Echt keurig op tijd, en voldoende voorzien van de informatie tot het binnen komen. Met plezier uitgepakt, alles was precies zoals besteld was en de maten kwamen goed overeen. Het gebruikte materiaal was erg goed.
Hallo Elma, Wat leuk dat je blij bent met je bestelling. Dankjewel dat je zo'n leuke beoordeling voor ons hebt geschreven. Tot snel! Met hartelijke groet, Aukje
Hoi Monique, Goed om te horen! Dankjewel dat je ons aanbeveelt. Met hartelijke groet, Aukje
Zeer goede service duidelijke retourzending bij andere bestelling weer snel geleverd
Hoi Riet, Fijn dat je tevreden bent. Dankjewel! Mvg, Tjitske
Levering was prima . Mooie shirts .
Hoi Joke, Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dankjewel dat je dit deelt. Mvg, Tjitske
Hoi Agnes, Mooizo! Mvg, Tjitske
Veel keuze, mooie kleding voor grote maten in diverse prijsklassen.Snelle levering en goede service.
Hoi Anja, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Dankjewel dat je deze leuke beoordeling voor ons achter hebt gelaten. Dit waarderen wij enorm! Met groetjes, Karlijn
de ervaring met Maatjemeer is goed ,Alleen de verpakking kan naar mijn inzien wel beter broek was heel erg gekreukt
Hoi Hennie, Fijn dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Wij nemen je feedback over de verpakking zeker mee. Dankjewel voor je beoordeling en de tips! Met groetjes, Karlijn
Veel keus en snelle bezorging.
Hoi G.A., Dankjewel voor je prachtige beoordeling. Met groetjes, Karlijn
Supermooie kwaliteit broek
Hallo LMM, Wat mooi om te horen dat je blij bent met de broek. Wij wensen je heel veel draagplezier. Met vriendelijke groeten, Lummie
Het zou echt Wit zijn , niet dus. Dus nu moet ik toch nog op zoek naar wit , maar nu heb ik er nog meer werk van. En zo gevraagd is het wit, niet dus. Vgr
Hallo Pietje, Wat jammer dat de kleur niet helemaal overeenkwam met wat u had verwacht. Onze excuses voor de verwarring, zeker omdat u nu extra moeite moet doen om alsnog de juiste witte kleur te vinden. We begrijpen dat dit erg vervelend is. Met vriendelijke groeten, Lummie
Mooie kleding prima kwaliteit
Hallo Alie, Fijn dat je tevreden bent. Veel draagplezier. Met vriendelijke groeten, Lummie
Heel top
Hoi Wilhelmina, Dankjewel voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Renske
Uitstekende kwaliteit en service!
Hoi Mieke, Mooizo! Dankjewel voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Renske
Hoi Dimphy, Fijn dat de levering snel was. Dankjewel voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Renske
Bij toeval kwam ik op de site en zag tot mijn verrassing de prachtige collectie. Binnenkort ga ik zeker ook een kijkje nemen in de winkel in Akkrum,
Hoi Elizabeth, Dankjewel dat je dit met ons deelt! Wat leuk dat je zo bij ons terecht bent gekomen. Wij vinden het erg fijn dat je een goede ervaring hebt gehad. Wij kijken er erg naar uit dat je komt. Tot snel! Met vriendelijke groet, Marit
Kleding besteld binnen tijd geleverd en retour regelen was makkelijk. Nette afhandeling via mail.
Hoi Jet, Mooi dat de kleren snel binnen zijn gekomen. Dankjewel voor de 10! Met vriendelijke groet, Marit
Van bestellen tot ontvangen alles prima geregeld. Mooie kwaliteit kleding.
Hoi Esmaralda, Wat super dat alles naar wens is verlopen. Dankjewel dat je een mooie beoordeling voor ons achter hebt gelaten. Met vriendelijke groet, Marit
En mooie kwaliteit.
Hoi Marja, Fijn dat je blij bent met de kwaliteit! Dankjewel voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Je slaagt er meestal voor leuke kleding
Hoi Ineke, Wat leuk dat je meestal bij ons slaagt! Dankjewel dat je dit met ons deelt. Tot snel. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Ben een tevreden klant
Hoi Ria, Wat fijn om dat te horen. Bedankt! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Naar volle tevredenheid
Hoi Lissy, Super! Groetjes, Ymkje
De website is overzichtelijk De kleding netjes bij levering In de winkel is het altijd goed vertoeven maar voor ons wel een stukje rijden daarom is bestellen Een goed alternatief
Hoi Esther, Wij zijn blij dat je tevreden over ons bent. Jammer dat de winkel wat verder weg is, maar daarom is bestellen inderdaad een beter alternatief. Dankjewel voor je vriendelijke woorden, we hopen je snel weer te zien! Groetjes, Ymkje
Keurig in gepakt en snel je geld terug
Hoi Truus, Fijn dat alles snel afgehandeld is. Dankjewel voor de 10! Groetjes, Ymkje
Prachtige collectie en snelle levering. Bij eventueel retour snel geld teruggestort.
Hoi Gerry, Dankjewel voor je lieve complimenten. Wij zijn blij dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Antsje
duidelijke website, goede communicatie en mooie artikelen
Hoi Rika, Wat goed om te lezen dat je tevreden bent. Dankjewel voor je lieve woorden. Met vriendelijke groet, Antsje