Heel goed, dik tevreden.

Snel bezorgd, en helemaal naar mijn zin.

Mooie kwaliteit

Alles is prima verlopen als je van een goede webwinkel mag verwachten. Communicatie prima levering op tijd en ik heb alles gehouden, ik ga hier zeker nog een keer shoppen.

Heel tevreden

Fijne winkel

Prima.

Fijn om er online te shoppen. Grote keus e snelle levering.

Er gaat natuurlijk niets boven een bezoek aan de winkel in Akkrum, maar van sommige dingen, zoals een Sandgaard vest of RJ Bodywear, weet je precies je maat en kan je dus prima online bestellen. Geen probleem met de post, snelle bezorging met een groet erop. En voor een lange vliegreis zijn die RJ slips echt fantastisch!

Goede bezorging

Jullie website ziet er mooi uit. Het bestellen en bezorging van jullie is uitstekend. Keurig in een doos verpakt en netjes door post.nl. afgeleverd.

Geweldig!

Ik heb geen klachten mooi op tijd en mijn bestelling is ook heel mooi.Ik zal daar veel plezier aan beleven.Dus al met al ben ik tevreden hartelijke groeten van Mevrouw Venneman Bomars.5

Fijne website Snelle levering

Professioneel

Snel geleverd, helaas item niet goed voor mij. Super snel geld terug

Geweldige service, snel en klantvriendelijk

Iedere keer als ik wat bestel wordt het heel snel en goed geleverd

Snelle verzending, en inderdaad na 2 dagen geld op de rekening na retourneren. Ga zeker vaker bestellen

Goed prima service

Zie boven snelle levering

Snel geleverd, keurig verzorgd verpakt.

De bestelling was keurig netjes verpakt, snel geleverd.

Mooie kleding!

De kleding is wat ik ervan verwachtte. Mooie kwaliteit en prima pasvorm. Snelle levering!

Netjes en snel geleverd

Fijne zaak

Prima gedaan.

Fijne levering, veel keus in mooie merken.

goede afhandeling

tot de volgende keer

Hele positieve ervaring

Vlotte levering, heel netjes verpakt en mooie kwaliteit kleding. Bij retourzending zeer vlot het geld terug op de rekening.

Snelle en correcte levering! Goed verpakt!

Prima! Werd goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces!

Prima Snelle en complete levering Mooie producten

Zie hierboven

Mijn artikel was er niet meer,maar nog geen week later een mail dat deze weer op voorraad was!

Mooie kleding voor de grotere maat en van goede kwaliteit. De medewerkers zijn vriendelijk en hulpvaardig. Zowel in de winkel als online kan ik regelmatig wel iets vinden waar ik blij van word.

Tot nu toe alles goed. Levering op tijd. Retour bevestigd, nu nog de terugbetaling…,

Zie boven

Zoals beloofd bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Zeer netjes verpakt. Duidelijke retour instructies.