Teleurstellende ervaring.

Dinsdag 12 maart bestelde ik een broek. Zaterdag 16 maart kreeg ik een telefoontje dat ze goed gezocht hadden maar de broek echt niet hadden. Geen excuses. Wel snelle terugbetaling. Was fijn geweest als ze eerder hadden gebeld aangezien ik de broek had besteld om aan te trekken bij een sollicitatiegesprek de maandag erop. Had geen tijd meer om een andere broek te bestellen.

PRIMA

mooie kollectie , snelle levering, en na retourneren snelle afhandeling en terugstorting

Heel veel keuze in het merk Via appia due. Snelle levering.

Fantastische webshop.

Overzichtelijk webshop met uitstekende producten. Snelle verzending. Moest helaas wat terugsturen, maar ook dit prima afgehandeld.

Veel keuze in grote maten

Goede en snelle levering.

Mooie kleding en snelle levering

Kleding besteld op de mooie website. Binnen 2 dagen geleverd. Heel blij mee. 1 artikel teruggestuurd. De terugbetaling was binnen een week geregeld. Alle lof dus voor Maatjemeer!

Snelle levering, netjes verpakt

Gewoon goed: snel netjes aardig kaartje. Ook de retour (helaas) super snel en goed geregeld.

Snel netjes vriendelijk goede service

Al jaren klant en zeer tevreden over de gegeven service

Mooie merken! Snelle levering!

Mijn favoriete merk is hier goed vertegenwoordigd.

Snelle levering, fijne producten

Topbedrijf

Snelle levering en bij eventuele retour snelle terugbetaling

Correcte behandeling

Zeer vriendelijk. Altijd op tijd geleverd. Niet goed geld terug en binnen een korte tijd. CHAPEAU

Service voorop

Voor mijn schoonmoeder 4 shirts besteld. Ze had er echt zin in! Helaas voldeden de shirts niet aan de verwachting. Is voor het eerst, ze slaagt altijd bij MM. Mijn grote complimenten voor de correcte afhandeling. Had binnen een paar dagen mijn geld terug. Omdat mijn schoonmoeder zelf niet meer naar de winkel kan, neem ik binnenkort mijn laptopje weer mee en zoeken we weer wat prachtigs uit.

Hele fijne webshop

Fijne webshop, veel keuze uit leuke merken. Snelle levering.

Snelle levering, mooie artikelen, prima afhandeling van retouren.

Maatjemeer is een fijne website om kleding te bestellen

Ik heb al meerdere malen kleding besteld bij Maatjemeer. Alle bestellingen zijn goed ingepakt en snel geleverd. Deze keer heb ik 2 zomervestjes besteld en die zijn fijn. Ik ben blij met Maatjemeer.

Snelle service!

De bestelling heel snel ontvangen en de bloes is prachtig!

Keurig en snel

Prima ervaring , niets op aan te merken. Het bestellen via webshop lukte niet, ook niet vanuit de winkel, maar dat is handmatig opgelost.

Prima webshop

Duidelijke webshop. Geeft goed aan of kleding op voorraad is. Ook retouren snel en goed afgehandekd

Snel gekregen

Snelbericht , keurig verpakt met evt een retourticket. Maar die was niet nodig! Alleen post .nl was onduidelijk ,maar jullie waren Prima!

Prima vlotte afhandeling

Snel en goed

Mooie kledij en goede kwaliteit. De dag na de bestelling werd het al thuis geleverd! Dikke duim voor jullie!

Ging goed

Nooit een probleem Jammer dat de kleding te groot was in gevolg maar naar de winkel