Het vest is in het echt nog mooier dan op de site. De kleuren zijn dieper en warmer.
Dag Joke, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe vest, ik wens je er heel veel plezier van! Met vriendelijke groeten, Renske
Bestellen betalen retourneren alles goed geregeld fijne service
Beste Mieke, Dankjewel dat je ons deze prachtige complimenten gunt. Daar worden wij ontzettend blij van! Met vriendelijke groeten, Renske
Zoek je kleding in natuurlijke materialen zoals katoen en een goede pasvorm voor een maatje meer dan ben je hier op het juiste adres :)
Beste KB, Dankjewel voor de prachtige complimenten, wat super lief van je dat je dit voor ons hebt geschreven. Met vriendelijke groeten, Renske
Besteld op donderdag einde middag, op zaterdag al in huis. Maatje meer werkt snel en in mijn geval werkte ook de post goed mee
Hoi Kersten, Wat fijn dat alles snel is verlopen. Bedankt voor dit lieve bericht. Groetjes Marit
Keurig en snel mijn retour zending afgehandeld.
Hoi Ati, Bedankt voor dit leuke bericht. We hopen je snel weer te zien. Groetjes Marit.
Ik bestelde een sweaters bij maatje meer. Was mijn eerste keer dat ik daar bestelde. De afhandeling verliep snel en keurig en ik ben erg tevreden met mijn aankoop
Hallo Marion, Super dat je tevreden bent. Wat leuk dat je voor de eerste keer hebt besteld. Tot snel. Groetjes Eefje.
Na eerst telefonisch contact, heb ik een prachtig goed passende jas ontvangen
Hallo S, Fijn dat alles goed verlopen. Geniet van de mooie jas en we hopen je snel weer te zien. Groetjes Marit.
Snelle verzending en na het stellen van een vraag meteen antwoord en duidelijkheid. En prachtige kleding.
Hoi Renee, Fijn dat alles goed is verlopen. Bedankt voor dit lieve berichtje. Tot ziens. Groetjes Renske.
Zeer tevreden over het telkens (vernieuwde) aanbod. Altijd een snelle en verzorgde verzending. Bij retourzending is het benodigde voor het retourpakket helder en compleet aanwezigmet een correcte en eveneens snelle terugbetaling. Kortom, voor mij een super-shop!
Hoi Jelleke. Bedankt voor de vele lieve complimenten. Fijn dat u tevreden bent. Graag tot snel. Groetjes Marit.
Prima. Snelle en correcte levering
Hoi Marieke, Wat lief dat je dit schrijft. Wij hopen je snel weer te zien. Groetjes Marit.
Hoi Wolien, Bedankt voor het delen van dit leuke bericht. Wat leuk dat je voor de eerste keer bij ons besteld. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet Lummie.
Snelle levering , leuk assortiment.
Hoi Johanna, Bedankt voor de complimentjes. Graag tot ziens. Groetjes Marit.
Iedere keer als ik hier iets bestel is het vaak de andere dag al binnen. Prachtige kwaliteit kleding. Top service! Zeer tevreden!
Hoi Irene, Super lief van je, wat een prachtige woorden heb je voor ons geschreven! Dankjewel :) Groetjes van Renske
De bestelde jas was me te groot. Retour gestuurd en super snel mijn geld teruggestort gekregen.
Dag Janny, Dankjewel voor het schrijven. Jammer dat de jas te groot was. Maar ontzettend fijn om te lezen dat je je geld zo snel retour hebt ontvangen. Zoals ik bij de vorige review onder jou al benoemde, vinden wij het ontzettend belangrijk dat dit proces zo snel en vlot mogelijk verloopt. We zien je graag weer bij ons terug! Groetjes van Renske
Mooie webshop! Prachtige tuniek van Yoek besteld,zeer snel geleverd, helaas voor mij niet het juiste model,Vrijdag retour gestuurd Zaterdag afgeleverd, gelijk een mail dat het betaalde geld teruggestort werd, en vandaag Maandag al ontvangen!!! Dus alles super snel geregeld, en deze keer ook Post nl.
Hoi Gerrie, Dankjewel voor het schrijven van deze prachtig uitgebreide review. Dat vinden wij enorm fijn om te lezen. Wij vinden het namelijk ook erg belangrijk dat dit allemaal zo vlot en snel verloopt mbt de retouren :) Hier doen wij ons uiterste best voor. We zien je graag weer eens terug bij ons! Groetjes van Renske
Trui zat keurig verpakt en is netjes afgeleverd door Post NL volgens afspraak. Geen problemen gehad. 8
Hoi Lidy, Super om te lezen! Dankjewel voor het delen, dat doet ons goed :) Groetjes van Renske
Snel en vriendelijk
Hoi Krijnie, Dankjewel voor de lieve woorden, super fijn om te lezen! Tot de volgende keer. Groetjes van Renske
Ik heb een blazer van €109.95 retour gestuurd en op hetzelfde moment een andere maat besteld. Waarom krijg ik maar €105 terug. Moet ik 4.95 betalen omdat ik op het retour formulier niet een andere maat kan kopen. Nu ben ik dus meer kwijt voor mijn toch al kostbare kleding Jammer! Met vriendelijke groet Ingrid Brinkhuis van Houten
Dag Ingrid, Wij hebben ook toelichting gegeven op de mail die je hierover hebt verstuurd, maar willen het uiteraard ook via deze weg nogmaals toelichten. Dit is een van de voorwaarden die wij hebben in de algemene voorwaarden. Wanneer er na het verwerken van de retouren een aankoopbedrag onder de €70,- over blijft, rekenen wij €4,95 verzendkosten. Het is niet mogelijk om binnen ons systeem om te ruilen binnen dezelfde order. Wij voorkomen hiermee veel fouten die daardoor gemaakt kunnen worden m.b.t. onterecht geld houden, terug boeken van geld en het voorraad systeem. Daarom moet je altijd zelf de gewenste maat opnieuw bestellen. Ik hoop je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Graag tot ziens :) Groetjes van Renske
Website is overzichtelijk, product werd snel opgestuurd met vriendelijke brief erbij
Dag Kristel, Dankjewel voor deze complimenten, super aardig van je. Daar worden we blij van! Groetjes van Renske
snelle en nette levering, helaas moest ik wat terugsturen ook dit ging foutloos en werd zeer snel afgehandeldeld en terugbetaald
Dag See, Bedankt voor deze goeie review, wat lief van je! Tot de volgende keer :) Groetjes van Renske
Aflevering door Post gaat bij mij heel goed; met dit weer stoppen ze het pakketje in de papier afvalbak.. dan blijft het droog! DHL is ramp! Zegt dat ze bij je zijn geweest maar rijden door en afhalen is dan elders!! Ben blij met de kleding!! Broek ingekort maar zit mooi!
Hoi Lize, Fijn om te horen dat alles zo goed is gegaan, heel hartelijk bedankt voor het schrijven van deze goeie review. Dat vinden wij fijn! Groetjes van Renske
Ben heel blij met de jas en tuniek.
Dag Joke, Heel erg bedankt dat je dit met ons hebt willen delen, dat vinden wij super fijn om te horen! Graag tot de volgende keer, Groetjes van Renske
Ik heb prachtige kleding besteld en het is keurig verpakt bezorgd met nog een lief kaartje erbij. Zo ontzettend attent. Jullie zijn mijn favoriete winkel.
Hoi Ingrid, Wat ontzettend lief en een super mooi compliment, wauw! Heel erg bedankt hiervoor. Hier worden wij ontzettend vrolijk van :) Graag tot de volgende keer, Met vriendelijke groeten, Mirjam
Snelle bezorging, juiste verpakking (geen verspilling) ik heb voor het eerst iets besteld maar niet voor het laatst.
Dag Marja, Heel erg bedankt voor deze goeie review. We hopen je nog eens blij te mogen maken! Met vriendelijke groeten, Mirjam
Mijn laatste bestelling is niet doorgegaan omdat de bestelde blouse er niet meer was. Bedankt dat u hiervoor telefonisch contact met mij hebt opgenomen en mijn geld snel hebt teruggestort!
Dag Elly, Heel erg fijn om te horen dat het allemaal zo vlot is opgelost. Dit vinden wij namelijk ook erg belangrijk. Bedankt dat je dit met ons hebt willen delen. Met vriendelijke groeten, Mirjam