Super webshop
De bestelde producten werden onberispelijk en snel ontvangen, een top verloop met duidelijk overzicht !
Schnelle Lieferung. Ich bin begeistert von der Kollektion orienthiek. Was sehr schade ist das die Grössex46 sehr schnell ausverkauft ist. Habe dann auf andere Site auch noch mehr Modelle gefunden, schade .
Prima, volgende dag in huis.
Goede website, mooie artikelen, ruime voorraad, snelle afhandeling!
Snel geleverd en keurig verpakt. Ben heel tevreden.
Top kleding voor mensen met maatje meer
Snelle levering, goede communicatie en product zoals omschreven. Heel tevreden
Bestellingen worden snel verzorgd en verzonden en ook retourneren is geen probleem.
Zoals altijd mijn bestelde artikelen weer keurig verpakt ontvangen. Ik ben nog steeds heel tevreden over deze (web)winkel en kom zeker weer terug zodra ik wat leuks zie.
snel en netjes afgeleverd
Als liep gesmeerd!
Ondanks dat ik mijn bestelde tunieken retour heb gestuurd wil ik benoemen dat het een snelle levering was en het retoursturen erg eenvoudig. Mooie site met veel keus en verschillende merken.
De bestelling wordt snel geleverd, de retourzending wordt snel afgehandeld, goede collectie, al met al een prima bedrijf!
Fijne winkel en mooie webshop met duidelijke uitleg van de kledingmaat.
Product omschrijving maakte het helemaal waar. Een zeer snelle levering en was keurig verzorgd
zoals hierboven staat. Daarnaast heerlijk dat jullie zoveel merken hebben.
Hoi Marga, Wij zijn blij dat jij blij bent. Bedankt voor je lieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Eefje
Ik heb een mooie jurk van Orientique uitgekozen en ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneer mijn pakketje zou komen. Deze is netjes door PostNL afgeleverd en was goed verpakt. Goede pasvorm jurk en zeer tevreden! 10+
Hoi Lindy, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. We willen je bedanken voor deze lieve woorden! Ook willen wij als team jou heel veel draagplezier wensen met de jurk van Orientique. Met vriendelijke groet, Karlijn
Makkelijke webshop en snelle levering. Ik ben heel tevreden en zal zeker vaker hier iets bestellen.
Hoi Els, Wat leuk dat je vaker bij ons wilt bestellen. Wij willen je bedanken voor je positiviteit en voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Karlijn
Mijn nieuwe jurk en rok werden snel bezorgd: je wilt immers niet weken wachten op je aankoop. De jurk van Orientique stast me geweldig!
Hallo J, Wat fijn dat alles zo snel geleverd is! Bedankt voor je lieve woorden en we geven je helemaal gelijk, je wilt zeker niet zo lang wachten op een pakket. Wij zijn erg blij dat de jurk van Orientique bevalt! Heel veel draagplezier. met vriendelijke groetjes, Marit
Er is een ruime sortering en veel goede merken
Hallo Jose, Wat leuk dat je zo tevreden bent over ons assortiment! Bedankt voor de mooie 8 en de lieve woorden. Met vriendelijke groet, Nynke
Ik was verbaasd uit een grote envelope mijn jurk te ontvangen. Ach waarom niet.
Hallo Komende, Het is misschien niet zoals je gewend bent natuurlijk. Maar misschien daarom ook wel erg praktisch lekker makkelijk door de brievenbus! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Nynke
Mooie kleding en een fijne service.
Hallo Cobie, Wat leuk dat je kleding altijd goed is! Bedankt voor je complimenten over onze service. Met vriendelijke groet, Nynke
Ik heb van dit merk al meerdere leren jasjes in diverse kleuren. Ze zijn niet goedkoop maar absoluut de moeite waard.
Hoi Danielle, Wat leuk dat je al meerdere jasjes hebt in het gekozen merk, Wij wensen je heel veel draagplezier met het leren jasje. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Nynke
Communicatie is altijd prima. Kleding wordt netjes verpakt en retourzending wordt vlot afgehandeld. Aanrader!
Hoi Essie, Wat leuk dat je ons aanbeveelt. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marit