Maat was prima en vlotte levering.
Beste Henny, Bedankt voor je review! Fijn dat de maat goed was en dat je de snelle levering waardeert. Met vriendelijke groet, Eefje
Leuke kleding voor diverse prijzen dus voor ieder budget is wel iets te vinden. Verzending ging prima, ik ben blij met mijn aankopen!
Hoi Cathy, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat je blij bent met je aankopen en dat de verzending goed is verlopen. Groetjes, Antsje
De verzending is snel, goed en beschermd verpakt en makkelijk te volgen. Kleding is geweldig!
Hoi Karin, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat de verzending snel en netjes was en dat je zo tevreden bent over de kleding. Groetjes, Antsje
Een jas retour gedaan en was erg snel afgehandeld. Top
Beste Paula, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent. Hartelijke groet, Aukje
Ik heb een rok gekocht die ik al heel erg lang wilde kopen. Ik heb hem gekocht. De rok is perfect verpakt en heel erg snel bezorgd. Ik ben er ontzettend blij mee en ik raad deze winkel aan iedere vrouw aan! Dank jullie wel voor de perfecte service. ❤️❤️❤️
Beste Ingrid, Dank je wel voor je enthousiaste review! Leuk om te horen dat je zo blij bent met de rok en de snelle levering. Hartelijke groet, Aukje
Zie hier boven
Beste Wia, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat je onze kleding leuk en betaalbaar vindt. Hartelijke groet, Aukje
Zie aanhef.
Hallo Diana, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm. Met vriendelijke groet, Renske
Keurig ontvangen, heb alles gehouden, maar zat gelijk retouretiket bij in. Dus wanneer het niet past ook gemakkelijk weer te retourneren, zonder uitprinten enz.
Beste Stiesan, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent over de snelle service en het gemak van het retouretiket. Met vriendelijke groet, Renske
Alles is is afgehandeld
Beste Madelon, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Renske
Snelle levering, mooi verpakt. Goede kwaliteit kleding.
Beste An, Bedankt voor je enthousiaste review! Leuk dat je tevreden bent over de levering, verpakking en kwaliteit. Met vriendelijke groet, Renske
Mijn bestelling snel en prima verpakt ontvangen. Mooie keuze op de website. Ook de dienst na verkoop prima in orde.
Hoi barbara, Fijn dat alles goed is! Bedankt voor de reactie. Met vriendelijke groeten, Lummie
Zie boven
Hoi Gerry, Fijn dat je zo blij bent met het merk Yest! Dankjewel voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Lummie
Snelle bezorging!!
Hoi Henny, Fijn dat alles snel is gegaan. Dank voor de 10. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Maatjemeer geeft echt goede service, of je nu een advies-vraag hebt of retour zending en de bestelling is altijd snel en goed verzorgd. Ik schrok laatst toen er een mail kwam met : “We stoppen”…….. maar gelukkig was dat alleen met de uitverkoop………. Dus we kunnen weer lekker verder shoppen!!
Hoi Vera, Nee gelukkig zijn wij zeker niet van plan om te stoppen! Dankjewel voor je lieve reactie. Wij hopen dat we je nog met vele bestellingen blij kunnen maken. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Alles goed geregeld en komt altijd goed
Hoi Alie, Wat fijn dat alles goed geregeld is! dank je wel voor de 10. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Kijk altijd of er wat bijzit voor mij, heel veel keuze!
Hoi Connie, Leuk dat je altijd een kijkje neemt! Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Aukje
Mooie kleding veel keus goede service
Fijne winkel om online te shoppen, veel keuze en veel verschillende merken. Duurt alleen wat langer voordat je de bestelde kleding in huis hebt, zeker als PostNL er ook nog eens uitstel op heeft.
Hoi Caroline, Inderdaad kan het soms wat langer duren met PostNL. Fijn dat alles voor de rest wel goed is verlopen. Dank voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Aukje
Duidelijke gegevens, terug of houden! Zou zo daar weer bestellen.
Hoi Janneke, Wat fijn dat alles duidelijk is! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Aukje
Webshop - prima Bestelproces - super Levering - snel Kortom ….. ik ben zeer tevreden!
Hoi Mar, Wat fijn dat alles helemaal goed is verlopen. Dankjewel voor deze mooie beoordeling. Dit helpt ons enorm! Met vriendelijke groet, Hinke
Zag filmpje op Facebook en vond shirts leuk en het merk was via appia . Site opgezocht en besteld , twee dgn later werden ze keurig bezorgd. Site is zeer overzichtelijk.
Hoi Annie, Wat leuk dat je door ons filmpje op facebook een bestelling hebt geplaatst! Bedankt voor je lieve complimenten. Hopelijk bestel je nog een keer bij ons. Bedankt voor de prachtige beoordeling. Met vriendelijke groet, Hinke
De bestelling goed en snel ontvangen Jammer veel te groot Retour is ook goed gegaan Dank u
Hallo M, Jammer dat het bestelde artikel veel te groot was. Wel fijn dat alles goed is verlopen. Dank voor de reactie. Met vriendelijke groet, Hinke
Altijd goed bestellen, verzenden.
Hoi Emerens, Fijn dat alles goed is gegaan. Bedankt voor de reactie! Met vriendelijke groet, Hinke
Vlotte bezorging, netjes verpakt en ook prima uitleg bij verpakking in voor evt retour
Hoi Miranda, Bedankt voor je mooie woorden! Mvg, Tjitske