Snel , netjes, goed verpakt
Hoi Tineke, Bedankt voor de lieve complimenten. Erg fijn dat je tevreden bent. We hopen je snel weer te zien. Groetjes, Marit
Prima service. Mooie kwaliteit
Beste K, Wat een mooie beoordeling. Bedankt voor uw lieve woorden. tot snel. Met vriendelijke groet, Mirjam
De bestelde artikelen worden netjes ingepakt en geleverd.
Hoi Marlies, Bedankt voor deze reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent, en we hopen je snel weer te zien. Groetjes, Marit
Supersnelle levering, netjes verpakt en mooie kwaliteit
Hoi Gea, Bedankt voor de vele complimenten. Fijn om te horen dat je blij bent. Tot snel. Groetjes, Eefje
Na falende kpn goed contact met klanten service gehad, pakket werd de volgende dag geleverd. Het schijnt wel vaker te gebeuren dat de kpn een email doet dat het pakket bezorgd is maar het niet zo is.
Hoi Clara, Fijn dat alles uiteindelijk goed is gekomen. bedankt voor je lieve reactie, en we hopen je snel weer te zien. met vriendelijke groet, Marit
Alles is altijd prima bij jullie, maar deze keer viel mij iets enorm tegen: ik had alle kleding van mijn selectie (maat) bekeken en 14 stuks geselecteerd, toen bleken er 10 van deze 14 niet leverbaar. Deze zouden dan ook niet in de selectie voor hebben moeten komen, wat mij betreft. Dit heeft me een hoop tijd gekost, onnodig.
Beste Sandra, Wat jammer dat er geen contact met ons is opgenomen. Er was sprake van een technische fout de bestelling stond er twee keer in. Daar hadden wij geen stuur op. De eerste bestelling bleef op wachten op betaling staan. Dan lijkt het of het artikel er niet meer is de tweede keer , want gereserveerd voor het wachten op betalen. . Veel van de door u aanvankelijk bestelde artikelen zijn nu nog op voorraad. Excuses voor het falen van de techniek. Ruud
Aangezien het vedt echt veel te groot was heb ik deze terug gestuurd. Hierdoor moest ik verzendkosten betalen waardoor ik niet het volledige bedrag terug kreeg. Een reactie hierop kreeg ik als antwoord “zie voirwasrden”. Ik kan u vertellen dat ik veel heb geschreven qua voorwaarden en zoals u het beschrijft is het totaal niet duidelijk en erg jammer. Hierdoor zal ik voortaan geen artikelen meer bedtellen en ik niet alleen.
Beste mevr. v Dommelen. Het spijt ons dat het u niet duidelijk was dat u, als u niets heeft gekocht of uw aankoop is onder de 70 euro, een bijdrage aan retour en/of verzendkosten moet betalen van € 4.95 . We zullen kijken of we dit nog duidelijker in de voorwaarden kunnen zetten . Met vr. groet, Ruud van Doorn Eigenaar Maatjemeer.nl
Snelle afhandeling, nette communicatie
Hoi Marjan, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij hopen je snel weer te zien. Groetjes, Marit
Ooit, lang geleden, ontdekte ik de Dames van Akkrum tijdens een vakantie in Friesland. Wat een feestje was dat! Ik was toen blij te horen, dat ze een webshop hadden, want ik woonde niet in de buurt. Hoewel de winkel de reis waard is! Afijn: ik koop graag bij deze webshop. Ze leveren snel, goed verpakt hun mooie, ruime assortiment. En áls ik iets retourneer, wordt dat ook zonder gedoe afgehandeld. Van harte aanbevolen!
Hoi Maria, Wat ontzettend leuk om te horen dat je tevreden bent over onze webshop en winkel. Jammer dat je wat verder weg woont, maar wie weet binnenkort weer een bezoekje in Friesland. Bedankt voor je lieve en leuke reactie. Wij hopen je snel weer te zien. Groetjes, Marit
Ik heb gisteren 2-12-'23 gebeld met vragen. Vanwege drukte in de winkel zou ik teruggebeld worden. Dit is niet gebeurd. Echter mijn vraag was urgent voor retour en verkeerde levering. Jammer!
Bedankt voor uw reactie. Ik begrijp dat er inmiddels , gelukkig, contact is geweest. En ik hoop dat alles nu naar tevredenheid geregeld is. Onze excuses dat u die dag niet terug bent gebeld.
Niks mee aan de hand ik had de bestelling snel.
Hoi Baukje, Leuk om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor de mooie beoordeling, en wie weet tot snel. Met vriendelijke groet, Mirjam
De bestelling is mooi verpakt en op tijd afgeleverd. Een fijne ervaring. Ook in de winkel altijd met plezier geweest. Hopelijk binnenkort weer eens. Hartelijke groet, Marijke Aukema
Hoi Marijke, Bedankt voor de lieve woorden en de vele complimenten. Ook erg leuk om te horen dat je tevreden bent over onze winkel. We hopen dat je snel weer eens langs komt voor wat mooie kleding. Tot snel. Groetjes, Mirjam
Ik kreeg snel mijn bestelling. Deze klopte niet want ik ontving iets anders dan ik had besteld. Na een telefoontje en mailtje heb ik heel snel de juiste bestelling ontvangen.
Beste T, Fijn om te horen dat alles weer goed is gekomen na het ontvangen van het foute artikel. Bedankt voor deze positieve reactie. We hopen u snel weer te zien. Met vriendelijke groeten, Eefje
Flinke bestelling gedaan. Alles klopte. Toch enkele artikelen geretourneerd en al snel kreeg ik de bevestiging van retour en dat het bedrag zsm teruggestort zou worden. Alles is dus prima geregeld. En ik ben blij met de kledingstukken die goed pasten.
Hoi Terry, Super leuk om te horen dat je blij bent met de gekozen kledingstukken. Jammer dat een paar toch niet helemaal naar je wens waren, maar wie weet de volgende keer wel. Bedankt voor deze mooie reactie, en tot snel. Groetjes, Marit
Goed verzorgd pakket vrij snel geleverd dank !
Hoi Anna, Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is. Bedankt voor de lieve reactie en de complimenten. Tot snel. Met vriendelijke groet, Eefje
Graag een winkel openen in Amsterdam. Er is in deze stad geen goede plus-size winkel. De Ulla Popken winkel op de Centuurbaan verkoopt een minimale collectie en een gerenommeerde zaak als Blok aan het Gelderlandplein heeft een piepkleine grotere maten afdeling. En dan is er nog een winkel in de Bilderdijkstraat, maar die is er voornamelijk voor vrouwen met maat 60 en meer.
Er waren wat bezorgingsperikelen met Postnl. Ik had eindelijk een heerlijk zachte, goed passende pantalon gevonden bij Maatjemeer en had daar meteen een tweede exemplaar van besteld. Was bang, dat het pakje weggeraakt was. Het mail-contact met de klantenservice verliep op een goede, persoonlijke manier. Hierdoor werd ik gerustgesteld. Het is gelukkig goed gekomen. Ik ben blij met mijn pantalons en met Maatjemeer!
Lieve Carla, Wat fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen. We hopen dat je blij bent met je nieuwe pantalon. Bedankt dat je de tijd neemt voor deze lieve reactie. Wij hopen je snel terug te zien. groetjes, Marit
Kwaliteit van kleding viel mij erg tegen.
Beste Olga, Bedankt voor je reactie. Wat jammer, deze ervaring. Ik moet zeggen we hebben wel eens een klacht, maar zelden over de kwaliteit. Ik hoop dat u het aangegeven hebt bij de klantenservice om welk merk het ging en welk artikel. Dat geeft ons de kans om actie te ondernemen naar de leverancier. Want we staan voor een goede kwaliteit. Nogmaals dank. Met vr. groet, Ruud van Doorn Eigenaar Maatjemeer.nl
Veel keus, prettige website, snelle levering, snelle afwerking van retour. Aanrader op het gebied van grote maten
Beste X, Bedankt voor de vele lieve complimenten. Fijn dat u tevreden over ons bent, en we hopen u snel weer terug te zien Tot gauw. Met vriendelijke groeten, Eefje
Wil je iets bestellen je heb het zo gedaan in deze webshops. Met enkele klikken vind je het en ligt het in je winkelmand. Wordt snel verstuurd alleen hou er erg in dat ze op zondag niet werken. Verder vriendelijke antwoorden als je mailt ik zou hier zeker weer wat bestellen als ik wat leuks zie.
Hoi Bertina, Wat een super leuke en lieve reactie om te lezen. We vinden het erg fijn dat alles u goed bevalt. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groeten, Eefje
Heb eerst gebeld over product wat ik wilde bestellen ivm vraag over de stof. Heel fijn geholpen door verkoopster, is ook in winkel gaan kijken om mijn vraag toe te lichten. Heb het ook direct besteld, snelle levering. Maar was toch niet de stof die ik in gedachte had. Dat lag dus aan mij.
Hoi Sandra, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Jammer dat het artikel toch niet helemaal naar wens was, maar wie weet kunnen we je de volgende keer wel aan een leuk kledingstuk helpen. bedankt voor je lieve berichtje, en we hopen je snel weer te zien. Met vriendelijke groeten, Marit
Ik heb 2 prachtige shirts gekocht met de black friday korting. Ze staan heel leuk en zijn van een prima kwaliteit. Ik ben er erg blij mee. Ze werden ook heel snel geleverd.
Lieve Anneke, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de 2 shirts. Lief dat je de tijd neemt voor deze mooie beoordeling. We hopen je snel weer te zien. Groetjes, Marit
Jullie leuke website kwam al vaker voorbij. Nu maar eens een bestelling geplaatst. Werd ook snel geleverd zoals beloofd. Helaas...maatje toch net iets te klein Retour gestuurd en heel snel geld retour gestuurd gekregen. Positieve ervaring dus. Wacht nu op het maatje meer..maar tijdelijk nog niet leverbaar,
Lieve Carolien, Super leuk om te horen dat je bij ons hebt besteld. Jammer dat we je nu niet blij hebben kunnen maken, maar wie weet de volgende keer wel. Bedankt voor deze lieve en leuke reactie. Tot snel. Met vriendelijke groet, Lummie
Vriendelijk en snel je spullen geleverd. Nog geen problemen gehad met levering van jullie. Ik kan het me voorstellen nu voor de kerst! Ga zo door!!
Hoi Rietje, Wat een ontzettend lieve reactie. Super om te horen dat alles naar je wens was. Bedankt voor de leuke reactie, en we hopen je snel weer terug te zien. Tot ziens. Groetjes, Marit
Goede ervaring, keurig op tijd, goed verpakt, kortom tevreden klant!
Hoi Corine, Wat leuk om dit te lezen. We vinden het fijn dat alles goed is verlopen. Hopelijk tot ziens. Groetjes, Mirjam