Snel bezorgd, en helemaal naar mijn zin.
Alles is prima verlopen als je van een goede webwinkel mag verwachten. Communicatie prima levering op tijd en ik heb alles gehouden, ik ga hier zeker nog een keer shoppen.
Hoi Lostris, Dankjewel voor de lieve woorden en de prachtige beoordeling, daar worden we blij van! Groetjes van Aly
Fijne winkel
Dag Gaele, Wat een lieve woorden, heel erg bedankt hiervoor. Groetjes van Aly
Fijn om er online te shoppen. Grote keus e snelle levering.
Dag Els, Bedankt, super lief van je. Hier worden we blij van! Groetjes van Aly
Er gaat natuurlijk niets boven een bezoek aan de winkel in Akkrum, maar van sommige dingen, zoals een Sandgaard vest of RJ Bodywear, weet je precies je maat en kan je dus prima online bestellen. Geen probleem met de post, snelle bezorging met een groet erop. En voor een lange vliegreis zijn die RJ slips echt fantastisch!
Hoi Els, Super fijn om te lezen, ik word helemaal blij van deze prachtig geschreven review. Dat doet ons goed, hier doen wij het voor. Groetjes van Aly
Jullie website ziet er mooi uit. Het bestellen en bezorging van jullie is uitstekend. Keurig in een doos verpakt en netjes door post.nl. afgeleverd.
Hoi Marianne, Dankjewel voor de mooie complimenten, daar worden we blij van. Graag tot een volgende keer. Groetjes van Aly
Ik heb geen klachten mooi op tijd en mijn bestelling is ook heel mooi.Ik zal daar veel plezier aan beleven.Dus al met al ben ik tevreden hartelijke groeten van Mevrouw Venneman Bomars.5
Hoi Truce, Wat goed, daar doen we het voor. Wij doen u de groeten terug en graag tot ziens :) Namens Aly
Fijne website Snelle levering
Hoi Marianne, Dankjewel voor de complimenten, lief van je. Groetjes van Aly
Snel geleverd, helaas item niet goed voor mij. Super snel geld terug
Hoi Sandra, Dit zijn nog eens mooie complimenten, super bedankt hiervoor. Groetjes van Aly
Iedere keer als ik wat bestel wordt het heel snel en goed geleverd
Hoi Monica, Wat fijn dat je het altijd zo optijd binnen hebt, dankjewel dat je dit met ons hebt willen delen. Groetjes van Aly
Snelle verzending, en inderdaad na 2 dagen geld op de rekening na retourneren. Ga zeker vaker bestellen
Hoi Margot, Dankjewel. Lief van je dat je de moeite genomen hebt om dit met ons te delen, daar worden we blij van! Met vriendelijke groeten, Lummie
Zie boven snelle levering
Dag Corrie, Bedankt voor de complimenten, wij worden hier heel erg blij van! Met vriendelijke groeten, Karlijn
De bestelling was keurig netjes verpakt, snel geleverd.
Hoi Jacqueline, Ontzettend bedankt dat je deze review voor ons hebt geschreven, daar worden we blij van. :) Met vriendelijke groeten, Karlijn
De kleding is wat ik ervan verwachtte. Mooie kwaliteit en prima pasvorm. Snelle levering!
Dag Jeannet, Heel erg bedankt dat je dit voor ons hebt willen schrijven, hier worden wij blij van! Met vriendelijke groeten, Karlijn
Netjes en snel geleverd
Dag Edith, Bedankt voor deze prachtige complimenten, super lief! Met vriendelijke groeten, Karlijn
Hoi Petra, Wat lief, hier doen we het allemaal voor. Tot ziens! Groetjes van Aly
Fijne levering, veel keus in mooie merken.
Hoi Annemarie, Dankjewel, wat fijn dat je deze mooie woorden voor ons geschreven hebt. Groetjes van Aly
tot de volgende keer
Hoi Arie, Dankjewel! We zien jou ook graag weer bij ons terug :) Groetjes van Aly
Vlotte levering, heel netjes verpakt en mooie kwaliteit kleding. Bij retourzending zeer vlot het geld terug op de rekening.
Hoi Rianne, Heel erg bedankt voor deze mooie woorden, hier worden wij blij van! Groetjes van Aly
Prima! Werd goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces!
Hoi Jeanna, Dankjewel, super lief van je. We hopen je vaker blij te mogen maken met wat moois. Groetjes van Aly
Zie hierboven
Hoi Tineke, Dank je wel voor de lieve complimenten! Super lief. Groetjes van Aly
Mijn artikel was er niet meer,maar nog geen week later een mail dat deze weer op voorraad was!
Dag Jacquelien, Bedankt voor de review! Hier doen we het voor. Super fijn om deze ervaring te lezen van jou. Met vriendelijke groeten, Karlijn
Mooie kleding voor de grotere maat en van goede kwaliteit. De medewerkers zijn vriendelijk en hulpvaardig. Zowel in de winkel als online kan ik regelmatig wel iets vinden waar ik blij van word.
Dag Carolien, Wauw wat een prachtige woorden heb je voor ons geschreven! Hier worden wij ontzettend blij van, super bedankt voor het delen van jouw ervaringen online en instore! Met vriendelijke groeten, Karlijn
Zie boven
Hoi Gerda, Bedankt voor de lieve woorden! De terugbetaling van retouren is altijd binnen 2 werkdagen gedaan. Wij doen ons best om dit zo snel mogelijk klaar te hebben. Met vriendelijke groeten, Karlijn
Zoals beloofd bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Zeer netjes verpakt. Duidelijke retour instructies.
Hoi Judith, Super lief van je, daar worden wij blij van! Bedankt voor het delen, Met vriendelijke groeten, Karlijn