Ben heel blij met de jas en tuniek.
Dag Joke, Heel erg bedankt dat je dit met ons hebt willen delen, dat vinden wij super fijn om te horen! Graag tot de volgende keer, Groetjes van Renske
Ik heb prachtige kleding besteld en het is keurig verpakt bezorgd met nog een lief kaartje erbij. Zo ontzettend attent. Jullie zijn mijn favoriete winkel.
Hoi Ingrid, Wat ontzettend lief en een super mooi compliment, wauw! Heel erg bedankt hiervoor. Hier worden wij ontzettend vrolijk van :) Graag tot de volgende keer, Met vriendelijke groeten, Mirjam
Snelle bezorging, juiste verpakking (geen verspilling) ik heb voor het eerst iets besteld maar niet voor het laatst.
Dag Marja, Heel erg bedankt voor deze goeie review. We hopen je nog eens blij te mogen maken! Met vriendelijke groeten, Mirjam
Mijn laatste bestelling is niet doorgegaan omdat de bestelde blouse er niet meer was. Bedankt dat u hiervoor telefonisch contact met mij hebt opgenomen en mijn geld snel hebt teruggestort!
Dag Elly, Heel erg fijn om te horen dat het allemaal zo vlot is opgelost. Dit vinden wij namelijk ook erg belangrijk. Bedankt dat je dit met ons hebt willen delen. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Binnen 1 a 2 dagen is je bestelling binnen
Dag Elly, Dankjewel voor de beoordeling, super lief van je dat je dit voor ons hebt geschreven. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Goed product en bezorging zoals vermeld! Alles oke
Hoi Engeline, Bedankt voor het schrijven van deze super goeie review. Tot de volgende keer :) Groetjes van Renske
Erg tevreden. Bestelling vlot geleverd en goed verpakt! Ga zeker weer bestellen.
Dag Mirjam, Wat leuk om te horen! Dankjewel voor deze woorden, graag tot ziens. Groetjes van Renske
De ene dag besteld de volgende dag binnen. Helemaal tevreden met mijn bestelling! Top!
Hoi Dians, Dankjewel voor de lieve woorden die je voor ons geschreven hebt, dat doet ons erg goed. Groetjes van Renske
Voor mij te ver om te bezoeken, maar ik ga er zeker langs als ik een keer in de buurt ben. De website vind ik prima. Besteld en bijna direct in huis wat wil je nog meer.
Hoi Reinie, Wij vinden het ontzettend gezellig als je eens bij ons langs komt! Heel erg bedankt voor de geschreven review. Groetjes van Renske
De levering is snel. De service ook prima.
Dag Lies, Dankjewel voor deze review, wat super lief van je! Groetjes van Renske
Perfecte pasform
Hoi C, Bedankt, super lief van je dat je ons deze review gunt! Groetjes van Renske
Een 1e indruk is belangrijk. Ik zal zeker nog een keer bij de dames van Maatje meer bestellen.
Hoi Y, Dat zijn mooie woorden, daar worden wij blij van. Heel erg bedankt! Met vriendelijke groeten, Mirjam
De bestelde artikelen komen altijd netjes ingepakt snel binnen. Als er een retour is wordt het aankoopbedrag snel terug gestort. Het is allemaal erg betrouwbaar.
Dag Yvonne, Heel erg bedankt voor deze prachtig lieve complimenten, super aardig van je. Wij zijn blij! Tot de volgende keer, Met vriendelijke groeten, Mirjam
Goede ervaring
Dag M, Dat is fijn om te lezen, heel erg bedankt voor het schrijven! Met vriendelijke groeten, Mirjam
Heldere website, hier communicatie en een uitstekende service!
Dag Harriëtte, Heel erg lief van jou, dankjewel! Wij wensen jou veel plezier van jouw aankopen :) Met vriendelijke groeten, Mirjam
Trui was mooi verpakt, attente brief erbij. Kortom zonder persoonlijk contact, toch je dat gevoel geven.
Dag T van der Kamp, Bedankt voor deze mooie woorden. Hier doen wij het voor, wij worden blij van deze review! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Uitstekende levering, snel en compleet. Retourneren ging ook keurig. Dankjewel
Dag Nynke, Wat een mooie opsomming aan complimenten. Dankjewel hiervoor. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Lummie
Zie boven.
Hoi Tonneke, Wat fijn dat het werd opgelost. Dankjewel voor het delen van de beoordeling! Met vriendelijke groeten, Lummie
Ik bestelde een tuniek. Binnen een paar dagen werd het pakje bezorgd. Met een aardig kaartje.
Hoi Henny, Dat is fijn om te lezen, heel erg bedankt voor het schrijven van deze review. Met vriendelijke groeten, Lummie
Blij met deze webwinkel! Veel keuze met mooie kleding. Snelle levering is top!
Hoi Marjan, Wij zijn ook blij met klanten zoals jij! :) Heel erg bedankt dat je dit voor ons hebt willen schrijven, tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Lummie
Zie boven
Hoi Annet, Wat een goeie complimenten gun jij ons, super lief! Daar zijn wij blij mee :) Met vriendelijke groeten, Lummie
Zoals altijd netjes verpakt en vlot geleverd. De trui heeft een prachtige kleur, de stof is heerlijk. Alleen valt de kraag me tegen: op de foto is hij recht, maar tijdens het dragen zakt hij in. Daardoor is de sierrand minder goed te zijn. Dit is echter geen reden om te retourneren.
Ik ben een Belgische klant die haar kleding bijna uitsluitend online koopt. Daardoor kan ik al behoorlijk vergelijken tussen verschillende Nederlandse, Belgische en zelfs Duitse webshops voor plussize kleding. En ik moet eerlijk toegeven: de klantenservice van Maatjemeer steekt er met kop en schouders bovenuit! Het begint al met de levering, die is zeer snel en je krijgt er een persoonlijke tekst bij met een duidelijke uitleg voor een eventuele retour. Als je dan een artikel wilt terugsturen of ruilen, mail je hen en dan krijg je (zelfs voor Belgische klanten!) een gratis retourlabel toegestuurd (dat is pas service). Tenslotte, wanneer zo'n retour dan bij hen toekomt, sturen ze je meteen weer een mail en wordt het betaalde bedrag binnen 2 dagen teruggestort (weeral, waar vind je nog zo'n service?). Deze webshop wordt duidelijk door een zeer bekwaam persoon en/of team geleid, met een nadruk op kwaliteit en klantenservice. Hier kunnen andere webshops (Franeker...) nog heel veel van leren...
Prima winkel.. Snel geleverd!
HEEL TEVREDEN EN SNEL GELEVERD