Snelle levering,en mooie kleding/jas

Ben heel blij met de jas en tuniek.

Uitstekende service

Ik heb prachtige kleding besteld en het is keurig verpakt bezorgd met nog een lief kaartje erbij. Zo ontzettend attent. Jullie zijn mijn favoriete winkel.

Snelle bezorging, juiste verpakking (geen verspilling) ik heb voor het eerst iets besteld maar niet voor het laatst.

Zeer hulpvaardig en vriendelijk

Mijn laatste bestelling is niet doorgegaan omdat de bestelde blouse er niet meer was. Bedankt dat u hiervoor telefonisch contact met mij hebt opgenomen en mijn geld snel hebt teruggestort!

Supersnelle levering.

Binnen 1 a 2 dagen is je bestelling binnen

Goed product en bezorging zoals vermeld

Goed product en bezorging zoals vermeld! Alles oke

Super snel

Erg tevreden. Bestelling vlot geleverd en goed verpakt! Ga zeker weer bestellen.

Snelle service! Top!

De ene dag besteld de volgende dag binnen. Helemaal tevreden met mijn bestelling! Top!

Besteld en ontvangen

Voor mij te ver om te bezoeken, maar ik ga er zeker langs als ik een keer in de buurt ben. De website vind ik prima. Besteld en bijna direct in huis wat wil je nog meer.

Prima webshop

De levering is snel. De service ook prima.

Goede kwaliteit en goede service

Perfecte pasform

Mijn eerste bestelling is netjes verzorgd.

Een 1e indruk is belangrijk. Ik zal zeker nog een keer bij de dames van Maatje meer bestellen.

Erg netjes geholpen

De bestelde artikelen komen altijd netjes ingepakt snel binnen. Als er een retour is wordt het aankoopbedrag snel terug gestort. Het is allemaal erg betrouwbaar.

Goede ervaring

Goede service en mooie producten

Heldere website, hier communicatie en een uitstekende service!

Zeer attent

Trui was mooi verpakt, attente brief erbij. Kortom zonder persoonlijk contact, toch je dat gevoel geven.

Uitstekende levering, snel en compleet. Retourneren ging ook keurig. Dankjewel

Na een misverstand met de verzending van het bestelde artikel en mijn telefoontje daarover, werd het

Zie boven.

Snel. netjes en persoonlijk

Ik bestelde een tuniek. Binnen een paar dagen werd het pakje bezorgd. Met een aardig kaartje.

Mooie website met snelle levering

Blij met deze webwinkel! Veel keuze met mooie kleding. Snelle levering is top!

Heldere communicatie, snelle levering

Zie boven

Prachtig shirt

Zoals altijd netjes verpakt en vlot geleverd. De trui heeft een prachtige kleur, de stof is heerlijk. Alleen valt de kraag me tegen: op de foto is hij recht, maar tijdens het dragen zakt hij in. Daardoor is de sierrand minder goed te zijn. Dit is echter geen reden om te retourneren.

Zeer aangenaam verrast door de klantenservice van deze webshop!

Ik ben een Belgische klant die haar kleding bijna uitsluitend online koopt. Daardoor kan ik al behoorlijk vergelijken tussen verschillende Nederlandse, Belgische en zelfs Duitse webshops voor plussize kleding. En ik moet eerlijk toegeven: de klantenservice van Maatjemeer steekt er met kop en schouders bovenuit! Het begint al met de levering, die is zeer snel en je krijgt er een persoonlijke tekst bij met een duidelijke uitleg voor een eventuele retour. Als je dan een artikel wilt terugsturen of ruilen, mail je hen en dan krijg je (zelfs voor Belgische klanten!) een gratis retourlabel toegestuurd (dat is pas service). Tenslotte, wanneer zo'n retour dan bij hen toekomt, sturen ze je meteen weer een mail en wordt het betaalde bedrag binnen 2 dagen teruggestort (weeral, waar vind je nog zo'n service?). Deze webshop wordt duidelijk door een zeer bekwaam persoon en/of team geleid, met een nadruk op kwaliteit en klantenservice. Hier kunnen andere webshops (Franeker...) nog heel veel van leren...

Prima winkel en webshop!

Prima winkel.. Snel geleverd!

HEEL TEVREDEN EN SNEL GELEVERD

HEEL TEVREDEN EN SNEL GELEVERD