je altijd even langskomen! vriendelijke groetjes, Karlijn
Ik had 2 shirts besteld, 1 was er goed, de andere retour. Dat ging makkelijk. Er zit een sticker bij de levering. Retourgeld had ik zeer snel op mijn rekening.
Hoi Martine, Wat fijn dat van de 2 shirts een naar wens was! Ook erg fijn dat de retourverzending gemakkelijk ging, daar gaan we natuurlijk voor! Bedankt voor je mooie beoordeling. Vriendelijke groetjes, Karlijn
Leuke tussenjas gescoord in de opruiming hij is netjes en snel bezorgd
Hoi Janny, Wat fijn dat alles goed is verlopen. Wij wensen jou heel veel draagplezier van je nieuwe tussenjas. Bedankt voor de 10! Vriendelijke groetjes, Karlijn
Uitstekende webwinkel. Snelle levering en mooie kwaliteits kleding. Ik ben zeer tevreden. En mocht er ooit door mij een kledingstuk terug gestuurd worden dan is afhandeling en terug betaling heel snel afgehandeld.
Hoi Henriette, Wat een top beoordeling heb je voor ons geschreven! Bedankt voor je lieve woorden. Met vriendelijke groet, Lummie
Snelle levering maar ook een snelle afhandeling van een retourzending
Hoi An, Wij lezen graag dat alles goed is verlopen. Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Lummie
Snelle service, prima kwaliteit. Vlotte afhandeling van de bestelling.
Hoi Johanna, Bedankt voor je lieve complimenten. Wij zijn erg blij dat alles vlot is verlopen. Met vriendelijke groet, Lummie
Snelle service prima!
Hoi Eugenie, Fijn dat alles snel is verlopen! Bedankt. Groet, Tjitske
Prettige winkel snelle levering. Goede service
Hoi Marianne, Bedankt voor je complimenten! Groet, Tjitske
Netjes verpakt en opgestuurd
Hoi I, Super om te lezen dat je tevreden bent! Groet, Tjitske
Mooie kleding en snelle levering
Hallo Pietje, Wat super fijn dat je eindelijk je merk hebt gevonden! Wij willen je bedanken voor je lieve woorden. met vriendelijke groet, Renske
Online besteld en dat ging ontzettend goed. Leuke plussize kleding, goed contact en snelle levering
Hallo Janne, Wat fijn om te lezen dat het online bestellen helemaal goed ging! Bedankt voor je lieve complimenten. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Renske
Snelle levering, goede verpakking: prima.
Hallo A.E.M Wat fijn dat alles snel en goed is binnen gekomen. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Renske
Fijne blouse in de opruiming en nestjes verzorgd verzonden
Hoi Lianne, Leuk om te horen dat je blij bent met je blouse. Heel veel draagplezier en dank je wel voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Ik heb al een aantal keer besteld bij Maatje Meer. Prachtige kleding en goede kwaliteit. Ook altijd een snelle levering. Ook wel eens wat terug gestuurd en dan snel mijn geld weer terug. Voor mij helaas wat ver weg om naar de winkel te gaan, maar de website staat bij mijn favorieten. Kortom, aanrader!
Hoi Angelique, Wij zijn erg blij dat je zo tevreden bent over ons! Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Inderdaad erg jammer dat de winkel net niet helemaal in bereik ligt. Als je eens in de buurt bent ben je van harte welkom! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Bestelling gedaan, netjes geleverd en goede kwaliteit. Hartelijk bedankt voor de goede service
Hoi Annemarie, Wat super dat alles netjes en correct is geleverd. Bedankt voor je super lieve beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Wat heerlijk een webshop te weten met kleding en merken naar mijn zin. Altijd snel in huis, soms retour, nooit een probleem. Superfijn als je weinig tijd hebt om te winkelen.
Hoi Lijntje, Wat fijn om te lezen! Super dat je zo blij bent met de merken en dat je onze webshop handig vindt, zeker als je weinig tijd hebt. Dank je wel voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Lummie
Drie weken geleden voor het eerst via de site broeken besteld, perfect. Nu een paar shirts besteld, erg handig. Ik durfde het eerst niet te doen, als het niet past of je vind de kleur niet wat je er van verwacht had! Maar uitstekend. Voor herhaling vatbaar, in de winkel is het ook gezellig. Dus de volgende keer weer even naar de winkel.
Hoi Sannie, Wat leuk dat je nog een keer in een korte tijd iets bij ons hebt besteld. Wij willen je bedanken voor je vertrouwen en voor deze mooie beoordeling. Het zou erg leuk zijn als je eens langskomt in de winkel! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lummie
Steeds weer blij met mijn bestelling
Hallo Anja, Wat fijn dat je blij bent met je bestelling! Bedankt voor je mooie beoordeling. Groet, Tjitske
Ze hebben mooie kleding en de bestelling loopt altijd naadloos.
Hallo Cobie, Bedankt voor je complimenten! Groet, Tjitske
Vlotte afwerking van de order
Hallo Ejm, Fijn dat alles goed is verlopen. Bedankt voor je reactie. Groet, Tjitske
En heel snelle bezorging.
Hoi Marry, Wat fijn dat het snel binnen is gekomen. Heel veel draagplezier van de tuniek. Met vriendelijke groetjes, eefje
Ik ben uitermate tevreden over deze website. Héél duidelijk en prettig in gebruik. Alles wordt netjes en correct uitgevoerd. Héél veel keus, veel merken, leuke akties. Ik shop hier héél graag.....en dus zéér regelmatig. Dikke pluim!!
Hoi Jacq, Wat een leuke beoordeling om te lezen zeg! Bedankt voor je super lieve woorden. Wij zouden het ook erg leuk vinden als je regelmatig een kijkje neemt. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Snelle afhandeling, nette verpakking, ook retour wordt snel verwerkt en terugbetaald. Tip: bankafschrift van retour is niet herkenbaar als afkomstig van Maatje Meer, zou handig zijn als dat wel zo was
Hoi Christy, Bedankt voor je mooie reactie. We nemen je feedback zeker mee! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Overzichtelijke winkel met ruime keuze en vriendelijke medewerkers. De koffie is ook erg lekker.
Hoi Angie, Wat fijn dat alles goed is verlopen (en dat de koffie lekker was natuurlijk). Bedankt voor je mooie reactie en lieve complimenten. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Veel keuze, snelle levering en altijd bereid om vragen te beantwoorden
Hallo christa, Bedankt voor je lieve complimenten. Wij waarderen jou reactie enorm! Met groeten, Renske